Alex Napisano 26. marec Prijavi Napisano 26. marec (urejeno) pred 1 uro je Bini napisal: Pri meni je že prispelo nacionalno opozorilo o močnem vetru do 140 km/h. 😲 Kdo pravi, da ne deluje.... Pri meni tudi. Sredi kosila v restavraciji, ko je začel alarm na telefonu. 😄 Vsi so gledali, za kaj se gre. Zanimivo pa je, da sva z ženo , ki sva na Telemachu, dobila istočasno obvestilo, sin in hči pa, ki sta na A1 pa sploh ne. Najbrž ga bodo dobili jutri.😄 Popravljeno 26. marec od Alex 1 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 26. marec Prijavi Napisano 26. marec Isto kot kadar mrtvologi napovedo sneženje. Folk je zaradi alarma začel vozit 40. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Slivka Napisano 26. marec Prijavi Napisano 26. marec Pravkar dobil nek alarm, da bo hudo pihal veter... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
sportman333 Napisano petek ob 18:23 Prijavi Napisano petek ob 18:23 ko vidiš, da cca.80kg oprema za agility poleti cca.50m in preskoči 1,20m ograjo (na sliki je to iz leve strani na desno), ki jo pri tem ne poškoduje, potem si zamisliš sunek vetra in to na Gorenjskem....kr na hard null 2 Citiraj
godlike Napisano petek ob 19:06 Prijavi Napisano petek ob 19:06 Pri nas je tak 2-3 leti nazaj rastlinjak preskočil 2m visoko živo mejo in letel po cesti ca. 100m. Tam ga je nekdo vlovil in odvlekel v stransko ulico. Citiraj
Boss Napisano petek ob 22:03 Prijavi Napisano petek ob 22:03 Trampolin so pa našli zagozden v ograjo na AC tam, kjer je letališče Lesce. Sreča, da ni v nobenega priletel. Citiraj
Bini Napisano sobota ob 09:18 Prijavi Napisano sobota ob 09:18 Jp, vse te stvari so zelo nevarne za okolico, zato pa vedno opozarjajo vremenarji na te stvari, da jih dodatno pritrdite ali pospravite, če se le da.... Citiraj
Boss Napisano sobota ob 12:43 Prijavi Napisano sobota ob 12:43 ... sploh pa za unga, ki se je ravno takrat odločil, da bo skakal po trampolinu... Aladin je imel letečo preprogo za okrog se prevažat, sosedov tamal Mihec pa leteči trampolin. p.s. bom raje preventivno napisal, da je samo šala, ker danes je očitno dan, ko je "logical thinking" na najnižji možni ravni. 1 Citiraj
Slivka Napisano sobota ob 16:03 Prijavi Napisano sobota ob 16:03 pred 3 urami je Boss napisal: ,.. ... ... ... ... ... ... ... ... ... p.s. bom raje preventivno napisal, da je samo šala, ker danes je očitno dan, ko je "logical thinking" na najnižji možni ravni. Priprave na 1. april? 1 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Z M A J Napisano sobota ob 18:48 Prijavi Napisano sobota ob 18:48 Danes na lastni koži (denarnici) izkusil, da je pri poganjalcu bolje neke zadeve preventivno oz. vsaj pravočasno menjati, ker kasneje je škoda večja in posledično strošek, npr. v smislu, da je veriga toliko raztegnjena, da je pokavsala že tudi zobnike. Gre pa za mojega Oslička (stari mini MTB), ki ga imam bolj za grde terene pa tudi za kakšen skok do trgovine in mi je vsak strošek odveč, haha. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
godlike Napisano sobota ob 19:00 Prijavi Napisano sobota ob 19:00 pred 11 minutami je Z M A J napisal: npr. v smislu, da je veriga toliko raztegnjena, da je pokavsala že tudi zobnike 3-4 verige, če so menjane do 0.7 mm po Uniorjevem ključu, pa je piramida fuč. Če pa peteraš pa res grd ob prvi ketni. Citiraj
Z M A J Napisano sobota ob 20:08 Prijavi Napisano sobota ob 20:08 Veriga je bila menda 3x bolj raztegnjena kot naj bi bila v tolerancah (teh 0,75), preskakovat mi je sicer začela šele pred kratkim. Kakorkoli, zdaj bo tole za nekaj časa mir z Osličkom, haha Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
godlike Napisano sobota ob 21:30 Prijavi Napisano sobota ob 21:30 (urejeno) Pa pazi. Ker jaz na svojem gonim večinoma v breg, sem moral hkrati s piramido še menjati tamali zobnik na gonilki. Na srečo imam dovolj dobro robo, da se ga je dalo dobit. Če ti stara zdaj preskakuje, bi nova že zdavnaj. Ker stara je sedla v zbrušene utore. Popravljeno nedelja ob 05:47 od godlike 1 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano sobota ob 22:36 Prijavi Napisano sobota ob 22:36 pred 2 urama je Z M A J napisal: Veriga je bila menda 3x bolj raztegnjena kot naj bi bila v tolerancah Vidiš. Prišparal si 3 verige, zato ne jokat zarad ene kasete. Razen če kaseta ni XTR ali kaj podobnega. 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Z M A J Napisano pred 4 urami Prijavi Napisano pred 4 urami Dans se ne počutm preveč šefa, ker sem z Netopirjem ruknu tehničnega 1 1 1 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
g.Wankel Napisano pred 4 urami Prijavi Napisano pred 4 urami pred 31 minutami je Z M A J napisal: Dans se ne počutm preveč šefa, ker sem z Netopirjem ruknu tehničnega Ne brini, tudi mene je prejšni teden zavrnil pa sem moral potem odlepiti dol zatemnitev stekel 😀 1 Citiraj The ability to speak does not make you intelligent.
Jest Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro pred 2 urama je g.Wankel napisal: Ne brini, tudi mene je prejšni teden zavrnil pa sem moral potem odlepiti dol zatemnitev stekel 😀 Samo prejšnji teden ni bil 1. april 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.