Z M A J Napisano 10. junij Prijavi Napisano 10. junij Danes kupil nekaj zaloge po 99 centov. LM industrijska prodajalna na Tolstojevi 63. 6 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
FuManchu Napisano 10. junij Prijavi Napisano 10. junij pred 11 minutami je Z M A J napisal: Danes kupil nekaj zaloge po 99 centov. LM industrijska prodajalna na Tolstojevi 63. Boljšega ni👍 2 1 Citiraj
Z M A J Napisano 13. junij Prijavi Napisano 13. junij Valeta včeraj odlično uspela in pa hči je prejela zlato šolsko priznanje za svoje dosežke. 9 3 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Alex Napisano 13. junij Prijavi Napisano 13. junij pred 4 urami je Z M A J napisal: Valeta včeraj odlično uspela in pa hči je prejela zlato šolsko priznanje za svoje dosežke. Pridna. Gre po očkovih stopinjah. 😊 Citiraj
g.Wankel Napisano 13. junij Prijavi Napisano 13. junij Tudi moj baby je naredil letnik z odliko, pa dobil še eno nagrado 6 2 Citiraj
Z M A J Napisano 13. junij Prijavi Napisano 13. junij pred 5 urami je Alex napisal: Pridna. Gre po očkovih stopinjah. 😊 Dedek je bil dr. znanosti, tako da potem raje po njem, hehe 2 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 13. junij Prijavi Napisano 13. junij pred 44 minutami je g.Wankel napisal: Tudi moj baby je naredil letnik z odliko, pa dobil še eno nagrado Ti si tle bolj sugardaddy 2 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
samSimon Napisano 14. junij Prijavi Napisano 14. junij pred 16 urami je g.Wankel napisal: Tudi moj baby je naredil letnik z odliko, pa dobil še eno nagrado S to tablico bom pa zdej sigurno vedel, da ti švigaš mimo kolinske 😁 1 Citiraj
g.Wankel Napisano 14. junij Prijavi Napisano 14. junij pred 4 minutami je samSimon napisal: S to tablico bom pa zdej sigurno vedel, da ti švigaš mimo kolinske 😁 Tudi s prejšno sem samo jaz švigal tam 😀 Ampak zdej bom bolj na ŽP Ljubljana lociran Citiraj
Tilen5 Napisano 14. junij Prijavi Napisano 14. junij Mami v starejši avto montiral tempomat 2 2 1 Citiraj
godlike Napisano 14. junij Prijavi Napisano 14. junij Malo mu je bilo vroče. 😎 Niti GPF niti katalizator nista dovolj zabremzala izpuha. 1 Citiraj
jstdoma Napisano 14. junij Prijavi Napisano 14. junij Podrli dve malo manjši smreki in jih odpeljali na žago 7 1 Citiraj
sportman333 Napisano 15. junij Prijavi Napisano 15. junij pred 10 urami je jstdoma napisal: Podrli dve malo manjši smreki in jih odpeljali na žago odprodaš v Avstrijo ali uporabite doma oz. se s tem ukvarjate? Če ni skrivnost, če se to odproda, koliko je recimo to odkupna cena za ti dve smreki (koliko kubikov lesa je to?).... Citiraj
jstdoma Napisano 15. junij Prijavi Napisano 15. junij To smo dali na žago ker bomo delali eno streho. Drugače imamo gozd samo zase, za kurjavo in kaj takega če je treba. Cena nažaganega lesa mislm da je blizu 300€ za kubik (deske, lege,.. ) Ena takšna smreka ima cca 2 kubika. 1 1 Citiraj
sportman333 Napisano 18. junij Prijavi Napisano 18. junij Hmmm, danes sem se vsedel v očetov R Megane 1.5dci GT letnik 2014 dizel, ker ga bom rabil nekaj časa....najbolj sem bil začuden, ko je ravno tankal :).....poraba 4,6 (je res da je penzionist) in še bolj impresioniran nad podatkom "doseg s polnim tankom" 1.150km :), heh....me je kar zamikalo, da bo naslednji avto spet dizel.... 2 1 2 Citiraj
Alex Napisano 18. junij Prijavi Napisano 18. junij pred 2 minutama je sportman333 napisal: Hmmm, danes sem se vsedel v očetov R Megane 1.5dci GT letnik 2014 dizel, ker ga bom rabil nekaj časa....najbolj sem bil začuden, ko je ravno tankal :).....poraba 4,6 (je res da je penzionist) in še bolj impresioniran nad podatkom "doseg s polnim tankom" 1.150km :), heh....me je kar zamikalo, da bo naslednji avto spet dizel.... Dizel je, kar se dometa in komoditete tiče še vedno zakon. 👍 3 Citiraj
jacques33 Napisano 19. junij Prijavi Napisano 19. junij Pa 1.5 dci je res šparovček. 3 Citiraj Mazda6 Sport CD 129 TE Plus-ex Mazda6 SPC CD 150 Revolution
Bini Napisano 19. junij Prijavi Napisano 19. junij Pred eno uro je jacques33 napisal: Pa 1.5 dci je res šparovček. Smo ga vozili 115 konjskega in je pil od 4-5 litrov. Pa do 350kkm je dobro služil, za naprej pa ne vem.... 3 Citiraj
Slivka Napisano 19. junij Prijavi Napisano 19. junij pred 15 urami je sportman333 napisal: ... ... ... ... ... še bolj impresioniran nad podatkom "doseg s polnim tankom" 1.150km :), heh....me je kar zamikalo, da bo naslednji avto spet dizel.... Sodobni dizli nimajo več dometa preko 1000 km, odkar jim vgrajujejo 40-litrske rezervoarje... 3 1 Citiraj
Bini Napisano 19. junij Prijavi Napisano 19. junij pred 2 urama je Slivka napisal: Sodobni dizli nimajo več dometa preko 1000 km, odkar jim vgrajujejo 40-litrske rezervoarje... Imajo 50....😁 1 Citiraj
Tilen5 Napisano 19. junij Prijavi Napisano 19. junij pred 3 urami je Bini napisal: 🤗😉 Srebrno kožico se odreže dol prej kot daš meso v ponev cvret. Samo kot nasvet za naslednjič. 1 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.