Alex Napisano pred 9 urami Prijavi Napisano pred 9 urami pred 24 minutami je Bini napisal: Jaz grem pa kar Orbanu na MOL.... 😁😉 Eni ne gredo na Mol prav zaradi tega, kar si napisal. 😉 Citiraj
Bini Napisano pred 7 urami Prijavi Napisano pred 7 urami pred 1 uro je Alex napisal: Eni ne gredo na Mol prav zaradi tega, kar si napisal. 😉 Sami so si krivi..... Citiraj
Z M A J Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro Malo še glejte kje je bencin E5 in kje E10, pa sami presodite kateri je primernejši za vaše vozilo. V Nemčiji sem videl prejšnji teden, je E10 za 5 centov na liter cenejši kakor E5, pri nas pa NI. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Bini Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro pred 12 minutami je Z M A J napisal: Malo še glejte kje je bencin E5 in kje E10, pa sami presodite kateri je primernejši za vaše vozilo. V Nemčiji sem videl prejšnji teden, je E10 za 5 centov na liter cenejši kakor E5, pri nas pa NI. Ma ne, ravno obratno, E5 je dražji od E10 Rečeno je bilo, da je za X motor boljši E10... 🤔 Celo na disel lahko gre.... 😁🫣😉 Citiraj
Boss Napisano pred 9 minutami Prijavi Napisano pred 9 minutami Pred eno uro je Bini napisal: Celo na disel lahko gre.... 😁🫣😉 Probaj pa poročaj kako je šlo... nas zlo zanima. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.