Skoči na vsebino

Aktualni dogodki!

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
dne 13. 12. 2023 ob 15:18 je Slivka napisal:

Podobno kot tale 🤔....  

WWW.RTVSLO.SI

Na Slovenskih železnicah so decembra objavili razpis za delovno mesto vodje sektorja...

• Haha 3
  • Začuden 1
Napisano
pred 8 urami je g.Wankel napisal:

Se bo uvajala na lokomotivi 😀

za tak denar ji ne bo težko :) -> Gre za delovno mesto med vodilnimi, plača pa znaša največ 75 odstotkov plače generalnega direktorja, kar bo zneslo do okoli 8400 evrov bruto.

Napisano
pred 37 minutami je sportman333 napisal:

za tak denar ji ne bo težko :) -> Gre za delovno mesto med vodilnimi, plača pa znaša največ 75 odstotkov plače generalnega direktorja, kar bo zneslo do okoli 8400 evrov bruto.

Noro ja. SŽ medtem diktira plače tudi drugim firmam v SŽ skupini; firmam, ki poslujejo z odliko in bi lahko delavcem na minimalcu konkretno dvignile plače.

Važno, da ji bo lepo toplo v pisarnici za 6K bruto 🥰

Napisano

Živel evro!

WWW.STAT.SI

Preračunajte inflacijo za izbrano obdobje ali pa izračunajte vrednost zneska iz preteklega obdobja na izbrani dan.

Ne vem samo, zakaj se plača 1.000€ (leta 2000) ni dvignila na 2.100€?

Mogoče pa samo ne zastopm, k sm kmet an s hribu doma...

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano
WWW.24UR.COM

V Nemčiji in Franciji povzročata preglavice sneg in poledica. Med drugim so morali zaradi ledenega...

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Ma pusti to fake news - globalno segrevanje imamo, si pozabil?

33112_1.png

Napisano
pred 9 minutami je Z M A J napisal:

Menda nas bo zasnežilo? :)

Saj je že čas, al ne?

• Všeč 1
  • Ljubim 1

N7rRRL1.jpg

Napisano
pred 3 minutami je FuManchu napisal:

Saj je že čas, al ne?

Kdaj, če ne januarja? :)

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano
pred 4 minutami je Z M A J napisal:

Kdaj, če ne januarja? :)

Tud februarja ga še zna namesti.

N7rRRL1.jpg

Napisano

So napovedali neko divje sneženje in sem sinoči pripravil rolbo ter danes vstal že ob 4ih, da očistim, ker po otroke prihaja šolski avtobus (20 sedežni), pa da se ne zakoplje. Še dobro, da sem obul gojzarje, ket tako dežuje, da vrh hriba voda komaj sproti odteka...

• Všeč 1
  • Haha 1
  • Začuden 3

serviser.gif

Napisano

Od tega silnega snega je Soča krepko narasla...

Povprečni pretok Soče v Solkanu je 90m3/s, trenutni (zmerjen pred 45 minutami) pa 230...

serviser.gif

Napisano

Gledam po internetu, povsod poročajo o groznem sneženju po celi Sloveniji.

Potem pa pogledam na spletne kamere, pa vidim, da ga je 10 cm - tam, kjer ga je plug naplužil na kup.

A sem jaz slučajno trofil napačne spletne kamere al je zdaj že apokalipsa, če pade več kot 3 cm snega?

serviser.gif

Napisano

Napačne spletne kamere si trofil 😆 Pri nas že skoraj apokalipsa 15 cm snega 🙂

• Všeč 1
  • Haha 1

Napisano

Jaz sem gledal Ljubljano, pa dvomim, da ga je 10 cm...

Ptuj bi ga pa, tako na uč preko kamere, lahko imel 10...

Pa se mi ne zdi, da bi to bila tolikšna količina, da bi ustvarilo take težave, da bi vsi Slovenski mediji morali o tem poročat...

serviser.gif

Napisano

Pri nas ga je cca 25cm..... 🫤Pa kurckaj pluženo in je je... no vozit po tem južnem snegu...... 😉

IMG_20240119_111156.jpg

• Začuden 1
  • Ni všeč 1
Napisano

V Ljubljani ga ni 25cm, ampak cesta je pa prav taka, kot na tvoji sliki. En kup zvoženga, mokrga snega, da vse ropota in drsi med vožnjo 🙄

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Emmm, ni mi jasno. Berem in berem, ampak mi kljub temu ni jasno.   Pa kdo so Američani, da bodo "vrgli" predsednika neke države? Niti ne sosednje države. Sem jaz kaj zamudil? Mislim, glejte, Goloba in Musarjevo prav nič ne občudijem. Ampak kljub temu bi se jima postavil v bran, če bi recimo Nemci prišli, da ju "vržejo". Če ju bomo vrgli, ju bomo sami, ne pa da se drugi vmešavajo. Ja, vem, komunisti so trdovratna nadloga in se jih je težko znebiti. Ampak notranje stvari določene države ne more urejat druga država. Če so Venezuelci želeli "vreč" svojega predsednika - kaj se Trap tja meša. In če je že poslal enoto, da aretirajo človeka, ki je povezan z mamili - svoje so dobili, Venezuela naj se zdaj sama rihta. Ne more Amerika kar razglasit, da je Venezuela zdaj pod njihovo oblastjo in da jo bodo oni upravljali. Pa saj to je okupacija in edino pravilno bi bilo, da zavezniki Venezuele stopijo skupaj in Ameriki pojasnijo, kako in kaj. Samo kaj, ko je svet zadnje čase precej "egoističen" - vsak se briga zase in za druge jih ne briga. Če bi bilo kaj odločnih, ne bi Putin že štiri leta ropotal po Ukrajini in ne bi Trump "urejal" po Venezueli.   Da se včasih človeku kar stoži po hladni vojni, ko so vsi nadzirali vsak korak vseh in je vsak prej dobro premislil, preden je poskusil narediti kakšno neumnost...
    • Mislim, da smo to že razpucali....  Dobro, zelo dobro moraš vedet zakaj bi imel ravno dizla.... 🤔
    • No, sigurno ni tako hudo, da bi moral bežat od dizla, saj je na forumu kar nekaj uporabnikov, ki že leta vozijo dizle. Naj mu tisti dajo kakšen nasvet, na kar mora biti pozoren...
    • Bejži od dizla..... 
    • A imamo sploh koga na forumu z dizelsko mazdo3 nove generacije?   Jaz bi ti svetoval da bodi previden pri teh avtih iz uvoza (naj bo servisna knjižica poštempljana z vsemi žigi) če kupuješ dizla, ker so bolj občutljivi motorji. Tudi servisni interval 20kkm za dizla je predolg.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.