Z M A J Napisano 17. junij, 2011 Prijavi Napisano 17. junij, 2011 Dans mamo sestank, kok jz to sovra?im! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 17. junij, 2011 Prijavi Napisano 17. junij, 2011 vro?e je k zmaj Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
daSKAn Napisano 17. junij, 2011 Prijavi Napisano 17. junij, 2011 Nah evo pa ?e fotr zmagal dons... dvignu par sto evrov in pozabu ke? na bankomatu.... Citiraj
Deeyan Napisano 17. junij, 2011 Prijavi Napisano 17. junij, 2011 Nah evo pa ?e fotr zmagal dons... dvignu par sto evrov in pozabu ke? na bankomatu.... jeba Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Grega_ Napisano 18. junij, 2011 Prijavi Napisano 18. junij, 2011 Nism navajen delat v soboto...sploh po no?i ko je bila v akciji jack cola - 2 EUR Citiraj
Z M A J Napisano 18. junij, 2011 Prijavi Napisano 18. junij, 2011 ?urka bi bila ?e tolk ve?ja, ?e ne bi prepeval g. Stavros, od katerega te?je poslu?am le ?e Ze?ića! :ne vem: Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 18. junij, 2011 Prijavi Napisano 18. junij, 2011 ?e kdo uporablja Old spice deo stick, naj si pogleda tole ?kart robo, kak?no so mi prodali - SRAMOTA (ima namre? 2 zama?ka, tista ki ga odstrani?, da za?ne? lahko uporabljat, no samo da ta drugi, je integriran v samo vsebino deodoranta) Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 18. junij, 2011 Prijavi Napisano 18. junij, 2011 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
daSKAn Napisano 18. junij, 2011 Prijavi Napisano 18. junij, 2011 sfookan do amena... zjutri pa do zdejle delal, smo selil eno IT robo.. morm pa se ?e pr?timat za pondelk k neki predvam, pa ?e celo no? bom v pondelj delal... mweh.... .... s tem da se moje vpra?anje zjutraj ?e ni spremenilo... Citiraj
Allyssa Napisano 19. junij, 2011 Prijavi Napisano 19. junij, 2011 Fak kok sm koma,..tale 12-urni delovnik me ubija, sploh zato k mam pol ?e doma naro?ila in ne vem ve? kje se me glava dr?i. Drug tedn bo pa sploh nori?nca, k mam ene 15kg pi?kotov do ?etrtka za nardit in bo pomojem akcija vsak dan do polno?i,..pa ?e Luna bo mela rojstn dan in morm ?e ene 3-4 torte nardit za nedeljo. Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
LabiGT Napisano 19. junij, 2011 Prijavi Napisano 19. junij, 2011 tale tema je skor tekmovanje med daskanom in allysso, kdo bo vec jamral haha Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
iceman22 Napisano 19. junij, 2011 Prijavi Napisano 19. junij, 2011 Fak kok sm koma,..tale 12-urni delovnik me ubija, sploh zato k mam pol ?e doma naro?ila in ne vem ve? kje se me glava dr?i. Drug tedn bo pa sploh nori?nca, k mam ene 15kg pi?kotov do ?etrtka za nardit in bo pomojem akcija vsak dan do polno?i,..pa ?e Luna bo mela rojstn dan in morm ?e ene 3-4 torte nardit za nedeljo. ja ni lahko biti salabajzer. ti bo ajvar povedal. Citiraj www.trziskisladoled.si
Z M A J Napisano 19. junij, 2011 Prijavi Napisano 19. junij, 2011 Meni je bil pa simpati?en dec, no zdej ga ni ve? http://24ur.com/ekskluziv/domaca-scena/umr...rni-brendi.html Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 19. junij, 2011 Prijavi Napisano 19. junij, 2011 Trenutno zni?ujem povpre?no porabo zadnjega tanka LPG, ko ga je kolega teral iz MB v smeri ?abarije (sem ?e danes zni?al z 11,3 na 11,1)! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Allyssa Napisano 19. junij, 2011 Prijavi Napisano 19. junij, 2011 tale tema je skor tekmovanje med daskanom in allysso, kdo bo vec jamral haha Ne morm se samo hvalt, mi bote preve? fov? Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
LabiGT Napisano 19. junij, 2011 Prijavi Napisano 19. junij, 2011 jaz mam rajs, da se hvalis kot da je slo kaj narobe, tko da kr pohval se Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
iceman22 Napisano 19. junij, 2011 Prijavi Napisano 19. junij, 2011 jaz mam rajs, da se hvalis kot da je slo kaj narobe, tko da kr pohval se opaaa,labi ji ze piha na duso...hahahahhaha Citiraj www.trziskisladoled.si
LabiGT Napisano 19. junij, 2011 Prijavi Napisano 19. junij, 2011 mal sem lacen ...torte pa to sej ves Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Z M A J Napisano 19. junij, 2011 Prijavi Napisano 19. junij, 2011 Kak bedn finale Talentov! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 20. junij, 2011 Prijavi Napisano 20. junij, 2011 Vozu zajćnk Q. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Hazzard20 Napisano 20. junij, 2011 Prijavi Napisano 20. junij, 2011 Z Mazdo povozu ma?ka ob treh zjutrej.....ni pre?ivel. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.