Bini Napisano torek ob 07:13 Prijavi Napisano torek ob 07:13 (urejeno) pred 11 urami je Slivka napisal: Od polnoči dalje bo goriva spet dovoljj: https://www.gov.si/novice/2026-03-23-od-jutri-visje-cena-bencina-dizla-in-kurilnega-olja/ Ne vem, če ga je al ga ni 🤔vem pa, da ni nikogar, da bi tankal na nobeni pumpi že od 5.30 naprej... Vsi imajo polne tanke.... 😂🤣 Popravljeno torek ob 07:29 od Bini 1 Citiraj
Slivka Napisano torek ob 07:31 Prijavi Napisano torek ob 07:31 Vidiš, če bi imeli prosto trg in ne reguliranih cen, bi zdaj cena padla, ker ni povpraševanja. O.K., dost pravljic... 2 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Boss Napisano torek ob 12:39 Prijavi Napisano torek ob 12:39 @Slivka, dej naslednič prosim pred tako objavo neko opozorilo. Sem v smehu pljunil, hvala bogu samo vodo, čez monitor, k sem prebral, da bodo cene padle, če deregulirajo.😂 2 1 Citiraj
Slivka Napisano torek ob 13:09 Prijavi Napisano torek ob 13:09 Jah, ja, no, saj nekako je opozorilo, da gre za pravljico, samo da je na koncu, ne na začetku... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Boss Napisano torek ob 13:38 Prijavi Napisano torek ob 13:38 pred 28 minutami je Slivka napisal: Jah, ja, no, saj nekako je opozorilo, da gre za pravljico, samo da je na koncu, ne na začetku... Prepozno... žal. Ampak OK, ni blo škode, sem hitro pobrisal. Citiraj
Alex Napisano torek ob 14:23 Prijavi Napisano torek ob 14:23 (urejeno) No, danes so se čudežno znašle cisterne za gorivo na avtocesti. Na poti za Lj sem prehitel 5 cistern (štiri Petrol, ena kr neka znamka), na poti proti Kopru pa štiri Petrolove (s prikolico). Še nikoli v življenju nisem videl toliko cistern naenkrat na avtocesti. 😄 Se pravi,res Petrol en mlčk guoluoba zajeb..va. 😉 Popravljeno torek ob 14:24 od Alex 3 Citiraj
Boss Napisano torek ob 14:37 Prijavi Napisano torek ob 14:37 pred 12 minutami je Alex napisal: Se pravi,res Petrol en mlčk guoluoba zajeb..va. 😉 Hehe, so jim zagrozil z izredno sejo nadzornega sveta Petrola. Kjer bodo govorili o oškodovanju delničarjev, ker niso izvajali oskrbe servisov in s tem zavirali poslovanje in pritok denarja. Zanimivo bo zelo zanimivo in gate se že tresejo. 5 Citiraj
Bini Napisano torek ob 14:40 Prijavi Napisano torek ob 14:40 pred 16 minutami je Alex napisal: No, danes so se čudežno znašle cisterne za gorivo na avtocesti. Na poti za Lj sem prehitel 5 cistern (štiri Petrol, ena kr neka znamka), na poti proti Kopru pa štiri Petrolove (s prikolico). Še nikoli v življenju nisem videl toliko cistern naenkrat na avtocesti. 😄 Se pravi,res Petrol en mlčk guoluoba zajeb..va. 😉 Gredo po taaadraaago gorivo.... 😂🤣 1 Citiraj
Alex Napisano torek ob 15:11 Prijavi Napisano torek ob 15:11 (urejeno) pred 33 minutami je Boss napisal: Hehe, so jim zagrozil z izredno sejo nadzornega sveta Petrola. Kjer bodo govorili o oškodovanju delničarjev, ker niso izvajali oskrbe servisov in s tem zavirali poslovanje in pritok denarja. Zanimivo bo zelo zanimivo in gate se že tresejo. Ma, nič ne bo. Ptiček gruli, karavana gre naprej. 😉 Popravljeno torek ob 15:11 od Alex Citiraj
Boss Napisano torek ob 15:21 Prijavi Napisano torek ob 15:21 pred 9 minutami je Alex napisal: Ma, nič ne bo. Ptiček gruli, karavana gre naprej. 😉 Kako boš ti tele besede popapcal. Spet. Citiraj
