Slivka Napisano 10. september Prijavi Napisano 10. september Danes z menoj dela naša nova pripravnica. Ravno ko se mi je predstavila in razložila, zakaj je v moji pisarni, vidim pomočnika direktorja, ki gre proti moji pisarni. Punco na to opozorim in ji rečem, naj se pazi tega kretena. Tip pride noter, ona pa reče: - "Živjo, oči." 6 1 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 11. september Prijavi Napisano 11. september Danes rata potreba po enem prevozu iz Kranja. Pa mi šefica napiše potni nalog, ampak ne za službeno vozilo ampak za "osebno tovorno vozilo s polpriklopnikom". In tako se jaz in praktikantka usedeva v BTjca in greva v Kranj. Samo, da smo naložili tovor na prikolico, se je ulil dež, ma je ulivalo, da je voda kar stala po dvorišču. Vseeno je bilo treba tovor zvezat in še preden sva prvo gurtno zvezala, sva bila mokra do gat... Zveževa vse tako, kot mora biti, speljeva, prideva v Dorfarje - pa sonce nažiga na polno in cesta je popolnoma suha, sploh nobene sledi o dežju... Mene tole vreme malo ... ... ... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Bini Napisano 11. september Prijavi Napisano 11. september pred 3 minutami je Slivka napisal: Danes rata potreba po enem prevozu iz Kranja. Pa mi šefica napiše potni nalog, ampak ne za službeno vozilo ampak za "osebno tovorno vozilo s polpriklopnikom". In tako se jaz in praktikantka usedeva v BTjca in greva v Kranj. Samo, da smo naložili tovor na prikolico, se je ulil dež, ma je ulivalo, da je voda kar stala po dvorišču. Vseeno je bilo treba tovor zvezat in še preden sva prvo gurtno zvezala, sva bila mokra do gat... Zveževa vse tako, kot mora biti, speljeva, prideva v Dorfarje - pa sonce nažiga na polno in cesta je popolnoma suha, sploh nobene sledi o dežju... Mene tole vreme malo ... ... ... Lahko bi se tudi po poti malo na sončku posušila, da nebi vsa mokra hodla na šiht.... 😁🫣🤗😉 Citiraj
Z M A J Napisano 11. september Prijavi Napisano 11. september V nedeljo bom krstni boter nečaku in mi je ravnokar lokalni župnik izdal potrdilo o primernosti za botra, hkrati pa odčital lekcijo, ker je fantič star 6 let in da totalno zamujamo s krstom :( 3 2 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Mraušk Mčk Napisano 11. september Prijavi Napisano 11. september pred 3 urami je Z M A J napisal: V nedeljo bom krstni boter nečaku in mi je ravnokar lokalni župnik izdal potrdilo o primernosti za botra, hkrati pa odčital lekcijo, ker je fantič star 6 let in da totalno zamujamo s krstom :( Pa si ga povprašal če ve pri kateri starosti je bil Jezus krščen. Modus operandi: vzbujanje občutka krivde. Brez tega RKC ne zna. 5 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Z M A J Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama Termometer mi kaže zunaj 0 stopinj, jaz pa hočem moj najljubši čas; jesen, medtem ko naj zima še vsaj 2 meseca POČAKA! 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slivka Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro Hja, vidiš, od kar Greta poskuša priti v Palestino, je globalno segrevanje šlo falit - zato pa je zdaj tak mraz... 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Alex Napisano pred 40 minutami Prijavi Napisano pred 40 minutami pred 42 minutami je Slivka napisal: Hja, vidiš, od kar Greta poskuša priti v Palestino, je globalno segrevanje šlo falit - zato pa je zdaj tak mraz... Letos je to vreme bolj normalno, kot druga leta nazaj. Upam, da bo tudi zima normalna z veliko snega. 😊 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.