Skoči na vsebino

Sprememba cene goriv

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 3 urami je Janez007 napisal:

Kakorkoli, naj ..li smo vozniki, kmetje, prevozniki, ker Petrol v svojih polnih cisternah čaka na podražitev, ker je to za Petrol super poteza (nekaj kar je kupil pred tedni za X evrov in ima na zalogi raje proda za X + 0,12 evra, za večji dobiček). Na tem primeru vidimo, zakaj so pred 80-timi leti podobne firme podržavili. Bila je neka logika v prid ljudi. Se je seveda pa tudi zlorabila in ni bila poštena, sploh ne v vseh primerih.

Točno, tako je, kot si napisal. Petrol zdaj za goriva, ki jih je plačal že pred meseci in trenutno prodaja zaračunava 30 centov po litru več, kot jih je takrat kupil. Se pravi se bo poleg uradne marže odrezal, še teh 30 centov in zato čaka in ne dovoli distribucije pred torkom.

To pač počnejo prasci, ki jim ni nič sveto in če zraven škodujejo koaliciji na volilni dan, še toliko bolje. Petrolu je namreč v interesu, da bi deregulirali ceno goriv in to jim jo JJ potrdil, da bodo, če zmagajo. 

Petrol je s tem povozil vse pravilnike in predpise, saj je dobil koncesijo za prodajo goriv in bi moral zagotavljati nemoteno preskrbo. SI kdo predstavlja, da bi isto delali trgovci s hrano, da bi elektrodistributer mal elektriko za dva dni izklopil, ker se obeta podražitev... itd. Verjetno, da si nihče tega ne predstavlja, da je možno, Petrol pa to naredi.... svašta. Bo pa proti njim sprožen pravni postopek in ja lahko se celo zgodi, da zaradi tega dogodka Petrol celo podržavimo, ker distribucija goriv je ključna za delovanje države in tukaj nekih parcialnih interesov ne bi smelo biti.

33112_1.png

Napisano
pred 20 minutami je Boss napisal:

Pa cenejša je bistveno ... tud pri gorivu je dejal Alex. Tako, da zdej mam občutek, da sem jaz kmet iz hribov, ker mi ni nič jasno... :nevem:

To je dolga štorija, zakaj hodi na hrvaško. Mi drugi ne hodimo. 

Napisano
pred 7 minutami je Alex napisal:

To je dolga štorija, zakaj hodi na hrvaško. Mi drugi ne hodimo. 

A OK, pol ni šel samo tankat, ker je ceneje? Ker mi je bilo res čudno, da mu nisi svetoval Italije.

33112_1.png

Napisano
pred 36 minutami je Boss napisal:

Točno, tako je, kot si napisal. Petrol zdaj za goriva, ki jih je plačal že pred meseci in trenutno prodaja zaračunava 30 centov po litru več, kot jih je takrat kupil. Se pravi se bo poleg uradne marže odrezal, še teh 30 centov in zato čaka in ne dovoli distribucije pred torkom.

To pač počnejo prasci, ki jim ni nič sveto in če zraven škodujejo koaliciji na volilni dan, še toliko bolje. Petrolu je namreč v interesu, da bi deregulirali ceno goriv in to jim jo JJ potrdil, da bodo, če zmagajo. 

Petrol je s tem povozil vse pravilnike in predpise, saj je dobil koncesijo za prodajo goriv in bi moral zagotavljati nemoteno preskrbo. SI kdo predstavlja, da bi isto delali trgovci s hrano, da bi elektrodistributer mal elektriko za dva dni izklopil, ker se obeta podražitev... itd. Verjetno, da si nihče tega ne predstavlja, da je možno, Petrol pa to naredi.... svašta. Bo pa proti njim sprožen pravni postopek in ja lahko se celo zgodi, da zaradi tega dogodka Petrol celo podržavimo, ker distribucija goriv je ključna za delovanje države in tukaj nekih parcialnih interesov ne bi smelo biti.

Ne pozabit kako so v petrolu jokali, da bo imel mol prevec bencinskih, ko so kupovali omw.

To so pa pozabil da ima petrol se enkrat vec bencinskih kot sta jih takrat imela mol in omw skupaj

Napisano
pred 3 urami je Boss napisal:

Pa cenejša je bistveno ... tud pri gorivu je dejal Alex. Tako, da zdej mam občutek, da sem jaz kmet iz hribov, ker mi ni nič jasno... :nevem:

Eee, tebi do kmeta s hribov manjka še ogromno. Za začetek brki, gojzarji, lopata in pa hiša bi morala stati kakšnih 650 metrov višje, kot stoji sedaj...

Ampak, ker je to off-topic, ti tega ne bom očital...

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.