Z M A J Napisano 23. januar, 2012 Prijavi Napisano 23. januar, 2012 Pa mislim da sem nekje zasledil, da imajo USA modeli manj?e diske ali kako ?e, nism ?ist zihr! Milje pa itak - beda. Dobr da nima ?e volan na desni, hehe. Eden je ?e na Avto.net, pa naj bi bil grafit sive barve, ampak ni slike. Kdo ?e danes prodaja avto brez slike, jao. V planu pa sva sicer mela s tem kolegom, da ?e je cena 10.000, dam jaz zraven npr. tretjino al pa neki tazga in imam pravico se vozit, kadar je on v tujini (kar je 90 % cajta), no skratka zdej je kar je in ostajam na ?rnozmajki. P.S. - kater se pa menjalnik spla?a vzeti - tiptronic ali ro?ni? :ne vem: Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Symon Napisano 23. januar, 2012 Prijavi Napisano 23. januar, 2012 Ja USA modeli brez brembo ?eljusti ima 298mm diske, na? pa mislim da vsaj 320 ?e ne ve?je. Dobre biznise mata to vidva. Jaz bi vzel ro?ni, ?e je avtomatik mora biti DSG. So pa v vsakem primeru malo ?voh (ne vem to?no kaj) tako, da ogreti avto pa hitro ?altati, da vidi? ?e vse ?tima. Vem, da imajo nekateri neke te?ave, detajlov ?al ne. Citiraj
Z M A J Napisano 24. januar, 2012 Prijavi Napisano 24. januar, 2012 Ok, tnx! v Centru ?abarije pada nekak?en zmrznjen de?! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Allyssa Napisano 24. januar, 2012 Prijavi Napisano 24. januar, 2012 Tale viroza al kar kol ?e mam o?itno resno ?koduje zdravi presoji, ker mi je v eni uri ratal nardit 3 velike bedarije,.. Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Grega_ Napisano 27. januar, 2012 Prijavi Napisano 27. januar, 2012 Standard za Italjane, sploh bolj ju?no, od Padove dol....kaj vse sem videl v Rimu...nekako jim je ve?ini avto res prevozno sredstvo, pa bilokatere znamke je, kar je za moje pojme ok, boli te k...itak jih menjajo na par let z leasingom (ve?ina). Pa? tok tesno se zaparkirajo da gre ven tako da malo butne prednjega, zadnjega in tako dokler ven ne pride. Citiraj
Boss Napisano 27. januar, 2012 Prijavi Napisano 27. januar, 2012 Standard za Italjane, sploh bolj ju?no, od Padove dol....kaj vse sem videl v Rimu...nekako jim je ve?ini avto res prevozno sredstvo, pa bilokatere znamke je, kar je za moje pojme ok, boli te k...itak jih menjajo na par let z leasingom (ve?ina). Pa? tok tesno se zaparkirajo da gre ven tako da malo butne prednjega, zadnjega in tako dokler ven ne pride. Pol pa pridejo tile avti v slovenijo tukaj jih pa pol slovenci pokupmo kot suho zlato - mislim, ?e ?e ne mirka avto pri parkiranju kolk ga ?ele pol ne mirka med samo uporabo/vo?njo. :ne vem: Pol pa k vse to zdru?i? ti je pa jasno zakaj Ajvar tolk pljuva ?ez diesle in pokvarljivost le teh. Citiraj
Grega_ Napisano 27. januar, 2012 Prijavi Napisano 27. januar, 2012 Jest ne poznam nobenga ki bi jih res merkal, sploh kak?ni poslovne?i, vem za enega ki je cca. 300t km naredil v dveh letih oz. malo ve? Audi A8 dizl....in je skor razpadu, tip je ?el v salon, ga dal notri odpeljal novi A8 pa za nekaj tiso? eur je ?e Porscheja carrera cabrio dobil zraven...videl v ?ivo vse skupaj v gara?i...pa prav da se nima cajta z njim furat Sej vsake tolk ?asa se najde kak?en na avto net, direkt iz Italije, totalno neurejen....mnogokrat sem pa tak?ne avte videl pri avtopralnicah (kemi?no ?i??enje pa to)....bo?e moj, kaj je to vse notr...?e ogorki od ?ikov po celmu avtu. Citiraj
