Boss Napisano 2. oktober, 2024 Prijavi Napisano 2. oktober, 2024 aja sorry, ker sem pokvaril štos Citiraj
Tilen5 Napisano 2. oktober, 2024 Prijavi Napisano 2. oktober, 2024 WTF ŠTOS??!!? Haloooo! Se pravi sem za đabe polivu vrt s Kerozinom? 1 Citiraj
Z M A J Napisano 9. oktober, 2024 Prijavi Napisano 9. oktober, 2024 V SDS prejeli izstopno izjavo Anžeta Logarja | 24ur.com WWW.24UR.COM V največji opozicijski stranki so potrdili, da so prejeli izstopno izjavo dolgoletnega poslanca in nekdanjega zunanjega ministra Anžeta... 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Mraušk Mčk Napisano 9. oktober, 2024 Prijavi Napisano 9. oktober, 2024 Logar ustvari novo stranko. Potegne desnosredinske glasove. Veliko tistih ki jim nos Tonina ni všeč. Potem koalicija z Jajčeglavcem. 1 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Alex Napisano 10. oktober, 2024 Prijavi Napisano 10. oktober, 2024 pred 8 urami je Mraušk Mčk napisal: Logar ustvari novo stranko. Potegne desnosredinske glasove. Veliko tistih ki jim nos Tonina ni všeč. Potem koalicija z Jajčeglavcem. ... in gladka zmaga na naslednjih volitvah. Golobnjak-out. 😉 Citiraj
Slivka Napisano 10. oktober, 2024 Prijavi Napisano 10. oktober, 2024 pred 9 minutami je Alex napisal: ... in gladka zmaga na naslednjih volitvah. Golobnjak-out. 😉 Pozabil si, da je v Sloveniji dovolj "novih obrazov" in da prihajajo nazaj "stari obrazi" - beri "druga stranka ista (rdeča) barva"... 1 Citiraj
Matick Napisano 10. oktober, 2024 Prijavi Napisano 10. oktober, 2024 pred 2 urama je Alex napisal: ... in gladka zmaga na naslednjih volitvah. Golobnjak-out. 😉 Samo na desni se bojo glasovi prerazporedil. Pozabljas da se pri nas ne glasuje za najboljso politicno opcijo, ampak proti doloceni osebi/stranki. In ker bo Loga dozivljensko oznacen kot "ta jansov", dvomim da bo dobil nove volilce, oz, da bi uspel karkoli glasov levi sredini ukrast Citiraj
godlike Napisano 10. oktober, 2024 Prijavi Napisano 10. oktober, 2024 Ma ja, ljudje imajo spomin kot zlate ribice. So si Mariborčani tudi skoraj Kanglerja nazaj izvolili, dol so ga pa spravli z granitnimi kockami par let nazaj. 1 Citiraj
g.Wankel Napisano 10. oktober, 2024 Prijavi Napisano 10. oktober, 2024 pred 1 uro je Matick napisal: Samo na desni se bojo glasovi prerazporedil. Pozabljas da se pri nas ne glasuje za najboljso politicno opcijo, ampak proti doloceni osebi/stranki. In ker bo Loga dozivljensko oznacen kot "ta jansov", dvomim da bo dobil nove volilce, oz, da bi uspel karkoli glasov levi sredini ukrast Če pokaže, da ne bo sodelovanja z albancem, bo snel tudi veliko levih glasov. 1 Citiraj
Bini Napisano 10. oktober, 2024 Prijavi Napisano 10. oktober, 2024 pred 2 urama je Matick napisal: Samo na desni se bojo glasovi prerazporedil. Pozabljas da se pri nas ne glasuje za najboljso politicno opcijo, ampak proti doloceni osebi/stranki. In ker bo Loga dozivljensko oznacen kot "ta jansov", dvomim da bo dobil nove volilce, oz, da bi uspel karkoli glasov levi sredini ukrast Tisti, ki omahujejo med levimi in desnimi tam nekje na sredini bi mogoče lahko dali njemu glas... 1 Citiraj
