Jamralnik v2
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
No ja, seveda. Zato tudi jaz vozim kar vozim. Samo da pa ni možnosti, pa spet ni res, neko internetno nakladanje in pretiravanje, kot ponavadi. Samo ljudem ni do njih. Še vedno je pa najbolj prodajan avto pri nas Clio, kot vem. Za večino za par kilometrov za na šiht pa nazaj čisto solidna zadeva. Druga je pa menda Octavia. Za malo dlje na šiht spet dobro, je že družinski avto. Nimajo vsi dostopa do poceni kreditov na firmi kjer delajo.🫣😇
-
Avto (Mazda 6 2010) ni šel čez tehničnega, me pa zanima, če imaš vse tole narobe, kar je na sliki, ali se sploh splača popravljat? Avto ima 340k km. Moj mehanik mi je odkrito povedal, da je zadnji most, skupaj z amortizerji cca 1000 eur brez dela, potem so pa tukaj še sprednji zglobi, ki bi znali nanest. Skratka, vložek bo cca 1500 eur za 15 let star avto, ki se pa še vedno odlično vozi, brez težav z delovanjem motorja. Skratka, šokovi, ker mi noben mehanik do zdej, kamor smo vozili avtu, ni odkrito povedal, da bo to enkrat za zamenjat in mam zdej vse na kupu. Jao.
-
Spet mi ni shranilo teksta...🙄 Ajd-še enkrat-glej slike zgoraj @Alex ti zelo priporočam namesto tistega plastičnega ohišja+papirnate vrečke. 135222-4 - Vrečka za prah WWW.MAKITA.SI Najbližji trgovec https://www.shoppster.si/p/3858941 Za 4,5€ 👍 Sam imam že drugega "rdečega",k se je prvi razparal po šivu,pa se mi ni dalo šivati,in ko sem menjal,sem takoj naročil še rezervo (črnega). Super,k lahko vse očistiš,in vrečkico tudi znotraj posesaš in "gas naprej". Je vrečkica nataknjena z všitim o-ringom. Res super stvar...tudi manj "v napoto" ob vtesnjenih razmerah,k ima nosilček le zgoraj dva "repka",tako da spodnji del vrečke ne moti. Takoj naročil še en komplet...da vidim,če je res vse komplet za te 4,5€😄
-
Tukaj je nekaj narobe. Ali z voznikom ali pa z vozilom. Ker ta poraba gre že proti porabi BTjca... Mogoče dizla voziš tako, kot se dizla sicer ne vozi? Imaš stalno polno obremenjeno vozilo, pa je posledično visoka poraba? Si to meril od Vipave do Razdrtega? Nekaj tu ni v redu. Samo treba je ugotoviti, kaj. Še najraje bi si sposodil tvojo dizelco pa se malo zapeljal po hribih, pa da vidim, kakšno porabo bi imela pri meni ..
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
- Ni prijavljenih registriranih uporabnikov
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.