Ploki Napisano 20. november, 2015 Prijavi Napisano 20. november, 2015 Ja kateri pa si? del postprodukcije :-) Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 21. november, 2015 Prijavi Napisano 21. november, 2015 ?e vedno na letnih pnevmatikah pa ?e kurblam sauno. Juhuhu, zima je tu! 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Z M A J Napisano 22. november, 2015 Prijavi Napisano 22. november, 2015 U?eri?nja zabava je bla fantasti?na in lovske ko?e so zakon. 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 22. november, 2015 Prijavi Napisano 22. november, 2015 a si ulovil kako ?Sem upo?teval Deeyan-a, da zadeva ne sme bit prelahka in se je treba namatrat, pa sem vzel samo gsm cifro in da se sli?iva v prihodnjih dneh. Dans pa mal na sneg, da vidm ?e je ?e tak kot se ga spomnim od lani. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Katjaa Napisano 22. november, 2015 Prijavi Napisano 22. november, 2015 Sem upo?teval Deeyan-a, da zadeva ne sme bit prelahka in se je treba namatrat, pa sem vzel samo gsm cifro in da se sli?iva v prihodnjih dneh. Dans pa mal na sneg, da vidm ?e je ?e tak kot se ga spomnim od lani. A se sam meni zdi al narobe interpetiram. Da samo spoznava? neke gospodi?ne in dobiva? cifre ipd... 1 Citiraj
Boss Napisano 22. november, 2015 Prijavi Napisano 22. november, 2015 Nov hobi... zbiranje GSM ?tevilk raznoraznih tetic. Izgleda zanimivo - ?e se pa pol zbiratelji ?e kje dobivajo in menjajo ?tevilke, ki jih ne rabijo zna bit pa to ?e posebne vrste dober hec. 2 Citiraj
Katjaa Napisano 22. november, 2015 Prijavi Napisano 22. november, 2015 Nov hobi... zbiranje GSM ?tevilk raznoraznih tetic. Izgleda zanimivo - ?e se pa pol zbiratelji ?e kje dobivajo in menjajo ?tevilke, ki jih ne rabijo zna bit pa to ?e posebne vrste dober hec. Mo?ki na?in razmi?ljanja Citiraj
Z M A J Napisano 22. november, 2015 Prijavi Napisano 22. november, 2015 Kukrkol, tule kar sta napisala, lahko damo na skupni imenovalec in ugotovimo, da mene dru?insko ?ivljenje (kolikor sem ga doslej izkusil) je en velik dolg?aaaas, glih ene tok kot bi vozu golfe SDI-je cel ?ivljenje in imel zraven vsak dan za kosilo govejo ?upco, dunajca, pomfri in zeleno solato. (kolega bi reku; Hvala ne bi, zaenkrat ne bi, odjebi). Pa DOBER TEK, ?e ste ravno v fazi kosila. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Katjaa Napisano 22. november, 2015 Prijavi Napisano 22. november, 2015 Haha:)Ej sej tole si kr ok napisal.Jz mam tud vsake tolk tak dan:) pa dobr tek (pa ni ne goveja zupca pa ne dunajc) 1 Citiraj
Ploki Napisano 22. november, 2015 Prijavi Napisano 22. november, 2015 Jutri dopoldan grem gledat volvi?a. :-) 2 Citiraj
mazdaman Napisano 23. november, 2015 Prijavi Napisano 23. november, 2015 Haha:)Ej sej tole si kr ok napisal.Jz mam tud vsake tolk tak dan:) pa dobr tek (pa ni ne goveja zupca pa ne dunajc)A je krajnska pa jaj?ke? Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Z M A J Napisano 23. november, 2015 Prijavi Napisano 23. november, 2015 Mi?keno spremenu avatar profilno fotko, ker prej?nja je bila obupna, ta pa je en mej?ken bojl?a. 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slivka Napisano 23. november, 2015 Prijavi Napisano 23. november, 2015 Najprej s kartico Mazda kluba na Volkswagnovem servisu v Kromberku dobil popust pri tehni?nem pregledu "tovorne" prikolice (750kg doma?a izdelava), nato pa pri vulkanizerju v Kromberku ?enino petko spravil na zimske gume in spet dobil popust na Mazdin klub... 4 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Katjaa Napisano 23. november, 2015 Prijavi Napisano 23. november, 2015 Najprej s kartico Mazda kluba na Volkswagnovem servisu v Kromberku dobil popust pri tehni?nem pregledu "tovorne" prikolice (750kg doma?a izdelava), nato pa pri vulkanizerju v Kromberku ?enino petko spravil na zimske gume in spet dobil popust na Mazdin klub...Tud jz bom rabla Mazdin popust - nimam ve? plastike za za??ito podvozja na sovoznikovi strani. In to pride 210?! Citiraj
mamica Napisano 23. november, 2015 Prijavi Napisano 23. november, 2015 Takle imamo: Sankanje z razgledom na morje. Tega nima vsak! 3 Citiraj Sem poročena že devetnajst let, poleg tega imam šest otrok. Ne moreš me prestrašiti, niti presenetiti, niti šokirati...
