Skoči na vsebino

Pohvalite se,...

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Pokljuka - Lipanca - Debela pe? - Brda - Lipanca - Pokljuka .. za?etek hoje 8:30 nazaj pri mazdi 13:30 .. svetovno fotke na FB :P

When in doubt, duck it!

Napisano

U?ivam veseli december kot se zanj spodobi. :wub::rozico:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Praznovanje 4.RD od male ?verce je dobro uspelo, kasneje smo ga pa ?e fajn za?ural v Celju (pa brez eroti?nega sejma, hehe). :harhar:

Napisano

Praznovanje 4.RD od male ?verce je dobro uspelo, kasneje smo ga pa ?e fajn za?ural v Celju (pa brez eroti?nega sejma, hehe). :harhar:

zmaj upam da ni bil danes tigerr- he he :D lp.ale? :cheers:
Napisano

Dale? od :macek: , sem pa tudi danes popoldan potem prehodil 15km ob Kamni?ki Bistrici in je bilo super, v ?enski dru?bi. :D

Napisano

Dale? od :macek: , sem pa tudi danes popoldan potem prehodil 15km ob Kamni?ki Bistrici in je bilo super, v ?enski dru?bi. :D

zmaj super :prstgor: tako treba lp ale? :D
Napisano

A si mogu velik poslu?at al velik govort :):harhar:

Napisano

Hehe, ne spro??ena debata, brez vnaprej na?rtovanih tematik. :vesel:

Kamni?ka Bistrica in pot ob njej me nasplo?no total pomirja. :prstgor:

Napisano

Super pre?ivet dana?nji dan - sva s tamalo obele?ila njen 4.rd, ki ga ima danes. :) Maribor ostaja moje najljub?e mesto v SLO. :rozico:

Napisano

Super pre?ivet dana?nji dan - sva s tamalo obele?ila njen 4.rd, ki ga ima danes. :) Maribor ostaja moje najljub?e mesto v SLO. :rozico:

sem bil tud sam danes v MB tako, da ?e bi vedu bi lahko naredila en MAzda-VW minimeet

33112_1.png

Napisano

Pa saj si ratal kot Cimerotić: en teden praznuje? rojstni dan...

Danes ga ima uradno. :rozico:

@Boss, tudi DraGO je bil tam, tako da bi se nas ?e ve? zbralo, pa MB mi je res v?e?. :wub:

Napisano

Moram pohvalit enega voznika pred seboj, ki je dosledno dajal smerokaze,ko je zavijal levo in desno.Bravo.Tega ne vidi? glih vsak mesec. :jupiii:

Napisano

tele 2 dneva sta bla pestra ... jutr bo pa tud ?e en dan zlo dobr ... spet sm na 4 kolesih ... res da ni mazda :zvizga: je pa ?e zmer japonc ... ampak veseu pa zadovoln iz nakupom sm pa bol k radio pa televizja skup :DB)

Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !!

?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli ;)

Napisano

Dons je bil vreme top ?it, sonce + 10°..ku?ma gor & streha dol :danzoman:

Folk me pa po btcju bulu,kot da sm bo?i?k :lol:

miataviperfinal.png

"It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."

Napisano

Neki razmi?ljam, da bi nehal :cheers: pit, mogo?e le ?e ob "tavelkih (Mazda?kih) praznikih", tako nekako kakor trenutno hodim v cerku. :zvizga:

Pivaka bi verjetno lahko dostojno nadomestila meni zelo ljuba pija?a. :wub:post-185-1387986508_thumb.jpg

Vsekakor pa ne :pepsi: , ker to je n krat bolj ?kodljivo kot :cheers:

Napisano

Neki razmi?ljam, da bi nehal :cheers: pit, mogo?e le ?e ob "tavelkih (Mazda?kih) praznikih", tako nekako kakor trenutno hodim v cerku. :zvizga:

Pivaka bi verjetno lahko dostojno nadomestila meni zelo ljuba pija?a. :wub:post-185-1387986508_thumb.jpg

Sem tud jaz imel tak?ne ideje, sam tako slabo zadane, da sem jo moral vedno s ?nopcem pit. Sem potem raj pre?altal nazaj na :cheers:

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

Napisano

Vsekakor pa ne :pepsi: , ker to je n krat bolj ?kodljivo kot :cheers:

stari pametna ideja :D lp ale? :prstgor:

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.