Skoči na vsebino

Pohvalite se,...

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Jest ..?estitke lp

Napisano

?estitke:)

NEEE, meni je super, doslej so me sicer 1x zavrnil, AMPAK le iz razloga, ker so imeli ?e zadostno koli?ino moje skupine. Se pravi zmeraj vse super. :)

Ju3 grem pa s prijatelco iz MB malo Pohorje raziskovat, komaj ?akam in se moram dobro naspat, se pravi naspat K ZMAJ! :jupiii:

Pohorje je zakon, velik lajk:)

Napisano

Od danes dalje drugic dedek... :jupiii:

Cestitke, se mal pa bos rabil 7 zicev :)

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

Cestitke, se mal pa bos rabil 7 zicev :)

Jest ne... Tamladi majo pa itak sedaj dva avta s po sedmimi zici ;)

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Shit... ?e dolgo se tako nisem do solz nasmejal.... Ampak res...do solz, da sem bil rde? v ksiht k tulipan.

Tisti najslaj?i;prepovedan smeh v slu?bi...

:) :)

Napisano

U?eri sem se peljal s svojim Z4, kot premierna vo?nja, kratka ampak zadost da sem sli?al prelep zvok linijske 6-ke. :wub:

LPG zelenc pa danes obrnil 350.000km stanje ?tevca in ugotavljam, da je prav lepo var?na ekolo?ka ki?ta; zadnji tank 8.2L avtoplina na 100km povpre?ne porabe. :jupiii:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

eeee.... kaj a do danes si ga pa samo gledal? ?udni ste vi lastniki BMW-jev. :ne vem:

33112_1.png

Napisano

eeee.... kaj a do danes si ga pa samo gledal? ?udni ste vi lastniki BMW-jev. :ne vem:

?e ?enske ne bi vozile avtov, bi ga vozil ?e celotno pomlad in poletje, tako da je bilo posledi?no marsikaj za poravnat in bo zdaj tudi za pobarvat. :zvizga:

Napisano

Se moram pohvalt da sem poletje zacel z osnovnim znanjem C#, danes se mi je programcek prvic povezal na zunanji end-point je in je tudi delov po vseh testih, se pravi, sem ga "zbrcov" iz vseh strani in zadeva se vedno deluje bp :)

Napisano

Zanimivo mi je, da sem v 14ih dneh dopusta totalno pozabil na ?iht. Kar me sploh presene?a, glede na to, v kak?nem fohu sem in da je moj osebni telefon tudi slu?ben.

Se mi je pa to zgodilo prvi? v cca. 10 letih in upam, da se tako nadaljuje. :)

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Napisano

Zanimivo mi je, da sem v 14ih dneh dopusta totalno pozabil na ?iht. Kar me sploh presene?a, glede na to, v kak?nem fohu sem in da je moj osebni telefon tudi slu?ben.

Se mi je pa to zgodilo prvi? v cca. 10 letih in upam, da se tako nadaljuje. :)

Meni se pa letos prvic ni uspelo popolnoma odklopiti od misli na slu?bo ... je bilo se temu primerno te?ko vrniti nazaj... :(

Napisano

Jeee.... Dobil prou fejst pohvalo v slu?bi...

Koncno nekdo ki se ne ukvarja s tem,kaj delavec po?ne v prostem ?asu ,ampak kaj in kako dela v sluzbenem ?asu...

Napisano

Frend mi je pri?el vra?ati svoj dolg, sicer le po 200? mese?no in bo trajalo ve? let, ampak vsaj da se je zadeva pri?ela premikat in sem ?e bolj?e volje.  :jupiii:

Napisano

Frend mi je pri?el vra?ati svoj dolg, sicer le po 200? mese?no in bo trajalo ve? let, ampak vsaj da se je zadeva pri?ela premikat in sem ?e bolj?e volje. :jupiii:

Dober frend :)

Napisano

Frend mi je pri?el vra?ati svoj dolg, sicer le po 200? mese?no in bo trajalo ve? let, ampak vsaj da se je zadeva pri?ela premikat in sem ?e bolj?e volje. :jupiii:

Sem samo enkrat enemu frendu posodil denar, pa je bilo ?isto zadosti, da me je izu?ilo...

it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it

32888_1.png

Napisano

Tudi jaz ne posojam denarja... Nisem banka.

?e bo kdaj zagustilo dru?inskemu ?lanu, mu bom DAL denar.

Me je sodelavec prosil za 200eur in ko sem pri?el z listom papirja,kjer je pisalo do kdaj bo vrnil in kaj sledi , ?e ne vrne... Takrat pa ni ve? rabil denarja... :)

Ga prete?ko zaslu?im , da bi se ?pilal okoli...

Napisano

Sem samo enkrat enemu frendu posodil denar, pa je bilo ?isto zadosti, da me je izu?ilo...

