Skoči na vsebino

Jamralnik v2

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

A jebat ga... kavica je bila spet premal sladkana in prevroča pol se pa napake dogajajo. Težko je delat na CSD.

33112_1.png

Napisano

Jah @Slivka, na balkanu smo. To še toliko bolj obutim po pet letnem odmoru v tujini. Prej se mi ni zdelo tako hudo, zdej pa, ko sm nazaj, joj dejansko od nobenga ne pričakujem, da bo opravu svoje delo tako kot mora, pa plačaš z storitev ali izdelek 1€ ali pa 1k €. Ko pa vse 100x preverjam, me pa butasto gledajo ... :)

• 2 tedna kasneje...
Napisano

Ma naj gre hudiču v rit vse skupaj...

Naslednji teden z ženo praznujeva 15. obletnico poroke. In sva sklenila, da bova otroke razdelila med nono in babico, najmanjšega vzela s seboj in odšla za štiri dni na "počitnice" - praktično sama, ker najmlajši ima komaj mesec in pol.

Prvo so začeli omenjat zaostritev ukrepov zaradi tega zlodjevega kronanega virusa.

Potem se je "skisala" vremenska napoved za drugo polovico naslednjega tedna.

Potem sva začela iskat kakšen apartma, pa je, presenetljivo, v drugi polovici septembra, ko ni več počitnic, ni pa še nobenih praznikov, vse polno. Ampak res VSE! Edina možnost je kamp v Banovcih. Edina možnost.

Zdaj pa mi otroci prinesejo domov obvestilo, da je v drugi polovici naslednjega tedna roditeljski sestanek...

Ma da te mine vse skupaj...

• Zmeden 1
  • Žalosten 1

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano

ma tok majhen otrok se ni za okol vlacit..sploh k je ta korona itd... bols das doma, bo se cajt za okol it....

js tud nism koristu bonov ker je guzva, al ni vremena al ni dopusta...skoz kej, ma se ne sekiram ...bo že

Napisano

Kar se otrok in potepanja tiče: otrokom je čisto vseeno. Komplicirajo (ali pa ne) starši.

Ko je hčerka imela dve leti in pol ter sin štiri mesece, smo najeli avtodom in odšli za en mesec na pot: Monako, Marseille, delta reke Rhone, Andora, Montserrat, Barcelona, Benicarlo, Valencia, Elch, Granada, Málaga, Gibraltar, Tarifa, Sevilla, Palos de la Frontera, Sesimbra, Lizbona, Fatima, Santiago de Compostela, Salamanca, San Lorenzo de El Escorial, Madrid in Zaragoza. V enem mesecu 7625 kilometrov. Tako da ni problem potovati z majhnim otrokom. Mislim, ni ovira otrok, ovira je kompliciranje staršev...

• Všeč 3
  • Ljubim 1

serviser.gif

Napisano
pred 11 urami je Slivka napisal:

Kar se otrok in potepanja tiče: otrokom je čisto vseeno. Komplicirajo (ali pa ne) starši.

Ko je hčerka imela dve leti in pol ter sin štiri mesece, smo najeli avtodom in odšli za en mesec na pot: Monako, Marseille, delta reke Rhone, Andora, Montserrat, Barcelona, Benicarlo, Valencia, Elch, Granada, Málaga, Gibraltar, Tarifa, Sevilla, Palos de la Frontera, Sesimbra, Lizbona, Fatima, Santiago de Compostela, Salamanca, San Lorenzo de El Escorial, Madrid in Zaragoza. V enem mesecu 7625 kilometrov. Tako da ni problem potovati z majhnim otrokom. Mislim, ni ovira otrok, ovira je kompliciranje staršev...

Se nebi mogel bolj strinjati.

Napisano

Včeraj sem pogledal vremensko napoved in je šest sonc svetilo dol z ekrana.

Danes sem šel z motorjem v službo. Zdaj že nekaj rosi, očitno bo kmalu dež...

• Haha 1
  • Žalosten 1

serviser.gif

Napisano
pred 3 urami je Z M A J napisal:

Dooobro so napovedali vreme za danes :(

Jap.. odlično. Trenutno je 29° in se kopam v toplem morju. Upam, da bo cel teden takšen "dež" kot danes. 😎

• Všeč 1
  • Ljubim 1

Napisano
pred 3 urami je Slivka napisal:

Današnji dan se je začel pa že ob 4:30 s klicem iz službe, da imajo poplavo...

Uff... to je nekaj najslabšega, kar se ti lahko zgodi. Ali pa,da nekaj nekje pušča in ne veš točno, kje. 😬

Napisano

Je crknil TV Philips čez 1 mesec bo star 4 leta. Popravilo 180€ backlight je šel v k.....