Slivka Napisano 23. november, 2015 Prijavi Napisano 23. november, 2015 Ta bager je primer dobre kvalitete, 4. Delavec ga vozi ?e sem prav obve??en, ga vozi ?etrti, peti in ?esti bagerist. Sedmi bagerist pa zaenkrat odkriva privla?no silo Zemlje, gravitacijo, ravnote?je in podobno in ko "kon?a izobra?evanje", bo tudi on sedel za komande... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Z M A J Napisano 24. november, 2015 Prijavi Napisano 24. november, 2015 Dans sem zeeeelo dobrega razpolozenja:) Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jstdoma Napisano 24. november, 2015 Prijavi Napisano 24. november, 2015 Nov avto Pa sej ve? da je predstavitev obvezna 1 Citiraj
Ploki Napisano 24. november, 2015 Prijavi Napisano 24. november, 2015 edit: ha , grem v recent shot. Citiraj
Slivka Napisano 26. november, 2015 Prijavi Napisano 26. november, 2015 Skoraj bi pozabil: 30.1.2014 nam je ?led uni?il linijo za telefon. Potem je Telekom to nekaj po?tukal in navozlal in je zadeva bolj ne-delala kot pa delala. Pa sem najprej sitnaril Telekomu, jim grozil z AKOSom, nazadnje zadevo tudi predal AKOSu (ki je vreden kurc kej!), obupal nad AKOSom in ?el v od?kodninsko to?bo Telekoma, zraven najedal na Telekomu vsem po vrsti in 24.11.2015 so mi sestavili linijo tako kot je potrebno: polomljeni drogovi so zamenjani, linija ne gre ve? po tleh ampak je "obe?ena" na te drogove, pa tudi linija ni ?tukana vsakih nekaj deset metrov ampak je iz enega kosa. Tako da imam zdaj tudi jaz zanesljiv telefon! ?eprav je mogo?e za pojamrat, kak?na rev??ina je AKOS in kako pla?ujemo uradni?ke tam, ko pa od njih res ni nobene koristi in ne morejo ukreniti ?isto ni?. Kdor ima opravka z njimi, je upravi?eno lahko mnenja, da javni sektor pobira dobre pla?e in ne dela ni?... 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Gelipter Napisano 26. november, 2015 Prijavi Napisano 26. november, 2015 Lp....danes ji je kolega vulkanizer na AMZS menjal v zimske gume...prvi ob?utki so super...niso glasne in se lepo vozi po obalni cesti,saj je bil tudi pri na? ?as za zimske gume...he he lp Citiraj
Shrek Napisano 26. november, 2015 Prijavi Napisano 26. november, 2015 Oj, Gelipter, ti je Izola poznana? LP Citiraj
Gelipter Napisano 26. november, 2015 Prijavi Napisano 26. november, 2015 Oj, Gelipter, ti je Izola poznana? LPEj....poznana saj gremo ve?krat na sprehot ob morju...lepo :-):-):-):-)lp Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.