Glede na normalne servisne storitve niso. Če je ponavljajoča napaka, še ne pomeni, da je kdorkoli dolžan skočiti, ko nekdo prvič prileti na servis. Ampak vsak po svoje.
Kot primer dam še mojo toplotno črpalko Thermia, kjer sem izbiro in preračune delal vse sam - je voda-voda in je optimirana do konca. Nekaj kar monterji in zastopnik ponavadi ne delajo. Sem pa pri zastopniku dobil pomoč in podporo in tudi zdaj vsake dve leti naročim pregled z njihove strani in ga plačam, pa mi ga ne bi bilo treba, ker sistem poznam do zadnjega detajla. Med pregledom kaj rečemo in tako smo v stiku, če bi res potreboval kakšno večjo intervencijo v prihodnosti. Ker v primeru resnega popravila pa imam tudi sam omejitve in limite.
Čeprav sem moral na Coris izpilnit malo morje papirologije in fizično poslat.
So brez komentarja vrnili tistih 15€ za antibiotik.
Ok 3€ mam izgube s priporočeno pošto.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.