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Napisano

Jaz bi pa rad kupil nov TV... pa noben noce crknit ;) ... Ena Panasonicova plazma in en Samsungov LCD/LED... oba TVja sta 46” in iz leta 2010 ;) ... 

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano
pred 2 minutama je Jest napisal:

Jaz bi pa rad kupil nov TV... pa noben noce crknit ;) ... Ena Panasonicova plazma in en Samsungov LCD/LED... oba TVja sta 46” in iz leta 2010 ;) ... 

Tudi moj Philips  je zdržal nekaj podobnega, pa je končno crknil. Tako, da sem lahko končno kupil OLED. Se definitivno splača, kar se tiče same slike. Cena pa... 😬

Napisano

Ma cena niti ni tak problem, ker TV ne menjam kar tako... ampak, ko je potreba, torej ko crkne ;) ... Tudi tale plazma takrat ni bila med cenejsimi... ce se prav spomnim, je bila pri nas cena okoli 1.600€, sem enak model dobil v Celovcu za ene 300€ ceneje ... Tudi sedaj, ko bi kupoval, bi verjetno gledal nek srednji ali srednji/visji rang ... in bi verjetno s ceno prisel spet nekje na toliko kot takrat... Ampak dokler stara dela, ne menjam ;) ...

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano
pred 12 minutami je Jest napisal:

Ma cena niti ni tak problem, ker TV ne menjam kar tako... ampak, ko je potreba, torej ko crkne ;) ... Tudi tale plazma takrat ni bila med cenejsimi... ce se prav spomnim, je bila pri nas cena okoli 1.600€, sem enak model dobil v Celovcu za ene 300€ ceneje ... Tudi sedaj, ko bi kupoval, bi verjetno gledal nek srednji ali srednji/visji rang ... in bi verjetno s ceno prisel spet nekje na toliko kot takrat... Ampak dokler stara dela, ne menjam ;) ...

Ja. s ceno si takoj čez jurja in pol, če gledaš kaj boljšega. Tudi pri meni je isto. Dokler stvar deluje še ne kupi druge. 

Napisano

Kot bi moj frend rekel; "obožujem ne-gledanje televizije", kot vedno rad pove; dajte manj gledat TV in več fooookat :)

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Tudi moja Panasonic plazma deluje že 10 let. Sicer 3x na leto se mi programi zmešaj, ma zamenjal jo še ne bom. Čeprav v 10.letih sem samo za štrom te plazme dal za eno kar solidno led/oled tv.... 

Napisano

Saj jaz imam doma še Panasonic Plazmo, ki je stara 8 let in deluje vsak dan ter ne kaže znakov, da bo crknila. 

Philips 55PUS6561 pa je žal šel rakom žvižgati po 3,5 letih cena novega v akciji je bila 850€ in popravilo sedja bo 180€

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Napisano

Ma, kaj ljudje nimajo drugega dela kot testirat, koga bodo lahko nat***ili in kdo bo opazil?

Danes zvoni telefon in mi pade v oči čudna številka: +21692778342. Jasno, da se nisem oglasil.

Malo kasneje spet zvoni mobitel in preventivno prej dobro pogledam številko. Tokrat je bila +447513996477.

Mislim, jaz imam dovolj svojega dela. A zdaj bom moral pa še ves čas pazit, kje me bo kdo na***al? In, za dodatek, številke mojega mobitela sploh ni v imeniku. Kje so jo torej dobili?

serviser.gif

Napisano
pred 15 minutami je Slivka napisal:

Ma, kaj ljudje nimajo drugega dela kot testirat, koga bodo lahko nat***ili in kdo bo opazil?

Danes zvoni telefon in mi pade v oči čudna številka: +21692778342. Jasno, da se nisem oglasil.

Malo kasneje spet zvoni mobitel in preventivno prej dobro pogledam številko. Tokrat je bila +447513996477.

Mislim, jaz imam dovolj svojega dela. A zdaj bom moral pa še ves čas pazit, kje me bo kdo na***al? In, za dodatek, številke mojega mobitela sploh ni v imeniku. Kje so jo torej dobili?

Na teh številkah je denar, pokliči nazaj.... 😁

Napisano
Pred eno uro je Slivka napisal:

Mislim, da so te klicali iz Anglije. Tudi mene so pred časom klicali. Trikrat je pozvonil in nehalo. Baje, da nas čaka gora denarja. 

Napisano

Po sili razmer danes vozil CX-3 z dvolitrskim bencinskim motorjem. Komaj sem čakal, da parkiram. 

Kar je še hujše, me pa jutri čaka še preko 130 km s tem avtom...

serviser.gif

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.