Skoči na vsebino

Jamralnik v2

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

kako lamelo?

sklopka ?la v maloro oz. lamela je konkretno za?ela drset ... potisni le?an in ko?ara sta ?e uredu

pol sm pa ?e mislu da bo lamela v petek ?e kon?ana mi kolega sporo?i ?alostno novico da se je majstru ma?ina za netanje lamele pokvarila in tko sm zdej ?e od ?etrtka ve?er brez avta, znaj naj bi bla lamela kon?ana jutri tko da upam da mi do ?ihta rata avto zrihtat <_<

Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !!

?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli ;)

Napisano

sklopka ?la v maloro oz. lamela je konkretno za?ela drset ... potisni le?an in ko?ara sta ?e uredu

pol sm pa ?e mislu da bo lamela v petek ?e kon?ana mi kolega sporo?i ?alostno novico da se je majstru ma?ina za netanje lamele pokvarila in tko sm zdej ?e od ?etrtka ve?er brez avta, znaj naj bi bla lamela kon?ana jutri tko da upam da mi do ?ihta rata avto zrihtat <_<

kaj si dal lamelo obnovit? :blink: men ni zdr?ala dolgo...

Napisano

kaj si dal lamelo obnovit? :blink: men ni zdr?ala dolgo...

kolega pravi da jo je dou pa jo je meu kr doug ?asa s tem da ni ?paru na gasu ... je pa tko da dobr bo za1x da se vozn na ?iht pa nazaj dokler ne na?param mal ve? pa da grem na mal bl orng rihtanje komplet avta

Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !!

?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli ;)

Napisano

Ja fak no, Strazisar se je ubil na domaci stezi s toskega cela...:( zlomil vrat :(

Cao

Ja res zalostno za tako dobrega cloveka ===> http://www.mtb.si/novice/1840-bil-je-koles...ki-kolesar.html

Gorazd, pocivaj v miru! :(

LP

!!! Adrenalin is our food, speed is our drug, DOWNHILL is our life,... =) !!!

Napisano

Gorazd je bil moja stranka,imel sem avtomat v bike parku Kr. Gora... Zelo preprost in dostopen mo?akar, me je kar zmrazilo, ko sem zbrisal njegovo gsm cifro z imenika.. Naj po?iva v miru

Napisano

meni je pa karbonsko obnovjeno lamelo zdrobil... pa saj sta bila oba v avtu ko smo probaval od 0-100 takrat :)

Druga?e pa ?el danes v bauhaus in zapravil 50? brez problema. Pa sem ?el samo po ?ajbo za felxarco za kolega, katera je stala 4,5?. Mimogrede sem kupil ?e duck tape, maskirn tape, nek ?rni spray, protipra?ne maske, popnet pi?tolo (svojo sem nekje usjal) in avto kit. ?e bi bil notri ?e pol ure dlje bi 100% nabral za 100? malenkosti..

panoramska.jpg
Napisano

meni je pa karbonsko obnovjeno lamelo zdrobil... pa saj sta bila oba v avtu ko smo probaval od 0-100 takrat :)

Druga?e pa ?el danes v bauhaus in zapravil 50? brez problema. Pa sem ?el samo po ?ajbo za felxarco za kolega, katera je stala 4,5?. Mimogrede sem kupil ?e duck tape, maskirn tape, nek ?rni spray, protipra?ne maske, popnet pi?tolo (svojo sem nekje usjal) in avto kit. ?e bi bil notri ?e pol ure dlje bi 100% nabral za 100? malenkosti..

Huh ja, se kr hiter nabere, vem ko sm za firmo orodje kupval smo bli kr hitr na 600?

Napisano

Huh ja, se kr hiter nabere, vem ko sm za firmo orodje kupval smo bli kr hitr na 600?

ne govor ... ko sva iz kolegom delala pri nekem privatniku iz komende sva v pou ure nabrala za 1500 ? potro?nega materjala in orodj, pa? ?louk je biu zlo slabo zalo?en z orodjem in ostalim materjalom, pa lih premonta?e gum so se za?ele marca in smo mel dela ?ez glavo in prvi teden sva letala okol ostalih vulkanizerjev iskat ute?i in podobno da sva kokr tok normalno lahko delala ... da o orodju sploh ne govorim ko je pri?la sezona ko so kmetje na veliko vozil traktorje ?raufat pa naro?val materjal za balirke in podobno ..

Napisano

?koda, da se pla?e ne nabere v pol ure za 1500?...

