Skoči na vsebino

Jamralnik v2

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Danes je pa o?itno en ?uden dan.

Se peljem po cesti, pa pride eden nasproti in mi blenda. Bolje pogledam in vidim, da je sosed. In dvignem roko v pozdrav.

Peljem naprej.

Spet gre nekdo nasproti in mi blenda. Bolje pogledam in ugotovim, da je h?erkina u?iteljica. In dvignem roko v pozdrav.

Peljem naprej.

In mi pride vsaj pet poznanih mimo, ki so mi poblendali in ko sem jih prepoznal, sem samo dvignil roko v pozdrav.

V Solkanu pa se ustavim na semaforju. Avto, ki stoji nasproti, spet poblenda. Prepoznam mo?akarja in dvignem roko v pozdrav. Ta ?as se njemu pri?ge zelena lu? in mo?akar pelje nasproti in odpira okno. Pa odprem okno ?e jaz. On zmanj?a hitrost in skozi okno zakri?i: "Pri?gi lu?i!"

In sem jih pri?gal. sramezljiv

Ko sem pri?el na cilj, sem ugasnil, zaklenil in ?el po opravkih. In po skoraj dveh urah sli?im, kako se poleg mene dva pogovarjata: "Ti, koliko mo?an akumulator pa ima Mazda? Glej, tistemu tam s prikolico ?e ve? kot uro in pol svetijo lu?i..."

Ta dan ni bila moja no?... :zvizga:

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano

Kak?na megla, vidljivost le par 10 metrov, sestro mila. <_<

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Na tem avtomobilizem.com pa so sloni ej, ?e dobro da me ni ve? tok tam...

Napi?e? da ima miata majhno porabo, pa da si jo malo pritisnil ?ez planino in zdej vsi cele debate o tem kaj se grem in to... :blink:

No sej, a.com ma itak svoj ''ugled''.

Napisano

Na tem avtomobilizem.com pa so sloni ej, ?e dobro da me ni ve? tok tam...

Napi?e? da ima miata majhno porabo, pa da si jo malo pritisnil ?ez planino in zdej vsi cele debate o tem kaj se grem in to... :blink:

No sej, a.com ma itak svoj ''ugled''.

Na www.avtoforum.net je boljse ;)

Napisano

Pred 2h sem se peljal iz moje Sutjeske do Vranskega in lahko re?em, da je cesta ?ez prelaz Kozjak prava drsalnica (minus 3C mi je kazal termometer v avtu), pa ne duha ne sluha o kak?nem posipanju ceste. Kot ka?e ?akajo da zapade 15cm snega, pred tem pa o?itno razmere niso nevarne za voznike, npr. poledica in podobne pi?karije. :ninja:<_<

Napisano

Ja normalno. In ko do ?esa pride, bo v policijskem zapisniku pisalo: "neprilagojena hitrost". Zato pa smo Slovenci statisti?no taki divjaki...

serviser.gif

Napisano

Glede na to, da sem v avstrijski trgovini kupil ?okolado Milka :wub: in ugotovil razliko glede na "na?o", vam garantiram, da pri nas te zadeve kupujem ve? NE. <_< Razlika je o?itna. :ninja:

Napisano

Glede na to, da sem v avstrijski trgovini kupil ?okolado Milka :wub: in ugotovil razliko glede na "na?o", vam garantiram, da pri nas te zadeve kupujem ve? NE. <_< Razlika je o?itna. :ninja:

U Muillerju pri nas bos dobu cist enako kot je u Avstriji ;)

Napisano

ahhhh... pol pa ne bom spra?eval naprej - ljubezen je ena jebena zadeva. V bistvu ti ni? ni ampak vsepreve?krat oreng boli.

33112_1.png

Napisano

Mama od prijatelja mi je s puntom prijela v sprednji desni bok, tik pod lu?jo, je podrsano za spolirat, samo na vrhu se vidijo razpoke na barvi :closedeyes: Bi blo najbolj?e da se pobarva ne? Po mojem bo s ?asom tste razpoke postale ?edalje ve?je...

Napisano

Mama od prijatelja mi je s puntom prijela v sprednji desni bok, tik pod lu?jo, je podrsano za spolirat, samo na vrhu se vidijo razpoke na barvi :closedeyes: Bi blo najbolj?e da se pobarva ne? Po mojem bo s ?asom tste razpoke postale ?edalje ve?je...

Je tako, na moji Fki, ko mi je srna prletela je razpokala naprej...

