YavarYe X6V6 Napisano 19. marec, 2012 Prijavi Napisano 19. marec, 2012 Nekaj vtisov na hitro, bab NI. KLIK IN ?e Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
uklopko Napisano 19. marec, 2012 Prijavi Napisano 19. marec, 2012 Nekaj vtisov na hitro, bab NI. KLIKIN ?e Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Deeyan Napisano 19. marec, 2012 Prijavi Napisano 19. marec, 2012 Mustang mu je pa nagaju na polno XD Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Turbo Lumpi Napisano 19. marec, 2012 Prijavi Napisano 19. marec, 2012 Spremenil username v nekaj bolj razumljivega in la?je izgovorljivega... zahvale YavarYe-tu za editanje ter JoziGulikozi ki me je krstil za Lumpija Citiraj
Deeyan Napisano 19. marec, 2012 Prijavi Napisano 19. marec, 2012 iVarju si do?n gajbo Pepsija Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 19. marec, 2012 Prijavi Napisano 19. marec, 2012 Lumpi, nazdravje! :mi pijemoo: P.S. - kdor ?e ne ve zakaj je mladeni? dobil ime Lumpi - ker ima ob?asno pri sebi pir?ek iz Me?katorja (polni ga Union) in mladi mo? ta pir imenuje Lumpi. No tako smo ga krstili za Lumpija, ?e jih pa preve? popije pa je NALUMPAN. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 19. marec, 2012 Prijavi Napisano 19. marec, 2012 iVarju si do?n gajbo Pepsija Ajvar je bolj CocaCola Fan - un strup od CocaCola Zero ma baje najraj?i, ?e ?e ni zamenjal okus. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 19. marec, 2012 Prijavi Napisano 19. marec, 2012 Ajvar je bolj CocaCola Fan - un strup od CocaCola Zero ma baje najraj?i, ?e ?e ni zamenjal okus. ?e 2 mesca NE pijem ni?esar od zgoraj napisanega. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 19. marec, 2012 Prijavi Napisano 19. marec, 2012 ?e 2 mesca NE pijem ni?esar od zgoraj napisanega. pa ne da si kon?no alkoholik (tudi v praksi) Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 19. marec, 2012 Prijavi Napisano 19. marec, 2012 ?e 2 mesca NE pijem ni?esar od zgoraj napisanega. WoW, ?e dva meseca si tko napisal kot, da najmanj dve leti ne pije? ve? strupov. Citiraj
Z M A J Napisano 19. marec, 2012 Prijavi Napisano 19. marec, 2012 Zbral se je o?ji ustanovni odbor domnevnega kluba. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
canyon Napisano 19. marec, 2012 Prijavi Napisano 19. marec, 2012 Zbral se je o?ji ustanovni odbor domnevnega kluba. Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
mazdaman Napisano 20. marec, 2012 Prijavi Napisano 20. marec, 2012 ?e 2 mesca NE pijem ni?esar od zgoraj napisanega. Zdaj pa zdravnik nebo imel ve? kaj modrovat?? Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Z M A J Napisano 20. marec, 2012 Prijavi Napisano 20. marec, 2012 H?erka kljub temu da je imela ?e vedno 37,9C je bila tok dobre volje, pa je ?e hotla it na tobogana, kak?en cukr in pozitiv?ek tamala, joooj! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Turbo Lumpi Napisano 20. marec, 2012 Prijavi Napisano 20. marec, 2012 ?e 2 mesca NE pijem ni?esar od zgoraj napisanega. Ja kaj pa zdaj pije?? Kak?ne darove bomo pa zdaj nosil? Citiraj
Boss Napisano 20. marec, 2012 Prijavi Napisano 20. marec, 2012 Sej ve? kako je - vro?ina je sicer sranje ampak tobogan je pa le tobogan Citiraj
Boss Napisano 20. marec, 2012 Prijavi Napisano 20. marec, 2012 a pir?ka tud na turbo spije? al bolj z u?itkom Citiraj
Z M A J Napisano 20. marec, 2012 Prijavi Napisano 20. marec, 2012 Hehe, huda fotka, posnel jo je pa moj pra-telefon (SE Elm). Danes smo z Dragcem in Tubijem malo zalaufal Rde?ga vraga in ?e vedno lepo rohni, majkemi - Tubi je pri?a! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Baby Viper Napisano 20. marec, 2012 Prijavi Napisano 20. marec, 2012 Jezna zverina je tista rde?ka in jo je res u?itek poslu?at, pa z dragotom sva pol ?e ugotovila da je vi?ina oz. ni?ina skoraj identi?na na obeh vozih foto material (ekstremno slaba kvaliteta) edit: na tej fotki se ?e malo la?je vidi Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Aws3nicK Napisano 20. marec, 2012 Prijavi Napisano 20. marec, 2012 Jebenti?, pa s kerih koncev ste vi, da se skoz neki sre?ujete in videvate... Banda Mazda?ka! Uglavnem, da se pohvalim... Opravil prvo no?no turo v letu 2012, s kolesom, To?ko ?elo. Jebenti sm grizu kolena Kr mal stra?ljivo zaradi vseh tistih ?ivali, ki lomastijo po hosti, ko se tema nrdi. Pa ?e lu?ka mi je za?ela crkovat... Citiraj
Baby Viper Napisano 20. marec, 2012 Prijavi Napisano 20. marec, 2012 Jebenti?, pa s kerih koncev ste vi, da se skoz neki sre?ujete in videvate... Banda Mazda?ka! Ubistvu iz vsepovsod, samo se radi vozimo naokol in dobivamo. Je pa res, da treba vzet telefon v roke in poklicat, kar pa je od vsega tega ?e najte?ji del Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Z M A J Napisano 22. marec, 2012 Prijavi Napisano 22. marec, 2012 ?ef foruma (Bosti) mi je dal odobritev kar se moje ideje o klubu ti?e! Pravkar pa sem debatiral tudi z Javarjem, ki mi je dal par nasvetov, nekaj pa jih ?e sledi! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
canyon Napisano 22. marec, 2012 Prijavi Napisano 22. marec, 2012 ?ef foruma (Bosti) mi je dal odobritev kar se moje ideje o klubu ti?e! Pravkar pa sem debatiral tudi z Javarjem, ki mi je dal par nasvetov, nekaj pa jih ?e sledi! Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
Z M A J Napisano 23. marec, 2012 Prijavi Napisano 23. marec, 2012 ?ez 5h pa s TurboLumpijem na dirkali??e! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.