Alex Napisano 6. maj Prijavi Napisano 6. maj pred 5 urami je godlike napisal: Verjetno nisi zaveden slovenec. Pa saj si blizu Italije doma, mogoče pa tja bolj sličiš. Ampak slovenec ne bi smel peti takšnih pesmi. Žal.... Jaz poslušam le kvalitetno glasbo, večinoma ne Slovenske ne Hrvaške , ne ustaške , ne partizanske. Pač kvalitetno glasbo. Citiraj
Shrek Napisano 7. maj Prijavi Napisano 7. maj In zdaj boš reku, da Slovenija in Hrvaška nima kvalitetne glasbe? 1 Citiraj
godlike Napisano 7. maj Prijavi Napisano 7. maj (urejeno) pred 8 urami je Alex napisal: Jaz poslušam le kvalitetno glasbo, večinoma ne Slovenske ne Hrvaške , ne ustaške , ne partizanske. Pač kvalitetno glasbo. To je zdaj izmikanje in ni direktno povezano z mojim zapisom. Takšno reakcijo pričakujem od politika 😉 Popravljeno 7. maj od godlike 1 Citiraj
Slivka Napisano 11. maj Prijavi Napisano 11. maj Da se vrnemo nazaj na temo: V torek nove cene goriv: to je znano SIOL.NET Regulirane cene pogonskih goriv naj bi se po izračunih Financ v torek znižale. Po njihovi oceni se bo bencin pocenil za približno osem centov na okoli 1,60 evra na liter, dizelsko gorivo pa od pet do osem centov... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Alex Napisano 11. maj Prijavi Napisano 11. maj pred 42 minutami je Slivka napisal: Da se vrnemo nazaj na temo: V torek nove cene goriv: to je znano SIOL.NET Regulirane cene pogonskih goriv naj bi se po izračunih Financ v torek znižale. Po njihovi oceni se bo bencin pocenil za približno osem centov na okoli 1,60 evra na liter, dizelsko gorivo pa od pet do osem centov... Se že pozna odhod golobnjakov.😏 1 Citiraj
godlike Napisano 11. maj Prijavi Napisano 11. maj Ti si en biser. Še vedno stara vlada upravlja vse, do menjave. Torej Golob 😉 Citiraj
Alex Napisano 11. maj Prijavi Napisano 11. maj pred 4 urami je godlike napisal: Ti si en biser. Še vedno stara vlada upravlja vse, do menjave. Torej Golob 😉 Golobovi se več ali manj kujajo v kotu in nemočno opazujejo situacijo. 😉 1 Citiraj
Jest Napisano 12. maj Prijavi Napisano 12. maj Zdaj, ko cene ostajajo nespremenjene, pa je verjetno spet kriv Golob ane… 🤣 Ceni dizla in bencina nespremenjeni. Vlada znova uvedla okoljsko dajatev. WWW.RTVSLO.SI Najvišje dovoljene cene bencina, dizelskega goriva in kurilnega olja bodo s torkom znašale 1,683 evra za liter bencina, 1,734 evra za liter dizelskega goriva in 1,373 evra za liter kurilnega olja. 2 1 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
godlike Napisano 12. maj Prijavi Napisano 12. maj pred 7 minutami je Jest napisal: Zdaj, ko cene ostajajo nespremenjene, pa je verjetno spet kriv Golob ane… 🤣 Ne more bit. Če je @Alex rekel, da Golob ni kriv, potem ni kriv. 😅 3 1 Citiraj
Alex Napisano 12. maj Prijavi Napisano 12. maj pred 6 urami je godlike napisal: Ne more bit. Če je @Alex rekel, da Golob ni kriv, potem ni kriv. 😅 Tokrat res ni. 😉 Citiraj
Jest Napisano 12. maj Prijavi Napisano 12. maj Blablabla… enkrat tako, drugič drugače… samo nakladanje… Vsekakor pa žalostno in hkrati smešno 🤪 Nič drugače kot politiki… Vsi po vrsti… Ni važno, ali so desni ali levi, zgornji ali spodnji, … 3 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Jest Napisano 12. maj Prijavi Napisano 12. maj Realnost ali pravljica: z bencinom drugega ponudnika prevozimo več kilometrov AVTO-MAGAZIN.METROPOLITAN.SI V Slovenijo večina pogonskih goriv prihaja iz istega logističnega središča, (drobne) razlike so le v aditivih. 2 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Boss Napisano 12. maj Prijavi Napisano 12. maj Ej, na koga so to mislili? A ga mi poznamo? Citat Večina voznikov je najbrž že kdaj poslušala modrovanje (predvsem tistih, ki niso najbolj poučeni o avtomobilski tehniki), da s polnim rezervoarjem goriva enega od ponudnikov prevozijo več kilometrov kot z bencinom ali plinskim oljem natočenim na črpalki druge naftne družbe. In ali je v tem kaj resnice? Citiraj
