Pohvalite se,...
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Prepozno... žal. Ampak OK, ni blo škode, sem hitro pobrisal.
-
Ja se strinjam, ona je še slabša. Ona in druge sodelovke so porinili EU v ta nezavidljiv položaj. Njihova vojaška retorika in skregat se z vsakim je pripeljala EU na rob konkurenčnosti in celo nevarnosti obstoja. Ne ni Donči kle glavni problem, problem je brezhrbteničarstov, ko bi morali reči, ej ne preko naših hrbtov. Tega ni sposobn nobena tetica na vrhu EU, kjer so jih očitno zbirali bolj po lojalnosti kot po sposobnostih.
-
Predvolilna obljuba? Če imamo urejen sistem obračunavanja cen goriv . hvala bogu, da vsaj reguliranih je pač edino to možno, da se ga spoštuje. Lahko pa dvignejo roke, prepustijo Petrolu odločanje in bo cena tam nekje blizu 2€. Zdaj a smo zadovoljni, da je dizel "samo" 1,68€ in ne 2€ je druga zadeva. Me pa zdaj resno zanima koko bi se tega problema lotil sam presvetli polbog JJ in kaj bi sam naredil. Kakor je razlagal bi rekel prej, da bi se odločil za deregulacijo, ceno v bljižino 2€, ampak po drugi strani bi s tem imel zadovoljni Petrol in njegovo sodelovanje zagotovljeno pa seveda polne rezervoarja na bencinskih črpalkah. Torej samo o tem vprašanju se je treba odločit in se povprašat kaj je bolje ali plačevati več in v vsakem trenutku lahko tankat, ali plačevati manj in se bit prisiljen borit proti bencinskemu turizmu. Jaz osebno imam raje višje cene in zato sem napisalže na začetku dviga cen nafte, da ne smemo bit prepoceni, ker bodo tujci navalili v Slovenijo. Če sem celo malo žleht, ampak ne preveč... gorivo je bilo prepoceni in zato so se vsak vikend kotalile kolone proti morčiju. Ja z višjo ceno se bo sigurno vsaj nekaj teh "nepotrebnih" poti zmanjšalo in s tem tudi gneča na cestah. Ljudje pač naj ne vozijo za brezveze vsak vikend nekam v 3PM ampk naj si mogoče naredijo dva kvalitetna izleta na mesec, dvakrat naj gredo pa tudi na kakšen okoliški izlet in sem prepričan, da ne bo nikomur krona z glave padla.
-
Jah, ja, no, saj nekako je opozorilo, da gre za pravljico, samo da je na koncu, ne na začetku...
-
Violeta Bulčeva je celo izjavila, da elektrika pride iz vtičnice.
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.