Skoči na vsebino

Pohvalite se,...

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

ja saj iz mobilnika, ampak ne iz mobilne verzije. JE pa trapasto da gre? na mobiju v celotno verzijo, se izgubi?

Se navadis ;)
Napisano

Jest: meni mi pod tisto ikono naredi tako: ja.png

Ja saj je prav... to je opcija 1, kjer potem prilepis (lahko tudi rocno prepises :) ) naslov (URL) do slike... ki pa mora biti ze shranjena na nekem strezniku... 

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Po dolgih 6ih mesecih kon?no registriral mx5 in kljub ne-najbol?emu vremenu naredil nekaj km brez strehe.

Je bilo pa ?e takoj na tehni?nem zanimivo; registrska, ni?ina, plini, na koncu je bil avto nekomu ?e tolk v?e?, da me je prosil, ?e se lahko za volan usede :D

miataviperfinal.png

"It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."

Napisano

Dans sem za razliko od v?eraj kot puseljc.

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Matr sem ?ist poklic zgre?il. Moral bi bit trgovec, ne pa nek ?tromar kar sem. V nedeljo prodal moje najdra?je bicikl, danes dobil aro za mazdo ?e preden sem jo resno za?el prodajat. Zares imam dar prepri?evanja in bi z lahkoto bil ne samo trgovec, pa? pa politik. Ja tak, ?ist taprav, z volvotom.

Aja, pa ?e kotli?ek v strani??u sem danes zamenjal, tako da se ve, da nima samo Ajvar potenciala med vodovodarji. 

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

Napisano

Danes sem obiskal Dr.Pelkota v njegovi delavnici?uf zmeraj ima gu?vo noro.niti na pivo nisva mogla ?lp

Napisano

To?il za 10? benza, kar upam da bo vsaj za mesec - ital veste v ?em je hakeljc.

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Naredil izpit za voditelja ?olna :D

Ej...stari ?estitke..???pol pa hitro na obalo preiskusit LP?

Napisano

E tako tako..Pridem, ko bo burja, da bo zanimivo :)

Ok...super sporo?i prej ko pride? da dam pivo v hladilnik..he he LP???

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• to situacijo bisvteno spreminja, ker človek ki je na kokainu (+alko 1,8 promila ?!?) malo drugače funkcionira (možgani dajejo hype občutek) kot pa povsem trezen, in se odpira veliko vprašanje kaj vse se je tam "dogajalo", lahko je bila problem samo ena napačna beseda in se je zgodilo kar se je...
    • Bemtiš, vikend je jaz pa delam.... 
    • Prvo pomoč daš čisto spodaj zraven trikotnika in kompleta za krpanje.... 
    • Verjetno, da ne, ker človeka ne smeš ubit tud če je pijan in nakokan.    Ampak se pa vseeno ne bi čudil, da bo kakšen pravosodni saltomortale, tko k recimo pri tisti Diskoteki Lipa, kjer so se "zadovoljili" le s procesiranjem lastnikov ne pa tistih, ki so neposredno povzročili smrt, ko so od zadaj porivali ljudi, da so stisnili uboga dekleta.
    • Mene pa jezi, da mi v telefonskem imeniku zraven telefonskih številk ne izpiše še imen. Oziroma, za nekater izpiše, za nekatere pa ne. V čem je finta nimam pojma. V prtlajžniku pa me moti, da ni kljukic za obesiti nakupovalnih vrečk (spet nepotrebno šparanje) in da ni nikjer prostora za dat noter ali nekam pripeti prve pomoči. Potem pa to leži nekam v tri dni in tako majhen in nepraktičen prtljažnik naredi še bolj neuporaben. Desko pa itak imam shranjeno v garaži, da pridobim vsaj malo prostora.  
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.