Boss Napisano 10. oktober, 2024 Prijavi Napisano 10. oktober, 2024 Pred eno uro je g.Wankel napisal: Če pokaže, da ne bo sodelovanja z albancem, bo snel tudi veliko levih glasov. Ma to je Virantovanje oziroma je Logar sigurno novi Previrant. Ljudje so pozabili kako sta si bila JJ in Virant v laseh pred volitvami, da bi ja izgledalo kot, da nimata nič skupnega pol pa hopla skupaj v koalicijo in se delat norca iz Opankoviča, da ne zna štet. Tole je popolnoma enaka predstava za javnost... pravi teater melodrame in komedije v enem zato, da boste ljudje nasedli. JJ gre zdaj v finalno fazo rušenja vlade in pripravlja nekaj velikega zato je naročil Logarju, da se mora odcepit iz stranke še pred tem dogodkom. Potem pa predčasne volitve, kjer bo stari prdec skupaj z logarjem upal na dovolj glasov, da bo imel večino. Pol bomo pa spet imeli obdobje mračnjaštva, revanšizma in nedemokratičnih prejemov proti ljudem kar smo bili priča v zadnjem mandatu JJ-a. Če ne bo korona vzrok, bodo pa kakšni drugi vzroki... recimo globalne vremenske spremembe so en tak dober "vzrok". 2 Citiraj
Tilen5 Napisano 10. oktober, 2024 Prijavi Napisano 10. oktober, 2024 (urejeno) Jao vi in vaše teorije zarote 🤣🤣 raj kupi že 1x tisto škodo RS pa pej nažigat po ovinkih Popravljeno 10. oktober, 2024 od Tilen5 1 Citiraj
jstdoma Napisano 10. oktober, 2024 Prijavi Napisano 10. oktober, 2024 😳 😳 https://www.24ur.com/novice/slovenija/en-gasilski-avto-zaleteli-v-drevo-drugega-prevrnili-na-bok.html 1 Citiraj
Boss Napisano 10. oktober, 2024 Prijavi Napisano 10. oktober, 2024 pred 53 minutami je Tilen5 napisal: Jao vi in vaše teorije zarote 🤣🤣 raj kupi že 1x tisto škodo RS pa pej nažigat po ovinkih Stavim za kosilo da bo tako... si upaš sprejeti stavo? 😜 1 Citiraj
Jest Napisano 10. oktober, 2024 Prijavi Napisano 10. oktober, 2024 pred 7 minutami je Boss napisal: Stavim za kosilo da bo tako... si upaš sprejeti stavo? 😜 Imaš že naročeno Škodo RS? 1 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Slivka Napisano 10. oktober, 2024 Prijavi Napisano 10. oktober, 2024 pred 2 urama je Boss napisal: ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Pol bomo pa spet imeli obdobje mračnjaštva, revanšizma in nedemokratičnih prejemov proti ljudem kar smo bili priča v zadnjem mandatu JJ-a. Če ne bo korona vzrok, bodo pa kakšni drugi vzroki... recimo globalne vremenske spremembe so en tak dober "vzrok". Eni pa imate travme... Mah, brez veze kar koli pisat... Itak sem bil označen že za čisto vse: ortodoksnega vernika, Janševega vernika, Mormona, skrajneža, levičarja in še kaj in to samo zato, ker sem mislil s svojo denarnico in ne po javnem mnenju... Citiraj
Boss Napisano 10. oktober, 2024 Prijavi Napisano 10. oktober, 2024 Ej lej, dovolj sem imel policijske ure, prepovedi prečkanja občinskih mej, terorja, da nisi smel v trgovino, ko bi želel ipd. Ja so se večinoma povsod šli ta "šport" ampak psihopati so pa spravili zadevo na precej višji nivo terorja oblasti nad prebivalstvom in ja gologlavec je bil eden takih. 2 Citiraj
Boss Napisano 10. oktober, 2024 Prijavi Napisano 10. oktober, 2024 pred 2 urama je Jest napisal: Imaš že naročeno Škodo RS? Ne vem ampak mam zdaj že nekaj časa službeno Octavio pa je proti Mazdi 6 znotraj bolj uboga kot ne. RS ne popravi tega vtisa in skos bi imel občutek, da grem na precej slabše. Zato verjetno tud KIA bi nudila občutek, da grem na slabše. Zdaj edino Superb je na nivoju ustrezne kvalitete interjerja. Po drugi strani pa tako velikega avta, kot je Superb niti ne rabim. Ma zaplezan sem čist Citiraj
