Slivka Napisano včeraj ob 07:55 Prijavi Napisano včeraj ob 07:55 @Boss, glej, vse statistike kažejo, kako se povečuje delež električnih vozil (kmalu bodo dosegli 160%) in vse statistike kažejo, da je to sodobna mobilnost in mobilna prihodnjost, a ti pa vztrajaš pri nakupu dizla, ki vztrajno izgublja svoj delež (koliko časa že izgubljajo delež bi morali že vsi izginiti s cest...). Daj, no, pojdi v korak s časom! Ali pa vsaj v korak s čredo... Novi avtomobili: spet slabši začetek leta in jasno razvidni trendi SIOL.NET Prodaja novih avtomobilov v Evropi je januarja padla za skoraj štiri odstotke, električni avtomobili pa so blizu petine trga. P.S.: Tudi pri tej objavi me ne preveč resno jemat... 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Mraušk Mčk Napisano včeraj ob 09:03 Prijavi Napisano včeraj ob 09:03 pred 11 urami je Slivka napisal: Kaj se je zgodilo, da zdaj nakup novega vozila pristane v Jamralniku Kam pa naj bi to sodilo? To da se vračamo v neke stare svinčene čase, ko si od avtov lahko kupil ne tisto, kar si si želel, ampak tisto kar se je dobilo. To je samo za v jamralnik. 1 1 1 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Slivka Napisano včeraj ob 09:44 Prijavi Napisano včeraj ob 09:44 pred 40 minutami je Mraušk Mčk napisal: Kam pa naj bi to sodilo? To da se vračamo v neke stare svinčene čase, ko si od avtov lahko kupil ne tisto, kar si si želel, ampak tisto kar se je dobilo. To je samo za v jamralnik. Vem. In se strinjam. Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Bini Napisano včeraj ob 11:52 Prijavi Napisano včeraj ob 11:52 Zdaj pa že več ne veste kaj pišete....🫣 🙃 Ste pa res razvajeni, da enga avta ne morete kupit brez jamranja.... 1 1 Citiraj
Alex Napisano včeraj ob 12:47 Prijavi Napisano včeraj ob 12:47 pred 53 minutami je Bini napisal: Zdaj pa že več ne veste kaj pišete....🫣 🙃 Ste pa res razvajeni, da enga avta ne morete kupit brez jamranja.... Za take zahteve ostanejo na voljo samo "vintage"oblike, ki jih ni več veliko. Bi lahko rekli , da so limuzine ene vrste "dinozavri". 2 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano pred 23 urami Prijavi Napisano pred 23 urami pred 2 urama je Bini napisal: Ste pa res razvajeni, da enga avta ne morete kupit brez jamranja.... Če nekdo kupuje SUV-a ni problema. Če nekdo kupuje avto je pa v težavah. 1 1 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Bini Napisano pred 23 urami Prijavi Napisano pred 23 urami pred 9 minutami je Mraušk Mčk napisal: Če nekdo kupuje SUV-a ni problema. Če nekdo kupuje avto je pa v težavah. Misliš "dinozavra".... 😁 Hec, 😉 1 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano pred 23 urami Prijavi Napisano pred 23 urami pred 15 minutami je Bini napisal: Misliš "dinozavra".... 😁 Hec, 😉 Dinozavri se raje vozijo v SUVih. Mi športniki vemo kaj na cestišču pomeni nižja točka oprijemališča sil. 😉 1 3 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Boss Napisano pred 22 urami Prijavi Napisano pred 22 urami Pred eno uro je Mraušk Mčk napisal: Če nekdo kupuje SUV-a ni problema. Če nekdo kupuje avto je pa v težavah. Ja in to nam razlagajo forumski geriatriki, kaj je moderno in kaj ni. Prav zabavno je tole brat, moram reč 😜 1 2 Citiraj
