Slivka Napisano včeraj ob 14:17 Prijavi Napisano včeraj ob 14:17 Enkrat nekoč, davno že tega, smo imeli debato, a lahko traktorji tankajo kurilno olje. Vsi ste mi takrat razlagali, da ne, ker neki inšpektorji to pregledujejo in lahko zaplenijo traktor ter da kurilno olje ni enakovredno nafti in tako dalje... Danes pa na Petrolu naletim na tole: A lahko potemtakem v BTjca, ki je napol trahtr, tankam polovico kurilnega olja? Če se kdo želi prepričat, da tole ni izdelek umetne inteligence: benzinska črpalka Petrol v Martjancih. Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
g.Wankel Napisano včeraj ob 14:26 Prijavi Napisano včeraj ob 14:26 Če bi bil pol-najsodobnejši orjak, potem ja. Citiraj
Alex Napisano včeraj ob 16:07 Prijavi Napisano včeraj ob 16:07 pred 5 urami je Shrek napisal: A zdaj so pa hrčki ok? Napisal sem, da tanka sin. On "škrtari", zato je not hrčkasta nafta. Upam, da je ne dobivajo z Madžarske. K njim vemo, od kod pride. 😡 Citiraj
dvorjan Napisano pred 3 urami Prijavi Napisano pred 3 urami Tankal na Cipru - v Mazdo (!) - 95-oktanski bencin po 1,339€/l. In to ne kar eni levi pumpi, temveč ESSO. Pa je otok, kjer je praktično vse dražje kot na celini ... Lepo nas lupijo s ceno goriv. 1 1 Citiraj
Alex Napisano pred 3 urami Prijavi Napisano pred 3 urami pred 47 minutami je dvorjan napisal: Tankal na Cipru - v Mazdo (!) - 95-oktanski bencin po 1,339€/l. In to ne kar eni levi pumpi, temveč ESSO. Pa je otok, kjer je praktično vse dražje kot na celini ... Lepo nas lupijo s ceno goriv. Ja, golobnjak se ne da. Lupijo, pa lupijo povsod. Citiraj
g.Wankel Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama pred 22 urami je Shrek napisal: Al bo mazda zaribala... 😋 Lastnik je že zdavnej zaribal Citiraj
Alex Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama Pravkar je g.Wankel napisal: Lastnik je že zdavnej zaribal Da ne bo bavarec zaribal? 😉 Citiraj
g.Wankel Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama (urejeno) pred 18 minutami je Alex napisal: Da ne bo bavarec zaribal? 😉 Ja, propadel bo tko kot tvoji lasje pa okus od tvoje babe😂 Popravljeno pred 2 urama od g.Wankel Citiraj
Alex Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama pred 8 minutami je g.Wankel napisal: Ja, propadel bo tko kot tvoji lasje pa okus od tvoje babe😂 Vem da ste levaki ubogi na umu, a takega, kot si ti, ga bi daleč naokoli. Zato pa smo te "izselili" iz obale, ker takih idiotov in papkov, ne trpimo tukaj. Naj te imajo močvirniki gor, da njim malo kvariš zrak. 😉 Citiraj
g.Wankel Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama pred 5 minutami je Alex napisal: Vem da ste levaki ubogi na umu, a takega, kot si ti, ga bi daleč naokoli. Zato pa smo te "izselili" iz obale, ker takih idiotov in papkov, ne trpimo tukaj. Naj te imajo močvirniki gor, da njim malo kvariš zrak. 😉 Ma odselil sem se sam, da se nisem asociiral s takim retardirancem, kot si ti. Citiraj
Alex Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama pred 2 minutama je g.Wankel napisal: Ma odselil sem se sam, da se nisem asociiral s takim retardirancem, kot si ti. Ne bo držalo. Take papke deportiramo mi preko meje na črnem Kalu. Da nam ne kvarijo zraka. Sicer pa, sedaj, ko nimaš več Mazde, ko ji k...c smetiš tu gor na forumu? Citiraj
g.Wankel Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama pred 1 minuto je Alex napisal: Ne bo držalo. Take papke deportiramo mi preko meje na črnem Kalu. Da nam ne kvarijo zraka. Sicer pa, sedaj, ko nimaš več Mazde, ko ji k...c smetiš tu gor na forumu? Ti itak nisi Slovenec, glede na tvoj ''ić'' priimek. Tako da tebe bomo najprej deportirali. Citiraj
Alex Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro pred 11 minutami je g.Wankel napisal: Ti itak nisi Slovenec, glede na tvoj ''ić'' priimek. Tako da tebe bomo najprej deportirali. Ha, ha. Jugović se javlja. 🤣🤣 Jaz imam rodovnik zs vse prednike v Sloveniji od leta 1640.Ti pa? Od 1990? Citiraj
g.Wankel Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro (urejeno) pred 11 minutami je Alex napisal: Ha, ha. Jugović se javlja. 🤣🤣 Jaz imam rodovnik zs vse prednike v Sloveniji od leta 1640.Ti pa? Od 1990? Ahahaha, če si ti Slovenec, sem jaz papež Valda, 1640, takrat enkrat si se rodil ti čičo stari Popravljeno pred 1 uro od g.Wankel Citiraj
Alex Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro pred 5 minutami je g.Wankel napisal: Ahahaha, če si ti Slovenec, sem jaz papež Valda, 1640, takrat enkrat si se rodil ti čičo stari Ti papež ne boš nikoli. Za to moraš imet kaj v glavi. Najbrž imaš zato kabriolete, da ti malo prelufta tam slamo. Očitno neuspešno. 😉 Citiraj
g.Wankel Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro pred 4 minutami je Alex napisal: Ti papež ne boš nikoli. Za to moraš imet kaj v glavi. Najbrž imaš zato kabriolete, da ti malo prelufta tam slamo. Očitno neuspešno. 😉 Jaz vsaj mam lase ti stari čičo, no sej ti si jih tudi imel leta 1640 😂 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.