Skoči na vsebino

P: Mazda 6 CD 2.2 150KM Revolution 2019

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 30 minutami je dvorjan napisal:

A to je še ročni menjalnik? Pa karavan?

Tukaj je njegova tema >> 

• Všeč 1
  • Hvala 2

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano
pred 42 minutami je dvorjan napisal:

A to je še ročni menjalnik? Pa karavan?

2x DA, greš v naslednji krog. 😉

• Všeč 1
  • Haha 1

33112_1.png

Napisano
pred 10 minutami je Janez007 napisal:

Že včeraj sem pomislil na @dvorjan, da bi ga zamikala (poleg mene in forumaša s hribov). :) 

V bistvu sem preposlal svaku, pa se mi ni nič javil ...

@Boss: A greš na električnega škodilaka? 😃

Napisano
Pred eno uro je dvorjan napisal:

@Boss: A greš na električnega škodilaka? 😃

Ne še... grem čist kontra v neko ekscesno zadevo glede na to kar mam zdajle (nekak k un tvoj 2.5 turbo). EV bo pol k zajaham penzion.

33112_1.png

Napisano
pred 2 urama je NevLado napisal:

Dober avto, škoda da je dizel.

To mu je prednost. 

Napisano

Tvoja šestica bi bila tudi zanimiva za sina... samo pravi, da škoda, ker ni avtomatik... drugače bi bil resen interesent... 

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Tale klic zdajle je bil kar presenečenja.

V glavnem, Superb je ravno prispel in ga že pripravljajo. Tako, da verjetno v ponedeljek ali torek prevzamem.

Sem pa ravno uspel tudi Mazdo prodat. Kupil jo bo sodelavec, ki je šel ravnokar zdajle na dopust, tako da bom avto odjavil in prepis narediva v začetku avgusta.

33112_1.png

Napisano
pred 14 minutami je Boss napisal:

Tale klic zdajle je bil kar presenečenja.

V glavnem, Superb je ravno prispel in ga že pripravljajo. Tako, da verjetno v ponedeljek ali torek prevzamem.

Sem pa ravno uspel tudi Mazdo prodat. Kupil jo bo sodelavec, ki je šel ravnokar zdajle na dopust, tako da bom avto odjavil in prepis narediva v začetku avgusta.

Super, če bi bil pa bencinar, katerikoli, G145, G165 ali G194, ga bi že pred sodelavcem kupili vsaj trije forumaši. :) 

Napisano

Hja sej, zdajle sem ravno dobil še eno ponudbo za odkup (očitno je bila cena silno ugodna 😉). Ampak OK, dokler ne dobim denarja na račun je še vedno zadeva nekoliko priprta. ;)

Mali problem je samo, da moram odjavo naredit, da ne morem takoj prepisa opravit.

33112_1.png

Napisano
Pravkar je ignacij napisal:

Svašta, za mojo g192 sem čakal pol leta na 1 klic.

Boss ima dizla. Velika večina ljudi ima raje varčnega dizla kot 2.5  benzinarja. Ljudje se bojijo tako velikih kubatur 

Napisano
pred 18 minutami je Janez007 napisal:

Super, če bi bil pa bencinar, katerikoli, G145, G165 ali G194, ga bi že pred sodelavcem kupili vsaj trije forumaši. :) 

nullEvo jih lepotic ...

image.png

Napisano
pred 36 minutami je Boss napisal:

Hja sej, zdajle sem ravno dobil še eno ponudbo za odkup (očitno je bila cena silno ugodna 😉). Ampak OK, dokler ne dobim denarja na račun je še vedno zadeva nekoliko priprta. ;)

Mali problem je samo, da moram odjavo naredit, da ne morem takoj prepisa opravit.

Če je problem samo v tem, da bi od Mazde prenesel bonifikacijo pri zavarovanju, preveri na tvoji zavarovalnici, če lahko preneseš bonifikacijo na Škodo.

V kolikor sem bil jaz seznanjen, se to da, moraš pa potem v 30 dneh prvi avto prodati oziroma odjaviti. Je pa verjetno to odvisno tudi od zavarovalnice.

Drugače pa veliko srečnih kilometrov z novim vozilom in čim manj izrednih obiskov na servisih.

Mazda6 Sport CD 129 TE Plus-ex

Mazda6 SPC CD 150 Revolution

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.