Vse bolj noro je kako ni? ne dobi? za XX? ko pa cel mesec sedi? v slu?bi in te molzejo, se pa obna?ajo, kot da ti dajo celo bogastvo - ki potem v prvi trgovini brez te?av in razsipnosti zgine.

Have a nice and productive day!

Your future depends on it.

Your LIFE… depends on it.

A Klokateer...

Napisano

Vse bolj noro je kako ni? ne dobi? za XX? ko pa cel mesec sedi? v slu?bi in te molzejo, se pa obna?ajo, kot da ti dajo celo bogastvo - ki potem v prvi trgovini brez te?av in razsipnosti zgine.

Pri eni pla?i in treh otrokih... zgine ?e preden pride? do prve trgovine.

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano

Se mi samo zdi, ali so za en mesec zgre?ili:

post-5658-1385229924_thumb.jpg

23 NOVEMBRA pri?ig NOVOLETNIH lu?k?

No, ?e vedno bolj?e kot pa Hofer, ki je v za?etku oktobra prodajal ?okoladne Bo?i?ke...

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano

Crknila na fertik 2,5 meseca stara GoPro 3.

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

huh... pa to je premium roba na tem podro?ju :(

Men pa uno kitajsko sranje za 35? ?e kr deluje po enoletni uporabi vsak dan. B)

33112_1.png

Napisano

men je ?e 3x dol odletela (ne na muhi, ampak na plastiki), pa ?e dela....

?e verjame? al pa ne men je dejansko padla iz rok in to na stopni??u direkt med ?tengami v spodnji ?tuk - cca 4m globoko. Zadeva se je raztre??ila na del?ke ampak se ni ni? zlomilo. Sem sestavil ?e enkrat, povezal kable in spet deluje brez te?av. Kr ne morem verjet, da je to sploh mo?no.

33112_1.png

Napisano

Ma najbr? tolk plastike, da sploh nima kej crknt :D

miataviperfinal.png

"It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."

Napisano

Ker sem zadevo odlagal do zadnjega (kmalu naj bi bilo sne?enje), sem se dans lotil stabiliziranja mladih dreves (s palco in vrvico sem oja?al mlade vrbe spodaj pod betonsko ?karpo ob hi?i. No, pri tem sem spregledal nekaj trnjev in bode?ih ne? (vsaj zgleda tako in pika kot hudi?, kot nekak?ni je?ki na drevesu), pa sem zdej temu primerno opraskan in pre?pikan. <_<:ninja:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

To je pa slabost tega, da imas bolj malo sosedov oz. da si bolj na samem :) ...

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

sej ma velik sosedov - mi?i

se pa strinjam tele glodavce je cela jeba ven spravit...

33112_1.png

Napisano

Js mam od divjadi v bajti, samo te?ave s polhi, letos jih je podleglo 22, dva celo pod mojimi natan?nimi streli.

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Pri meni na podstrehi so v?asih kraljevali polhi, kasneje so se tja gor naselile kune in jih po?istile. V nadaljevanju sem se jaz odlo?il po?istiti kune in sicer na na?in, da smo posekali drevesa, ki so se skoraj dotikala bajte in kune niso mogle ve? gor. :cheers:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Verjetno, da ne, ker človeka ne smeš ubit tud če je pijan in nakokan.    Ampak se pa vseeno ne bi čudil, da bo kakšen pravosodni saltomortale, tko k recimo pri tisti Diskoteki Lipa, kjer so se "zadovoljili" le s procesiranjem lastnikov ne pa tistih, ki so neposredno povzročili smrt, ko so od zadaj porivali ljudi, da so stisnili uboga dekleta.
    • Mene pa jezi, da mi v telefonskem imeniku zraven telefonskih številk ne izpiše še imen. Oziroma, za nekater izpiše, za nekatere pa ne. V čem je finta nimam pojma. V prtlajžniku pa me moti, da ni kljukic za obesiti nakupovalnih vrečk (spet nepotrebno šparanje) in da ni nikjer prostora za dat noter ali nekam pripeti prve pomoči. Potem pa to leži nekam v tri dni in tako majhen in nepraktičen prtljažnik naredi še bolj neuporaben. Desko pa itak imam shranjeno v garaži, da pridobim vsaj malo prostora.  
    • Verjamem ampak z malo več matre.... 
    • Čestitke za nakup, velik varnih km in naj ti dobro služi 
    • Bodo imeli gorila glass ekrane, ki bodo zdržali silo 34G in bodo neuničjivi, ko bo avto za odpis (totalka), bo ekran še vedno predvajal netfilx film. 🤣
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.