Skoči na vsebino

Jamralnik v2

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Sej so platnene strehe. Nož ven pa mal zaštihaš v platno. Bolje kot okvir zvijati od vrat. Kolega je tako na R19 cabrio naredil. 

N7rRRL1.jpg

Napisano

Kolega pa šipo razbiral. Je rekel, da ima šipe zavarovane.

Sam ne vem kaj bi naredil. Trenutno odklenil avto s telefonom.....

Napisano (urejeno)
pred 32 minutami je FuManchu napisal:

Sej so platnene strehe. Nož ven pa mal zaštihaš v platno. Bolje kot okvir zvijati od vrat. Kolega je tako na R19 cabrio naredil. 

Roadsterji načeloma nimajo okvirja :)

Pri kolegu je bila cena platna verjetno krepko nižja kot pri nas in OEM streha je zadnja stvar, ki bi jo uničeval ;) 

pred 16 minutami je godlike napisal:

Kolega pa šipo razbiral. Je rekel, da ima šipe zavarovane.

Sam ne vem kaj bi naredil. Trenutno odklenil avto s telefonom.....

Skor raje ja. Bi razbil tamajhni trikotnik - steklo v skrajnem primeru :) 

Popravljeno od g.Wankel

Podpis.png

• 3 tedne kasneje...
Napisano

Konkretno sem se že nažrl tega APRILSKEGA vremena in čakam, da lahko z odprto streho kam urežem, najboljše v duetu. :)

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

• 2 tedna kasneje...
Napisano

Rogla ima že smolo na današnji makadamski etapi. :(

Napisano
pred 6 minutami je Boss napisal:

@Bini bi rekel, da ima premal izkušenj na biciklu. :hudicek:

Bi skoraj rekel da ja... 🥴

Če je kje možno padet je sigurno Rogla zraven.... :nevem:

Se ga res smola drži.... 🥴

Napisano
Pred eno uro je Bini napisal:

Bi skoraj rekel da ja... 🥴

Če je kje možno padet je sigurno Rogla zraven.... :nevem:

Se ga res smola drži.... 🥴

Ja, za razliko od glavnih konkurentov, ki so bili "rojeni na kolesu", je on takrat treniral smučarske skoke. Zamujenih kolesarskih let ne bo dobil nikoli več nazaj. Makadam je pa ekstra specifika.

Napisano
pred 18 urami je Z M A J napisal:

Rogla ima že smolo na današnji makadamski etapi. :(

Res smola. Pa spet ni bil on kriv, letel je čez Pidcocka, ki ga je pred njim spodneslo (pa Pidcock, če se ne motim, fura makedam, včasih celo Mtb). Potem posledica fuč menjalnik, menjava in potem še ena menjava defekt...😡

Če se pa kdo lahko pobere, pa vemo da Rogla, stiskamo pesti 💪👍 

• Všeč 3
  • Žalosten 1
  • Ljubim 1
Napisano (urejeno)

Pogačar je nazadnje padel po lastni krivdi. Pa se ga ne vlači po zobeh.

Ja dostikrat pade, ampak več kot 50% tega, ni njegova krivda, ampak nesreča. Tudi tokrat ni bil on kriv.

Popravljeno od godlike
Napisano
pred 3 urami je GoB napisal:

Res smola. Pa spet ni bil on kriv, letel je čez Pidcocka, ki ga je pred njim spodneslo (pa Pidcock, če se ne motim, fura makedam, včasih celo Mtb). Potem posledica fuč menjalnik, menjava in potem še ena menjava defekt...😡

Če se pa kdo lahko pobere, pa vemo da Rogla, stiskamo pesti 💪👍 

Ne vem, kdaj se bo kaj naučil iz preteklih padcev. Zakaj je vedno udeležen v padce? Enostavno se ne zna postavit v pelotonu. Zakaj Pogi skoraj nikoli udeležen v masovnih padcih? Ker se vozi :

1. Ali povsem v prvi vrsti (za svojimi člani ekipe)

2 na skrajni strani.kolone.

Na splošno naredi Rogla še vedno veliko napak. Ko gredo recimo  v klanec, se ne postavi na čelo kolone, da bi kontroliral ostale, ki so mu nevarni. Vozi se v tretji, četrti vrsti. Ko kateri izmed favoritov, ki je v prvi vrsti skoči, mu on enostavno ne more sledit. In se oni odpelje. 

Tudi ekipo ima Rogla kr neki. Razen Italijana so vsi neki povprečni kolesarji

medtem, ko ima UAE vesoljno ekipo. 