Bini Napisano 10. oktober, 2024 Prijavi Napisano 10. oktober, 2024 Se še mogoče pojavi v prihodnosti kaj pametnega, Cupra mogoče... 1 Citiraj
godlike Napisano 10. oktober, 2024 Prijavi Napisano 10. oktober, 2024 pred 44 minutami je Boss napisal: Ne vem ampak mam zdaj že nekaj časa službeno Octavio pa je proti Mazdi 6 znotraj bolj uboga kot ne. RS ne popravi tega vtisa in skos bi imel občutek, da grem na precej slabše. Zato verjetno tud KIA bi nudila občutek, da grem na slabše. Zdaj edino Superb je na nivoju ustrezne kvalitete interjerja. Po drugi strani pa tako velikega avta, kot je Superb niti ne rabim. Ma zaplezan sem čist Samo to bom rekel. Super Be ( tak se kolega izraža) je v osnovi isto kot @Slivka avto. Boš res to vzel, glede na vse kar @Slivka pisari po forumu? 1 Citiraj
Boss Napisano 10. oktober, 2024 Prijavi Napisano 10. oktober, 2024 Mah ne vem več a sem sploh še pri volji se ne vem kolk ukvarjat s tem. Moram dat še stroške lastništva teh vozil pa da vidim a me bo sezulo. Drugač pa novi Superb je dejasnko najboljša škoda ever, tisto kar je Slivka dobil je pa nek pocenski polizdelek, ki ga prodajajo za čist preveč denarja glede na to, da je rebadge. Drugače pa zadnjih 20 let službeno vozil vse VW golfe od generacije IV do VII, Passata, zdaj Škode pa ni nikoli bilo nekih problemov. Tko da Citiraj
godlike Napisano 10. oktober, 2024 Prijavi Napisano 10. oktober, 2024 (urejeno) Hmmm Polo jih je imel skoraj tolko kot Slivkin. Passat pa ok. Menjava radija in vzratne kamere na garancijo. Ostalo blo ok. Žal se Passat nikoli ne vozi kot Ford, Alfa ali kaj podobnega. Ti povem iz lastne primerjave. Primerjam Passata z nastavljivim podvozjem z Giulietto, Focusom in Mondeo. Ti trije pa so imeli športno podvozje. Mene ne bo noben prepričal drugače, kot da je Superb poceni Passat. Če pa si res ded, pa je potrm kateri izmed Audijev. Je razlika. V materialih, v opremi .... Če vzameš seveda vse suho, je ni 😉 Popravljeno 10. oktober, 2024 od godlike 1 Citiraj
godlike Napisano 10. oktober, 2024 Prijavi Napisano 10. oktober, 2024 (urejeno) Nekaj mi bluzi ob urejanju in morem v novi post pisat. Dejasko je od Slivke Caddy. In je vse razen oblike VW-jevo. Verjetno bi VW-jevi mehaniki celo bolje reševali. Kaj ima probleme z gumami, verjetno skoraj noben ne kupi Caddy-ja ali tega maskiranca z 16". Ker nas večina ima rada nižje pnevmatike. Pa so pogledal cene Caddy-jev, da lahko trdiš, da je precenjen? Popravljeno 10. oktober, 2024 od godlike Citiraj
g.Wankel Napisano 10. oktober, 2024 Prijavi Napisano 10. oktober, 2024 pred 5 urami je Boss napisal: Ma zaplezan sem čist Sej ne vem, a sploh rabim pisat, ampak bom vseeno... 3 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 14. oktober, 2024 Prijavi Napisano 14. oktober, 2024 Sem vedno trdil, da za njegovo uspešno infiltracijo v vsako slovensko vlado stoji KGB. Še dobro da so ga na Siolu razkrinkal. Se že tresejo hlače slo politikom bivšim partijskim funkcionarjem. S KGB so zagotovo sodelovali sicer nebi prišli do mesta vodij strank. Je Karl Erjavec ruski plačanec? SIOL.NET Nekdanji predsednik stranke DeSUS in minister v šestih slovenskih vladah Karl Erjavec je pred časom napovedal vrnitev v politiko in že... 2 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.