Slivka Napisano torek ob 15:29 Prijavi Napisano torek ob 15:29 Ponavadi se ne hvalim z dragimi potovanji, ampak - pravkar sem se vrnil s Shella... 1 liter je 1,9€... Še dobro, da v Hondo ne gre več kot 12,5 litra. In da je to potem dovolj za 700 km... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano včeraj ob 07:14 Prijavi Napisano včeraj ob 07:14 CENE UŠLE IZ NADZORA: Dizel na Petrolovih obmejnih avtocestnih črpalkah dražji od dveh evrov WWW.REGIONALGORISKA.SI Cena dizelskega goriva na Petrolovih obmejnih bencinskih servisih ob avtocestnem omrežju - na... 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Bini Napisano včeraj ob 08:03 Prijavi Napisano včeraj ob 08:03 Torej se vidi pohlep tržnega gospodarstva na Petrolu..... 3 Citiraj
Boss Napisano včeraj ob 08:51 Prijavi Napisano včeraj ob 08:51 Pa ne vem zakaj tako začudenje... tole zdajle že kar nekaj časa razlagam, da v tem trenutku je treba ustavit bencinski turizem in pravilno je tako, da je Petrol tole dvignil ob meji. Jeba za naše ampak, majo pa kakšen drug privilegij, ker živijo ob meji vpa se nekak pogliha. Mi je pa tole zanimivo... cene so šle navzdol in kako bodo zdaj ukrepali čez en teden. Citiraj
Bini Napisano včeraj ob 10:09 Prijavi Napisano včeraj ob 10:09 Vedno zamujamo z ukrepi a dokler je v našo prid je OK 🤗 1 Citiraj
Bini Napisano včeraj ob 15:32 Prijavi Napisano včeraj ob 15:32 Pri MOL so nam vzeli 1c popusta na liter 95 bencina, za 100tko še velja 7c pri litru.... 2 Citiraj
Boss Napisano včeraj ob 15:37 Prijavi Napisano včeraj ob 15:37 pred 4 minutami je Bini napisal: Pri MOL so nam vzeli 1c popusta na liter 95 bencina, za 100tko še velja 7c pri litru.... Banda... za 50 centov so te oškodovali. Za štamprle piva v lokalu. 1 2 1 Citiraj
godlike Napisano včeraj ob 15:53 Prijavi Napisano včeraj ob 15:53 Malo poračunaj, to ni malo denarja, na količini goriva, ki ga stočijo. 1 Citiraj
Boss Napisano včeraj ob 16:20 Prijavi Napisano včeraj ob 16:20 pred 26 minutami je godlike napisal: Malo poračunaj, to ni malo denarja, na količini goriva, ki ga stočijo. Kdo, a @Bini po grlu... 6 Citiraj
Jest Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro Inšpekcijski nadzor: Petrol na črpalke dovažal precej manj goriva | 24ur.com WWW.24UR.COM Tržni inšpektorat je minulo soboto opravil nadzor nad prodajo naftnih derivatov na 41 bencinskih servisih po državi. Ugotovili so, da so se dobave v zadnjih 14 dneh vršile manj pogosto, v zadnjih dveh pa so... 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Alex Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro Ukrep omejevanje količine točenja goriva na osebo je v Evropi zelo redek – in po zadnjih podatkih je Slovenija trenutno praktično edina država v EU, ki ga je dejansko uvedla. Toliko o ptičji vladi. Sledi verjetno par-nepar.😂 2 Citiraj
FuManchu Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro pred 33 minutami je Alex napisal: Ukrep omejevanje količine točenja goriva na osebo je v Evropi zelo redek – in po zadnjih podatkih je Slovenija trenutno praktično edina država v EU, ki ga je dejansko uvedla. Toliko o ptičji vladi. Sledi verjetno par-nepar.😂 Juga, kaj čmo. Se vidi kdo vlada🫣 2 Citiraj
godlike Napisano pred 33 minutami Prijavi Napisano pred 33 minutami A sta bisera prebrala članek? Kaj ima vlada s tem, če Petrol ni ustrezno zalagal črpalk. 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.