Symon Napisano 27. januar, 2012 Prijavi Napisano 27. januar, 2012 Heh jaz vem za primer, prej?nje BMW 5 stare tri leta, 300.000 km, ampak vedno zrihtan, spucan avto. Isti sistem, pri?el v salon, zamenjal za trenutni model, unega pa v ceno za 13.000?. Drobi? ampak temu avtu naredi? servis, prevrti? na 120.000 km in ga prodaja? pri nas za lep denar. Seveda z "ravno opravljenim servisom", da bo vsaj nekaj ?asa vse delalo. Citiraj
Symon Napisano 27. januar, 2012 Prijavi Napisano 27. januar, 2012 Pred?asno bom delal veliki servis. Slu?ajno je spustil semering na menjalniku. Ker gre menjalnik itak dol je vseeno, ?e se spotoma ?e dva sinhrona zamenjata. Ker gre motor itak ven je vseeno, ?e spotoma naredim ?e veliki servis, ki je bil itak v planu spomladi. Ker se dela veliki servis je itak vseeno, ?e spotoma zamenjam VVL jermenico ker v?asih rada gre in ne bi rad, da gre kmalu po velikem servisu. Ampak OK, zdajle imam skoraj 180.000 km, potem bo pa do ene 300.000 km na tem podro?ju mir. Zdaj pa pljuvat kanto Renoldovo. Citiraj
LabiGT Napisano 27. januar, 2012 Prijavi Napisano 27. januar, 2012 kanta renoldovska Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Z M A J Napisano 30. januar, 2012 Prijavi Napisano 30. januar, 2012 Od enih pa tok cajta traja da dobim odgovor na sms, jao (extra dolga lajtnga, bemtisunac - folk zgublen). Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Jest Napisano 30. januar, 2012 Prijavi Napisano 30. januar, 2012 ?e te zanima V6 je mo?en ogled - preizkus v Medvodahhttp://www.bolha.com/mazda/mazda-xedos-6-l...oglas1277031662 avto registriran, vozen Xedoska se vedno ni nasla novega lastnika? Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
daSKAn Napisano 31. januar, 2012 Prijavi Napisano 31. januar, 2012 Na pa si zdej na dark side of the internet. Jest sem pa glih ?tudiral da ga zaprem. Sem pa hotu zdej it na zavarovalnico in vsa zavarovanja preklicat, zapret, kon?at,... ..sam sem hotu ?e ne webu prej preverit, kako mam stanje in glej jih satane so spet naumil neki in bom zdej ?aku jebeni PIN. Bi rad ?imprej ta papirje zrihtal. V?eri ni blo neta na HTC-ju za dobit, ko sem ga najbolj rabu. Dones me spet HP razveseli z pokvarjenim rezevnim delom. Mazdonu je ro?na odpovedala. Citiraj
Boss Napisano 31. januar, 2012 Prijavi Napisano 31. januar, 2012 Registriru na Facebook.....peezda, dons je vse gor, ?e tisto kar res rabi?... No in pri Bossu na?el zanimiv opis.... Kaj kaj si na?u? Nisem ni? gor sam moja je skos na mojem profilu, ker se igrce igra - baje, da mora igrat ?e ne mojem profilu, ker druga? ne more naprej - hmmm, kaj mislite, a me mal za nos vle?e :ne vem: Citiraj
daSKAn Napisano 1. februar, 2012 Prijavi Napisano 1. februar, 2012 Se je menm zdelo ?udno, da si fan razo?aranih gospodinj, pa ?panskih ?ajfnic in da ti je Twilight saga najhuj?a od vseh. Citiraj
Boss Napisano 1. februar, 2012 Prijavi Napisano 1. februar, 2012 ni za javno objavo....poglej si profil in status copate.... dej na ZS al pa na mail... se bom moral mal pogovort Se je menm zdelo ?udno, da si fan razo?aranih gospodinj, pa ?panskih ?ajfnic in da ti je Twilight saga najhuj?a od vseh. kaaaaj... ne me jebat. Matr o?itno se bo tud FB profil zna?el na spisku stvari, ki jih ne posoja? ?enski :ne vem: Citiraj
