Nejc1986 Napisano 9. marec, 2020 Prijavi Napisano 9. marec, 2020 Katera picerija to?no? Tonca 2 Citiraj
Z M A J Napisano 10. marec, 2020 Prijavi Napisano 10. marec, 2020 Danes kupil svoj naslednji Wagen, pod zaporedno st. 17 6 valjev, ni dizel, niti turbodizel, klasik NA in lepo hrumi ter pospesuje Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Alex Napisano 10. marec, 2020 Prijavi Napisano 10. marec, 2020 Danes kupil svoj naslednji Wagen, pod zaporedno st. 176 valjev, ni dizel, niti turbodizel, klasik NA in lepo hrumi ter pospesuje Bavarec? 2 Citiraj
Z M A J Napisano 10. marec, 2020 Prijavi Napisano 10. marec, 2020 Ja, in sicer ni Gospodar prstanov oz. Podloskar oz. Paraolimpijec kot jih klicejo tiste iz VAG-a Neka kista iz zacetka tisocletja, ko se ni bilo EKO bedarij, hehe Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 10. marec, 2020 Prijavi Napisano 10. marec, 2020 E46 touring, ampak tokrat s tapravim motorjem, ker tisti 318i je bilo bolj lenobno, no pa vsaj varcno z LPG-jem 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 27. marec, 2020 Prijavi Napisano 27. marec, 2020 Zdele s pomo?jo odli?ne ekipe re?il eno precej zapleteno slu?beno zadevo in je ob?utek odli?en. ?elim vam super wikend, zame vem da bo! 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
LabiGT Napisano 27. marec, 2020 Prijavi Napisano 27. marec, 2020 sej je vikend vsak dan Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Slivka Napisano 27. marec, 2020 Prijavi Napisano 27. marec, 2020 ... za nekatere. Drugi pa niti za vikend nimamo vikenda... 2 Citiraj
Alex Napisano 27. marec, 2020 Prijavi Napisano 27. marec, 2020 Juhu, pre?ivel ?e en teden v prvih bojnih linijah.Moram pa zopet pizdit, da sem besen, ker je danes zopet kup Lj in drugih tablic dol pri nas.A je res tako te?ko bit doma? A so nam res tako fou?, da je na Primorskem najmanj oku?enih, a smo najbli?je ku?ni coni?Nekateri ljudje so bumbarji in jim ni pomo?i. 1 Citiraj
Bini Napisano 27. marec, 2020 Prijavi Napisano 27. marec, 2020 Juhu, pre?ivel ?e en teden v prvih bojnih linijah.Moram pa zopet pizdit, da sem besen, ker je danes zopet kup Lj in drugih tablic dol pri nas.A je res tako te?ko bit doma? A so nam res tako fou?, da je na Primorskem najmanj oku?enih, a smo najbli?je ku?ni coni?Nekateri ljudje so bumbarji in jim ni pomo?i.Vsi kupljeni avti v Lj.imajo Lj.tablice,tako da ni nujno da so mo?virniki! Tudi pri nas je nekaj Lj.pa tudi nekaj mon..... 2 Citiraj
LabiGT Napisano 27. marec, 2020 Prijavi Napisano 27. marec, 2020 ... za nekatere. Drugi pa niti za vikend nimamo vikenda...ze ze, sam ko gres ven pa je kot vsako nedeljo zjutraj, vse zaprto nobenga nikjer Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Slivka Napisano 27. marec, 2020 Prijavi Napisano 27. marec, 2020 Ma, imam ob?utek, da malo "popu??a". Od za?etka res ni bilo nikjer nikogar, zdaj pa se promet ?e kar po?asi pove?uje... Citiraj
Bini Napisano 27. marec, 2020 Prijavi Napisano 27. marec, 2020 Eni preboleli se ?e vra?ajo! Oni so varni. Citiraj
gregc88 Napisano 27. marec, 2020 Prijavi Napisano 27. marec, 2020 k bo sonce pa 20+ bo vse zuni... pa naj stra?ijo po tv kukr ?jo Citiraj
LabiGT Napisano 27. marec, 2020 Prijavi Napisano 27. marec, 2020 ja sej ze v nedeljo bomo 1 uro vec doma Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
FuManchu Napisano 27. marec, 2020 Prijavi Napisano 27. marec, 2020 Projekt ograja okoli hi?e bo za?el 1 Citiraj
Boss Napisano 27. marec, 2020 Prijavi Napisano 27. marec, 2020 A misli?, da bo zadostovala proti koroni pa proti ilegalnim migrantom? Citiraj
FuManchu Napisano 27. marec, 2020 Prijavi Napisano 27. marec, 2020 Proti koroni ne. Proti migrantom pa zna u?inkovati kaj drugega Citiraj
Jest Napisano 27. marec, 2020 Prijavi Napisano 27. marec, 2020 ja sej ze v nedeljo bomo 1 uro vec doma Ne zastopim tega, kar vsi sirijo po socialnih omrezjih... Kolkor mi je znano, bo dan za eno uro krajsi, ker se ob 2:00 prestavijo kazalci na 3:00 ... 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Nejc1986 Napisano 27. marec, 2020 Prijavi Napisano 27. marec, 2020 Peteeeeek .... Pri?el iz ?ihta... Aja... ?ez 34h spet na siht... No.... Jutri?njega dne mi nih?e ne zjebe... Citiraj
LabiGT Napisano 27. marec, 2020 Prijavi Napisano 27. marec, 2020 Ne zastopim tega, kar vsi sirijo po socialnih omrezjih... Kolkor mi je znano, bo dan za eno uro krajsi, ker se ob 2:00 prestavijo kazalci na 3:00 ... heh pac fora, sploh pa mi z majhnimi otroci tega razumemo ...oziroma 1 Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Nejc1986 Napisano 28. marec, 2020 Prijavi Napisano 28. marec, 2020 Zaloga futra in skret papirja narejena... Redki so ?e brez maske v stacuni.. In ?e bolj redki znajo rokovati z masko... Citiraj
Boss Napisano 28. marec, 2020 Prijavi Napisano 28. marec, 2020 V kateri trgovini? Jaz vidim ?e najmanj panike v Me?katorjevih trgovinah, kjer sem opazil samo ene par FB smrkelj, ki so navlekle nase maske, kape s ?ildom (na FB-ju je napisano, da kapa s ?ildom za 50% bolj prepre?i vdor virusa v o?i in nos), dvojne rokavice. O?ala na nosu, dvignjen ovratnik in nervozno gledanje naokrog, da se ji ne bo kdo preve? pribli?al. Verjetno ima v ?epu tudi meter, da ga opozori in da mu z meritvijo doka?e, da je bli?je kot meter in pol. Nejc, ja kolk pa ti wc papirja porabi?? Men je 10 pack dovolj za dva meseca, al si eden od tistih, ki se takoj userje, ko nekdo kihne? 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.