Star pregovor pravi; ?e ?eli? izgubiti prijatelja, mu posodi denar.  :zvizga:

@Nejc, jaz grem velikokrat na zaupanje (precej dobro preberem ?loveka in njegove namere), ? su?e pa tudi ni pri hi?i, tako da se ne ?ivciram brez potrebe

Napisano

Star pregovor pravi; ?e ?eli? izgubiti prijatelja, mu posodi denar. :zvizga:

@Nejc, jaz grem velikokrat na zaupanje (precej dobro preberem ?loveka in njegove namere), ? su?e pa tudi ni pri hi?i, tako da se ne ?ivciram brez potrebe

Vem,se strinjam s tabo....

Napisano

Zaenkrat dobre izku?nje z posojanjem in vra?anjem denarja iz obeh strani,zgleda da znam presodit ......

Napisano

Zaenkrat dobre izku?nje z posojanjem in vra?anjem denarja iz obeh strani,zgleda da znam presodit ......

In da si obkro?en z dobrimi ljudmi. To je za ceniti.

Napisano

V slu?bi mi ponujajo slu?ben avto - ?koda Superb. Se mi dopade, vendar grenek priokus, ker imam svojo ljubico...

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• To ni nihče rekel, da moraš. Govorimo samo o tem, da lahko. Itak se pa vsak sam odloča a je to kej pripomoglo al je bolj placebo efekt.
    • Kaj vi res tankate 100ko?   Sicer sem 20+ let imel dizla, ampak sedaj prvič slišim, da je 100ka dobra za motor? In da jo moram tankati..     
    • Mazda CX-30 jih nima jih imajo pa dinoti 2.5 s turbinami.
    • Kakšno reakcijo pa pričakuješ... enačit LGBT-jevce z ustaši. Mislim tolk daleč it si pa vseeno nihče ne upa. Sicer pa si poglej evropsko zgodovino in NDH in z njimi ustaše ni nikjer zapisana, da gre za pozitivno tvorbo, ampak, da je to še en od nacističnih marionetnih režimov, tako kot Petainova Francija. Ga ni Francoza, ki bi slavil to marionetno kolaboracionistično državo v službi naci režima in tretjega rajha.   Aja pa Jasanovac tud ni bil ravno počitniški kamp... če mi sploh kaj verjameš vsaj tukaj priznaj, da je bilo tole fejst narobe al boš našel kakšen način, da tud to opravičiš, da je blo vse ok in da so bili komiji krivi za Jasenovac.
    • Zakaj pa se niso vsi obrnili proti okupatorju? Zato, ker je lažje se okupatorju prislinit, bit na toplem, sit, imet opremo zraven pa v isti rog tulit o nekih banditih v hostah. Vsi so imeli priložnost pokazat kolk jih je v hlačah. Zakaj niso... vejo oni sami, da pa so se kao zoprstavili komunistom je pa tak larifari in edini možni izgovor za kvizlinško obnašanje.    In ne zdaj gledat samo naše področje. Vsepovsod je bila izdaja, bratenje z okupatorjem/sovražnikom opredeljena kot najvišji zločin in se v vojnem stanju kaznuje s smrtjo preko hitrih vojaških sodišč. Pri nas ni bilo nič drugače kot se je to opravilo v Franciji, Nizozemski, Belgiji, Norveški. Razlika je le da so bili tam tako temeljiti, da ni nikomur kasneje padlo na pamet, da bi zagovarjal vojno izdajo.   Ja ni lep ta del zgodovine, lahko bi bil drugačen.A žal je tako, da si tudi zahodni zavezniki niso želeli mazat rok in so raznorazne domobrance, belogardite, četnike, ustaše in podobne, ki so se umikali skupaj s poraženimi naciji proti Nemčiji, enostavno zajeli in vrnili jugoslovanski vojski, češ kar vi opravite z njimi.   Nihče jih ni hotel - vprašajmo se zakaj, pa v zahodni zavezniški vojski ni bilo komunistov oziroma celo kontra. Ja vedeli so s kom imajo opravka in enostavno je padla komanda naj vsak počisti s svojimi.   NIKJER po vojni ni bilo lepo. To je črn čas v celi Evropi in je bilo precej grozljivo, ampak vsi ostali so pometli pod preprogo to obdobje povojnih maščevanj, le eni podalpski zahojenci se še kr naprej s tem ukvarjajo in vlečejo zgodbo ven iz naftalina. Pa 80 let je od takrat preteklo pa še kar tuhtajo kako obrnit zgodovino in rešit vsaj nekaj zlaganega ugleda, ki so si ga sami zapravili tisti, ki se niso obrnili proti okupatorju.     Danes kakorkoli gledamo, dobro, da smo Slovenci bili na pravi strani, da so se večinsko borili proti okupatorju in s tem nam je bilo priznano, da je večina Slovencev združena v enotni državi, da je Primorska spet Slovenska, kot Prekmurje ni bilo vrnjeno Madžarski. Nič od tega ne bi bilo in meja bi ostala po rapalskem sporazumu. Tako, da razni Alexi in Slivke, če bi bili sploh rojeni bi bili danes v Italiji s poitalijančenimi priimki. Skoraj do Logatc bi segala Italija, če bi bili na napačni strani zgodovine. Ne pozabit tega nikoli, razen če si želite biti pod tujo nogo tlačeni.    
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.