daSKAn Napisano 1. februar, 2012 Prijavi Napisano 1. februar, 2012 Ja bojda si zmeden in da ?e zdej ne ve? ker od onih dveh vampirjev je bolj kjut. Svoj FB profil lohak posoja? ?enski, ?e ma? tajnega drugega, za katerega ?ena ne ve in lahko pridno hvata? ribe. Citiraj
Grega_ Napisano 1. februar, 2012 Prijavi Napisano 1. februar, 2012 Z nobeno svojo ?ensko nisem bil niti frend na FB kaj ?ele da bi profil posoju...ni ?ans, ?e tko so ble ?tale. Citiraj
Z M A J Napisano 1. februar, 2012 Prijavi Napisano 1. februar, 2012 Najbolje je imet tak?en FB profil, da ga sploh nima?, to jaz prakticiram! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Mraušk Mčk Napisano 1. februar, 2012 Prijavi Napisano 1. februar, 2012 Moram ?e namontirat kak?no knji?no polico v dnevno sobo, da bom imev kam dat fris bukvo. Dotacajt pa ne nimam. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
uklopko Napisano 1. februar, 2012 Prijavi Napisano 1. februar, 2012 Najbolje je imet tak?en FB profil, da ga sploh nima?, to jaz prakticiram! x2 Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
canyon Napisano 1. februar, 2012 Prijavi Napisano 1. februar, 2012 Najbolje je imet tak?en FB profil, da ga sploh nima?, to jaz prakticiram! x2 3x u?er sm pa t u?er sm pa tud est svoj profil na FB-ju deaktiviru in lohk sam re?em hvala lepa za sodelovanje sam mene nebojo ve? gor vidl ... Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
Grega_ Napisano 2. februar, 2012 Prijavi Napisano 2. februar, 2012 Zakaj tako proti FB, men je kul, ni? posebnega ampak kul. Mislim da nobenega ena minimalna malenkost v life-u kot je FB ne more tako onesre?evati oz. nekatere osre?evati. Men je fino to, da npr. redno vidim tja kamor hodim kaj kej dogaja, potem od razli?nih dj-ev sete pobiram dol ko jih objavijo, potem na?li smo se tisti ki smo bili sodelavci 10 let nazaj, in ko vsakega pot zanese v svojo smer in life, seveda po?asi stike izgubi? (razen pa? s tistimi ki si bil res blizu), no in tako se sedaj letno dobivamo, potem na hitro ?e glih koga gor vidim, se zmenim za pija?o,fitnes, kak?ne linke prepo?ljemo in komentiramo ipd. ipd.....sej se to vse tudi druga?e da, ampak tuki je pa vse na kupu. Citiraj
uklopko Napisano 2. februar, 2012 Prijavi Napisano 2. februar, 2012 Zakaj tako proti FB, men je kul, ni? posebnega ampak kul. Mislim da nobenega ena minimalna malenkost v life-u kot je FB ne more tako onesre?evati oz. nekatere osre?evati. Men je fino to, da npr. redno vidim tja kamor hodim kaj kej dogaja, potem od razli?nih dj-ev sete pobiram dol ko jih objavijo, potem na?li smo se tisti ki smo bili sodelavci 10 let nazaj, in ko vsakega pot zanese v svojo smer in life, seveda po?asi stike izgubi? (razen pa? s tistimi ki si bil res blizu), no in tako se sedaj letno dobivamo, potem na hitro ?e glih koga gor vidim, se zmenim za pija?o,fitnes, kak?ne linke prepo?ljemo in komentiramo ipd. ipd.....sej se to vse tudi druga?e da, ampak tuki je pa vse na kupu. super. Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Grega_ Napisano 2. februar, 2012 Prijavi Napisano 2. februar, 2012 Je***i dr?avo, banana republiko slovenijo (ni vredno s z veliko pisati). Dobil nagrado za MOJE USPE?NO DELO v lanskem letu in WTF ima dr?ava tukaj da mi pobere 50%, pro***i gnoji zahojeni. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.