Napisano

Vkradli so mi tablico ali pa smo jo izgubili ?eprav zadnja te?ko stran pade in okvir je lepo odprt brez po?kodb.

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Napisano

Vkradli so mi tablico ali pa smo jo izgubili ?eprav zadnja te?ko stran pade in okvir je lepo odprt brez po?kodb.

Nekdo je sou tankat po vsej verjetnosti :(

Napisano

Danes od Predmeje do Lokev tako gosta megla, da sem moral dat prestavo ni?je, da je Mazda sploh rinila naprej...

serviser.gif

Napisano

?el menjat ketno na motorju in ugotovil, da so ob menjavi gum matico osi direkt s pi?tolo nabil gor in seveda zjebal navoj :vskalo: . Ker je tako te?ko najprej z roko matico ujet na navoj...bravo ?pan

Zdaj invalid stoji brez zadnje gume zunaj in re?ujem navoj osi..............upam ?e vedno na ponovitev novoletne fure

So pa tapravi mojstri <_<

Sam bo res ?e en let naokol, damn gre hitr..

miataviperfinal.png

"It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."

Napisano

Evo pa mamo veselico pr nas - Francozi so se obrnili proti nam. 5 let star Peugeot 307 od v.d. ta??e je ribnil - stro?ek nekaj drobi?a ?ez jurja in pol. V istem tednu je crknil ?e v.d. tastov Renault Twingo - stro?ek vi?ji od vrednosti avta tako, da bo verjetno ?el v razgradnjo.

?akam samo, da se ?e kapelca kako tako spomni pa je krog zaklju?en - jebemu francoze. :angry2: Pr familiji brez te?av zdaj delujejejo samo ?e obe Mazdi, Hyundai in oba Fiata!?!?!

33112_1.png

Napisano

Pr familiji brez te?av zdaj delujejejo samo ?e obe Mazdi, Hyundai in oba Fiata!?!?!

Kolikor imam izku?nje, so to avtomobili, ki delajo.

Mazda je itak Mazda in kot taka zanesljiva.

Korejci so skoraj tako zanesljivi kot Mazde, a pol cenej?i (vsaj v?asih so bili...)

Fiati pa sicer ?e kmalu za?nejo ?venketat in ?klopotat in veter piskat in pihat skozi vse ?pranje, ampak motor se pa vrti. In bolj ko ga goni?, lep?e te?e. In bolj ?venketa in ?klopota...

serviser.gif

Napisano

Dana?nji dan mi ni bil ravno pisan na ko?o, ?e se temu lahko tako re?e. :lol:

Napisano

Heh kak?no vreme, ki ni preve? bo?i?no-novoletno. :wacko:

Napisano

Odkar vozim po hitrostnih omejitvah, se mi VSAKA rev?na na ?tirih kolesih lima na zadek (o?itno je med Janezi veliko Hamiltonov in Vettlov, ki v vsakdanjem prometu i??ejo zavetrje, ampak nimajo pa pirhov prehitet), :angry2: me zanima kaj bi na? prometni terapevt - g. Lojz svetoval v tem primeru. :ninja::vino:

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Verjetno, da ne, ker človeka ne smeš ubit tud če je pijan in nakokan.    Ampak se pa vseeno ne bi čudil, da bo kakšen pravosodni saltomortale, tko k recimo pri tisti Diskoteki Lipa, kjer so se "zadovoljili" le s procesiranjem lastnikov ne pa tistih, ki so neposredno povzročili smrt, ko so od zadaj porivali ljudi, da so stisnili uboga dekleta.
    • Mene pa jezi, da mi v telefonskem imeniku zraven telefonskih številk ne izpiše še imen. Oziroma, za nekater izpiše, za nekatere pa ne. V čem je finta nimam pojma. V prtlajžniku pa me moti, da ni kljukic za obesiti nakupovalnih vrečk (spet nepotrebno šparanje) in da ni nikjer prostora za dat noter ali nekam pripeti prve pomoči. Potem pa to leži nekam v tri dni in tako majhen in nepraktičen prtljažnik naredi še bolj neuporaben. Desko pa itak imam shranjeno v garaži, da pridobim vsaj malo prostora.  
    • Verjamem ampak z malo več matre.... 
    • Čestitke za nakup, velik varnih km in naj ti dobro služi 
    • Bodo imeli gorila glass ekrane, ki bodo zdržali silo 34G in bodo neuničjivi, ko bo avto za odpis (totalka), bo ekran še vedno predvajal netfilx film. 🤣
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.