Skoči na vsebino

Pohvalite se,...

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Hmmm... jaz pa ze celo vecnost :) ... 32 let bo letos jeseni  :) ... pa prej ene par let podlage 

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Danes pride sosed spet po med. In mi re?e, da imam tako ceno ?e od vsega za?etka in da pakiram v kozarec 100 gramov ve? kot ostali in da je med res kvaliteten in da ?e imam kaj proti, ?e mi pla?a dva evra ve?.

No, normalno, da nimam ni? proti. Sem bil pa tako presene?en in ?okiran, da sem kar lep ?as stal in buljil vanj ko tele...

Ponavadi vsak, ki pride, najprej vpra?a za popust, potem ?ele vpra?a za ceno. In ?e se vsakemu zdi predrago...

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano

Malo prej vozil V6 turbo (seveda ni dizler, hehe) :P

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Malo prej vozil V6 turbo (seveda ni dizler, hehe) :P

... ah, pol pa brezveze... :harhar:

33112_1.png

Napisano

Ju3 pa dan dopusta, da se pri?nem uvajati v poletne aktivnosti.  :jupiii:

Napisano

No pa ?e jaz grem v nedeljo za 3 dni na Bernin expres v ?vico,upam da bo super potovanje.... Lp

Napisano

Drugi teden bom glavni v firmi.

Sicer samo za pet dni, pa vseeno. Pa da vidimo, kako to izgleda. :)

Napisano

Rezerviral zeeelo lep piknik prostor za ?portni piknik (ne popivanje)! To bo danes ?ez 14 dni. VELJA SPLO?NO VABILO!  :jupiii:

Napisano

Jaaaaa, po 12h30' neto kolesarjenja sem prekolesaril Slovenijo po diagonali.... Party time

Napisano

Dobr si. ?e bi imel elektri?nega, bi imel ve? ?asa za Party time. (na vmesnih polnjenjih bi lahko ?uriral)

Potem to vsaj za moje pojme nebi bilo kolesarjenje.... Sicer pa tnx :)

Napisano

Nejc, globok priklon... ker tole je pa podvig - vsa ?ast, res. :jupiii: :jupiii:

33112_1.png

Napisano

Nejc, globok priklon... ker tole je pa podvig - vsa ?ast, res. :jupiii: :jupiii:

Ja,hvala,cenim ful... Samo da pridem do hrane in kak?ne ure spanca (startali smo ob polno?i iz Trdkove v Prekmurju, pred 16h sem ?e navalil na makarone na portoro?ki pla?i...), Pa opisem zadevo.

Res, fenomenalna izku?nja...

Napisano

Fenomenalen zaklju?ek ?portno naravnanega dopusta. Prvi? uspel narediti ve? kot 500km v treh dneh, spoznal in se dru?il s kupom fajn ljudmi, za konec pa se ?e konkretno najedel in si prvi? po parih letih privo??il sladoled. Pasalo je .

Haters gonna hate..

post-9068-0-23624500-1560784688_thumb.jpg

post-9068-0-71796800-1560784702_thumb.jpg

post-9068-0-96671800-1560784733_thumb.jpg

Napisano

Majn pic bi pojedel pa si kak sladoled ve? privo??il hehe :P

Drga? pa ?estitke za 500km :)

Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah.

Napisano

Majn pic bi pojedel pa si kak sladoled ve? privo??il hehe :P

Drga? pa ?estitke za 500km :)

Sem jih 10let konkretno preve? jedel in vem kolk ene trme je bilo potrebno, da sem pri?el do to?ke, da se mi pizza/kaksen ostali junk zalusta 1x na mesec ali pa ?e to ne. :)

Hvala :)

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Sm prišu u svojo sobo pa vidu de povsod leži prah.... Jah, nč, sm se še pa js ulegu...
    • Kje je pa naš prijatelj @tommzy? A je kaj rešil z avtom na uradnem servisu? Ali CX 30 se vozi?🤔
    • Mož in žena, sta si podobna kot jetra in ledvice. Moža enačimo z jetri, žensko z ledvico. Če jetra odpovejo, ledvica odpove. Če ledvice odpovejo, se jetra povežejo z drugo ledvico...
    • - "Eno pico prosim." - "Za tu al za domov?" - "Ne, ne, za Instagram..."
    • Če že imate čas...   Nizke luči so krasne za meglo. Ma za terensko vožnjo bi bilo boljše, če bi bile dodatne luči vkomponirane v pokrov motorja nad hladilnikom (recimo nek LED-bar) ali pa v streho (malo močnejši začetek "sank" in noter skrit reflektor).   Pa na prostor za tablico ne pozabit - in naj ne binglja na zajli od vitla.   Pa poskusi prepričat umetno inteligenco, da bi na risbi uporabila "ARB bumper"... Pa vitlo naj bo Warn, samo ne serija VR EVO, ker te delajo na Kitajskem...   Pa da vidimo, kaj pade ven. Sicer je še vedno glomazno vozilo, ki zaradi svojih gabaritov postane neokretno in nerodno (sploh širina postane problem na kakšnih ozkih kolovozih), ampak če ga omejimo še z dimenzijami, bo hladilnik strežnika zakuhal... Da pa dam željo, naj pokrov motorja ne bo daljši od kabine, da postane vse skupaj bolj kompaktno in krajše, da se zmanjša krog obračanja, bo pa strežnik segrelo ko jedrski reaktor...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.