Z M A J Napisano 2. junij, 2011 Prijavi Napisano 2. junij, 2011 Sam ?e 1 dan do novih financ, matr ?ist sm suh (?eprov vaga tega ne bi pokazala)! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 2. junij, 2011 Prijavi Napisano 2. junij, 2011 Sam ?e 1 dan do novih financ, matr ?ist sm suh (?eprov vaga tega ne bi pokazala)! pomoje pa bi, ?e bi stopu na vago z denarnco Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Baby Viper Napisano 2. junij, 2011 Prijavi Napisano 2. junij, 2011 Danes je to?no eno leto od nakupa mazdilaka, prevo?enih pa je bilo nekaj ?ez 39.400km in treba re?t da je avto kr ?pica. Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Rocky Napisano 2. junij, 2011 Prijavi Napisano 2. junij, 2011 pred dnevi prodal Iphona 4 in kupil blackberrya bold 9780 Citiraj
Z M A J Napisano 3. junij, 2011 Prijavi Napisano 3. junij, 2011 Pla?ilni dan! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
tauko Napisano 4. junij, 2011 Prijavi Napisano 4. junij, 2011 Pla?ilni dan! V nedeljo poj runda pade,hehe Po dougem ?asu spet mal zakroku pozno v no? ->jamralnik Citiraj
Hazzard20 Napisano 4. junij, 2011 Prijavi Napisano 4. junij, 2011 Iz KR proti LJ BTC 18 min z mojo M6 samo nism jst vozu, ampak ne?nej?i spol Citiraj
Z M A J Napisano 4. junij, 2011 Prijavi Napisano 4. junij, 2011 S h?erkico pre?ivu fajni dan! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 5. junij, 2011 Prijavi Napisano 5. junij, 2011 Projekt 4 X 3 metre je kon?an. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 5. junij, 2011 Prijavi Napisano 5. junij, 2011 Pijem Stella Artois pivo, po dovgmu cajtu - matr je dobr! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Mraušk Mčk Napisano 5. junij, 2011 Prijavi Napisano 5. junij, 2011 Pijem Stella Artois pivo, po dovgmu cajtu - matr je dobr! Ni lepo da dela? skomine V?eraj en fajn ferajnovski piknik , pravkar se odpravljava na ?e en piknik Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Boss Napisano 5. junij, 2011 Prijavi Napisano 5. junij, 2011 Jaz bi pa pohvalu Marka Mx3, ki je bil tolk prijazen, da mi je posodil kombi za prevoz sede?ne. Citiraj
Grega_ Napisano 6. junij, 2011 Prijavi Napisano 6. junij, 2011 Pre?ivel ban?ne igre v Pore?u.....kero ludilo. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 6. junij, 2011 Prijavi Napisano 6. junij, 2011 V?eraj bil na Lidl-ovem pikniku na nekem posestvu v la?ji vasi.Glede na kolk so ?efi omejeni je piknik bil 1A Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
mazdaman Napisano 6. junij, 2011 Prijavi Napisano 6. junij, 2011 V?eraj bil na Lidl-ovem pikniku na nekem posestvu v la?ji vasi.Glede na kolk so ?efi omejeni je piknik bil 1A Zadnje ?ase ti ?rke zginjajo ali pa jih nadome??ajo napa?ne. Kaj je s tabo, a si zamenjal sofware ali hardware in ?e nista usklajena? Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Z M A J Napisano 6. junij, 2011 Prijavi Napisano 6. junij, 2011 Imam nov "signature" - pomoje vam bo v?e?! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Baby Viper Napisano 6. junij, 2011 Prijavi Napisano 6. junij, 2011 Imam nov "signature" - pomoje vam bo v?e?! Jz bi se kar strinju, moj tastar pa je po tej teoriji o?enjem dvojno - z enim safranom se vozi, tadrug pa je na dvori??u za dele Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Z M A J Napisano 7. junij, 2011 Prijavi Napisano 7. junij, 2011 Kriza! Eto u?eri pa sem ?el v ?tacuno in nisem gledal na cene, nabavu razne zadeve (3 losose med drugim)! To je lajf! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 7. junij, 2011 Prijavi Napisano 7. junij, 2011 Dobil potrditev da bodo anycarlink-i v petek doma, ?e bo vse ok s po?to. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
YavarYe X6V6 Napisano 7. junij, 2011 Prijavi Napisano 7. junij, 2011 V?eraj je poleg sakerja bil parkiran Volvo S80 V8 AWD. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 7. junij, 2011 Prijavi Napisano 7. junij, 2011 Delo mi laufa k svina! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Ploki Napisano 7. junij, 2011 Prijavi Napisano 7. junij, 2011 V?eraj je poleg sakerja bil parkiran Volvo S80 V8 AWD. jaz bi raje v S60ki videl V8ko. S80 je kr mehka ladja. Citiraj
LabiGT Napisano 7. junij, 2011 Prijavi Napisano 7. junij, 2011 s60 isto... volvo ni moj tip avta...vulva pa je Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.