Napisano (urejeno)
dne 19. 5. 2025 ob 14:35 je Alex napisal:

Ne vem, kdaj se bo kaj naučil iz preteklih padcev.

Rogla danes na kronometru spet drsel, pa ne po ledu, po asfaltu in to na ogledu 😁 Na Mtb bi bil nepremagljiv, če bi zvozil, pa še ščitnike bi nosil.

Zgleda da je neuničljiv, ker potem je pa spet raztural...:rispekt:

Popravljeno od GoB
Napisano (urejeno)
Pred eno uro je GoB napisal:

Rogla danes na kronometru spet drsel, pa ne po ledu, po asfaltu in to na ogledu 😁 Na Mtb bi bil nepremagljiv, če bi zvozil, pa še ščitnike bi nosil.

Zgleda da je neuničljiv, ker potem je pa spet raztural...:rispekt:

Izgleda, da je že zjutraj na ogledu  "spucal" ta padec, ki ga mora imet na dirki skoraj vsak dan. Tako je lahko vozil bolj prepričljivo, čeprav daleč od tega, da je vozil danes dobro. Ostali, ki so bili boljši v razvrstitvi in sovozili za njim, so imeli veliko več dežja kot Rogla.

Dobro je, da se je jim je približal. Bo pa moral od sedaj naprej napadati in ne več voziti defenzivno. Ponavadi je na dirkah vodil in je branil svojo prednost, sedaj je prvič v poziciji, da mora napadati in ni več taktike. Bomo videli, kako se bo znašel v tej vlogi. 

Popravljeno od Alex

Napisano

Lažje, ker nima tarče na hrbtu, samo bliz mora bit. Roglič je boljši, ko napada in precej slabši, ko mora branit in to je že velikokrat "dokazal".

33112_1.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• No ja, seveda. Zato tudi jaz vozim kar vozim. Samo da pa ni možnosti, pa spet ni res, neko internetno nakladanje in pretiravanje, kot ponavadi. Samo ljudem ni do njih. Še vedno je pa najbolj prodajan avto pri nas Clio, kot vem. Za večino za par kilometrov za na šiht pa nazaj čisto solidna zadeva.
    • Avto (Mazda 6 2010) ni šel čez tehničnega, me pa zanima, če imaš vse tole narobe, kar je na sliki, ali se sploh splača popravljat? Avto ima 340k km.   Moj mehanik mi je odkrito povedal, da je zadnji most, skupaj z amortizerji cca 1000 eur brez dela, potem so pa tukaj še sprednji zglobi, ki bi znali nanest. Skratka, vložek bo cca 1500 eur za 15 let star avto, ki se pa še vedno odlično vozi, brez težav z delovanjem motorja.    Skratka, šokovi, ker mi noben mehanik do zdej, kamor smo vozili avtu, ni odkrito povedal, da bo to enkrat za zamenjat in mam zdej vse na kupu. Jao.   
    • Spet mi ni shranilo teksta...🙄   Ajd-še enkrat-glej slike zgoraj @Alex ti zelo priporočam namesto tistega plastičnega ohišja+papirnate vrečke. 135222-4 - Vrečka za prah WWW.MAKITA.SI Najbližji trgovec   https://www.shoppster.si/p/3858941   Za 4,5€ 👍   Sam imam že drugega "rdečega",k se je prvi razparal po šivu,pa se mi ni dalo šivati,in ko sem menjal,sem takoj naročil še rezervo (črnega). Super,k lahko vse očistiš,in vrečkico tudi znotraj posesaš in "gas naprej". Je vrečkica nataknjena z všitim o-ringom. Res super stvar...tudi manj "v napoto" ob vtesnjenih razmerah,k ima nosilček le zgoraj dva "repka",tako da spodnji del vrečke ne moti. Takoj naročil še en komplet...da vidim,če je res vse komplet za te 4,5€😄
    • Tukaj je nekaj narobe. Ali z voznikom ali pa z vozilom. Ker ta poraba gre že proti porabi BTjca...    Mogoče dizla voziš tako, kot se dizla sicer ne vozi? Imaš stalno polno obremenjeno vozilo, pa je posledično visoka poraba? Si to meril od Vipave do Razdrtega? Nekaj tu ni v redu. Samo treba je ugotoviti, kaj.    Še najraje bi si sposodil tvojo dizelco pa se malo zapeljal po hribih, pa da vidim, kakšno porabo bi imela pri meni ..
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.