Alex Napisano pred 22 urami Prijavi Napisano pred 22 urami Bini, zakaj nisi športnik?Ti,ti.. Nikamor se ne premakneš... nikoli ne greš na kolo, nikoli ne greš v planine, nikoli ne greš na smučanje. Samo doma pred TV s pivo v rokah. Ni čudno, da si si kupil suv-a. 😉 2 Citiraj
g.Wankel Napisano pred 22 urami Prijavi Napisano pred 22 urami Sej ma športne gume, a to šteje? 😜 3 Citiraj
etcho Napisano pred 21 urami Prijavi Napisano pred 21 urami Če dobro poslušaš X motor, ima športni zvok. 👍 2 2 1 Citiraj
Boss Napisano pred 21 urami Prijavi Napisano pred 21 urami Lahko pa tud posluša šport na Valu 202 Citiraj
Alex Napisano pred 18 urami Prijavi Napisano pred 18 urami pred 2 urama je Boss napisal: Lahko pa tud posluša šport na Valu 202 Pa kdo še posluša val 202 razen starih babic v domovih upokojencev. pred 3 urami je etcho napisal: Če dobro poslušaš X motor, ima športni zvok. 👍 Tudi ,če ne poslušaš dobro,ga ima, ko se zavrti na 6000 obratov. 2 1 Citiraj
FuManchu Napisano pred 18 urami Prijavi Napisano pred 18 urami Jaz sem dal prejle na val 202 in me je prav presenetilo, ker so Stone Temple Pilots - Plush spustili čez 1 Citiraj
Alex Napisano pred 17 urami Prijavi Napisano pred 17 urami Pred eno uro je FuManchu napisal: Jaz sem dal prejle na val 202 in me je prav presenetilo, ker so Stone Temple Pilots - Plush spustili čez So se verjetno zmotli.😉 1 Citiraj
Bini Napisano pred 6 urami Prijavi Napisano pred 6 urami Če po pameti voziš je CX-30 čisto dovolj je kompromis med udobnostjo in lego! Če bi hotel imet lojterni voz bi imel Maserati.... Eni dajansko ne veste kaj zamujate, ko nimate CX-30 😁 🙃 😉 1 1 Citiraj
Bini Napisano pred 5 urami Prijavi Napisano pred 5 urami pred 16 urami je Alex napisal: Bini, zakaj nisi športnik?Ti,ti.. Nikamor se ne premakneš... nikoli ne greš na kolo, nikoli ne greš v planine, nikoli ne greš na smučanje. Samo doma pred TV s pivo v rokah. Ni čudno, da si si kupil suv-a. 😉 Pozabil si omenit SKIRO, ki ga rad vozim🤔 Ta ima zagotovo najnižje težišče pa vseeno ni tako stabilen kot eni mislijo, da je to najbolj pomembno. 😂 Torej bi lahko rekli, da lojtra, ki na slabi cesti odskakuje ni najboljša stabilna.... 1 Citiraj
godlike Napisano pred 5 urami Prijavi Napisano pred 5 urami pred 43 minutami je Bini napisal: Pozabil si omenit SKIRO, ki ga rad vozim🤔 Ta ima zagotovo najnižje težišče pa vseeno ni tako stabilen kot eni mislijo, da je to najbolj pomembno. Skiro ima 2 koli premalo, da bi ga lahko z avtom primerjal. Citiraj
Mraušk Mčk Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro pred 4 urami je Bini napisal: Eni dajansko ne veste kaj zamujate, ko nimate CX-30 😁 🙃 😉 Nič ne zamujamo. Smo sproti obveščeni na forumu CX30. Pardon, Mazda forumu. 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Mraušk Mčk Napisano pred 51 minutami Prijavi Napisano pred 51 minutami pred 4 urami je Bini napisal: Pozabil si omenit SKIRO, ki ga rad vozim🤔 Ta ima zagotovo najnižje težišče Zagotovo nihče na forumu ne bo oporekal trditvi o nizkem težišču tvoje skirce. Ampak, kaj ko potem ti to pokvariš s svojim truplom.😄 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.