Marko_mx-3 Napisano 24. december, 2008 Prijavi Napisano 24. december, 2008 Transporter 3 ima mal ?uden zaplet in razplet celotne zgodbe, efekti so pa ?e kar vredu Citiraj
qwerty Napisano 24. december, 2008 Prijavi Napisano 24. december, 2008 film ko zemlja ne bo ve? obstajala al ka je je vreden ogleda ga gledal v ponedeljek Citiraj If in doubt, flat out...
Don Napisano 24. december, 2008 Prijavi Napisano 24. december, 2008 Trilogija "The Godfather" Citiraj I'm not trying to impress you ... but I have a tractor.
Mally Napisano 9. januar, 2009 Prijavi Napisano 9. januar, 2009 Hvala Boj?u za kar nekaj animiranih filmov!!! Citiraj Mister polizman...go get a DONUT!!!
majamartin Napisano 10. januar, 2009 Prijavi Napisano 10. januar, 2009 Fantje, punce poglejte si gran torino , nanjnovej?i od Clinta Eastwooda, prva liga film, ne bo vam ?al!!!!!!! Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 12. januar, 2009 Prijavi Napisano 12. januar, 2009 Wall-e Tud mej je bil ql, sploh zarad tega ker toliko govorijo. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Boss Napisano 12. januar, 2009 Avtor Prijavi Napisano 12. januar, 2009 Tud mej je bil ql, sploh zarad tega ker toliko govorijo. ampak res... komi spremlja?, k je tolk dialgov Citiraj
poky Napisano 12. januar, 2009 Prijavi Napisano 12. januar, 2009 aja pa ?e Taken. Ta je res hud,priporo?am. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Z M A J Napisano 12. januar, 2009 Prijavi Napisano 12. januar, 2009 Jaz pa priporo?am 2 vojna - partizanska filma, iz 4. in 5. sovra?ne ofenzive, posneta po resni?nih dogodkih, to sta; Neretva (bitka za ranjence) in Sutjeska! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 13. april, 2009 Avtor Prijavi Napisano 13. april, 2009 Zelo priporo?am film Gran Torino od Clinta Eastwooda, ki je spet prekosil samega sebe saj so njegovi filmi res prave umetnine. V filmu Changeling je celo iz Angeline Jolie naredil igralko, ki ni tam samo zaradi ?nablov, jo?k in riti. Za pogledat so pa ?e filmi: Reader, pa seveda Slumdog Millionar in nikakor ne pozabit na Watchmen-e. Citiraj
Alex Napisano 13. april, 2009 Prijavi Napisano 13. april, 2009 Zelo priporo?am film Gran Torino od Clinta Eastwooda, ki je spet prekosil samega sebe saj so njegovi filmi res prave umetnine. V filmu Changeling je celo iz Angeline Jolie naredil igralko, ki ni tam samo zaradi ?nablov, jo?k in riti. Za pogledat so pa ?e filmi: Reader, pa seveda Slumdog Millionar in nikakor ne pozabit na Watchmen-e. Tej so res vsi hudi.Dodal bi ?e "?ude? v st.Anni".Po resni?nih dogodkih-res za pogledat. Citiraj
Symon Napisano 13. april, 2009 Prijavi Napisano 13. april, 2009 Na TVS1 sem si ravnokar ogledal zelo ?okanten dokumentarec o Sovjetski zvezi. Rusi se seicer bentijo, da je vse la? ampak ?e samo 7 mio do smrti sestradanih Ukrajincev je dejstvo, ki ga ne morejo zanikati in bi se ga mogli sramovati ne pa, da Putin izjavlja, da je razpad Sovjetske zveze zgodovinska napaka. Citiraj
qwerty Napisano 28. april, 2009 Prijavi Napisano 28. april, 2009 obvezno pejte gledat gran torino Citiraj If in doubt, flat out...
poky Napisano 29. april, 2009 Prijavi Napisano 29. april, 2009 ?er gledal ja,pa je res dober. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
jures Napisano 10. december, 2009 Prijavi Napisano 10. december, 2009 Kon?no pameten in resen film z dobrimi igralci!!!!! Se louda Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Turbo Lumpi Napisano 10. december, 2009 Prijavi Napisano 10. december, 2009 Kaj pa Neslavne Barabe? Jaz sem ga gledal doma pa me ni pritegnil kaj preve?, no je bil pa usaj tolko zanimiv da nisem zaspal med 2h in pol gledanja... Citiraj
Don Napisano 10. december, 2009 Prijavi Napisano 10. december, 2009 The Hangover Grozno! smeh http://www.youtube.com/watch?v=XB0pGnzsAZI Citiraj I'm not trying to impress you ... but I have a tractor.
Don Napisano 14. december, 2009 Prijavi Napisano 14. december, 2009 Kater DVD Player pa uporablate? Citiraj I'm not trying to impress you ... but I have a tractor.
x-layer Napisano 14. december, 2009 Prijavi Napisano 14. december, 2009 Dolgo sem uporabljal CyberLinkov PowerDVD, vendar mi je za?el iti na ?ivce, ker je vedno po?asnej?i in vedno ve? neki pizdarij dajejo notri. Tako da zdaj uporabljam VLC player. Nima sicer tako lepega izgleda, vendar v navezi z CCCP kodeki predvaja verjetno vse. Citiraj it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it
Deeyan Napisano 15. december, 2009 Prijavi Napisano 15. december, 2009 Je ?e kdo gledu 2012? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Jero Napisano 15. december, 2009 Prijavi Napisano 15. december, 2009 Traparija s cool efekti... Drgac si pa poglejte The Moon Citiraj
Boss Napisano 15. december, 2009 Avtor Prijavi Napisano 15. december, 2009 Jelen?ek Niko! hihi, a ve? da sem gledu z mularijo - - ampak vse kar sem odnesel je blo to, da je bla mama od Nikota navadna radodajka (da ne re?em ?e kaj huj?ega) in je dala, da jo je nabrisal en od bo?i?kovih jelenov pol pa spizdil na severni te?aj, da mu ne bi blo treba alimentov pla?vat... :ne vem: a sem slu?ajno point risanke zgre?u Citiraj
Ninja Napisano 15. december, 2009 Prijavi Napisano 15. december, 2009 Se strinjam Boss. Sploh pa sem pri?akovala vsaj na koncu, da bo Skaka? z mamo skupi skrbel za Nikota. Al pa vsaj pre?ivnino bi lahko pla?al, jelen smotan. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.