Alex Napisano 12. maj Prijavi Napisano 12. maj Samo dve besedi : E5: E10 A5 / E5 = do 5 % etanola A10 / E10 = do 10 % etanola. Ker ima etanol manj energije kot bencin, avto z E10 običajno naredi malo manj kilometrov na liter. V praksi je razlika približno: 1–3 % manj dosega pri E10 Primer: če z E5 narediš 700 km z enim tankom, boš z E10 naredil približno 680–690 km. Citiraj
godlike Napisano 13. maj Prijavi Napisano 13. maj Ampak večina 99% pump ima E10 na Štajerskem. Žal je 100 E5 več kot 1-3% dražji. In odkar Mol ne nudi več popusta, ga ne tankam več. Citiraj
jacques33 Napisano 13. maj Prijavi Napisano 13. maj Pa saj na EVO plus je pri MOL-u še vedno popust, pri zadnjem tankanju sem ga dobil. 1 Citiraj Mazda6 Sport CD 129 TE Plus-ex Mazda6 SPC CD 150 Revolution
Slivka Napisano 13. maj Prijavi Napisano 13. maj Ja, 2€ na sto litrov. Naj mi dajo liter po ceni 1€, pa se včlanim v vse KNBje, ki se jih zmislijo... Da se jim pa včlanjujem v klube in prodajam svojo zasebnost za 2€ na 100 litrov... Ne bo šlo, ne pri meni... KNB = klub naivnih bedakov 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Z M A J Napisano 13. maj Prijavi Napisano 13. maj Kar se tankanja bencina tiče, grem najraje na Shell in sicer mi je najbližji na obrobju Komende, tam imajo še vedno 95 oktanca E5, MOL me je razočaral s prehodom na E10. Raje se peljem malo dlje, v obeh smislih najprej tja tankat in kasneje z večjim dosegom. 1 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
godlike Napisano 13. maj Prijavi Napisano 13. maj pred 2 urama je jacques33 napisal: Pa saj na EVO plus je pri MOL-u še vedno popust, pri zadnjem tankanju sem ga dobil. Pa res. Sem šel pogledat. Moral bi ga spet s 100-tko pocartat. Me zanima kak bi se obnašal z 91, ko piše, da tudi 91 lahko pije. Citiraj
goB Napisano 13. maj Prijavi Napisano 13. maj (urejeno) pred 3 urami je Z M A J napisal: Kar se tankanja bencina tiče, grem najraje na Shell in sicer mi je najbližji na obrobju Komende, tam imajo še vedno 95 oktanca E5, MOL me je razočaral s prehodom na E10. Raje se peljem malo dlje, v obeh smislih najprej tja tankat in kasneje z večjim dosegom. Samo kako dolgo še ? AI pravi: Petrol in MOL sta že prešla na 95 E10, tako, da ne vem kje bi lahko to še tankal, razen očitno še na nekaterih lokacijah Shell? Ostane potem še samo 100 E5, ki pa je predrag ... Popravljeno 13. maj od goB 2 Citiraj
Bini Napisano 13. maj Prijavi Napisano 13. maj pred 4 urami je Slivka napisal: Ja, 2€ na sto litrov. Naj mi dajo liter po ceni 1€, pa se včlanim v vse KNBje, ki se jih zmislijo... Da se jim pa včlanjujem v klube in prodajam svojo zasebnost za 2€ na 100 litrov... Ne bo šlo, ne pri meni... KNB = klub naivnih bedakov Odvisno od tega kaj koristiš. 🤔 Jaz še kak kofe popijem in kak hotdog pojem pa na vsak mesec, dva dobiš pranje za 13€ gratis itd.... 1 Citiraj
Slivka Napisano 13. maj Prijavi Napisano 13. maj pred 17 minutami je Bini napisal: Odvisno od tega kaj koristiš. 🤔 Jaz še kak kofe popijem in kak hotdog pojem pa na vsak mesec, dva dobiš pranje za 13€ gratis itd.... Pravijo, da kava dvigne pritisk. Jaz imam šest otrok, mi dvignejo pritisk čez vse mere - ne potrebujem kave... Besne pse ali vroče pse ali karkoli že je tisto tudi ne kupujem. Ponavadi že prej načrtujem pa vzamem kar s seboj kaj od tega, kar se je lani sprehajalo okoli hiše... In v toplih mesecih dam otrokom cev pa so oprani oni in avto... Tako da na črpalki potrebujem edinole gorivo. Pa kdaj pa kdaj stranišče... 1 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Bini Napisano 13. maj Prijavi Napisano 13. maj pred 11 minutami je Slivka napisal: Pravijo, da kava dvigne pritisk. Jaz imam šest otrok, mi dvignejo pritisk čez vse mere - ne potrebujem kave... Besne pse ali vroče pse ali karkoli že je tisto tudi ne kupujem. Ponavadi že prej načrtujem pa vzamem kar s seboj kaj od tega, kar se je lani sprehajalo okoli hiše... In v toplih mesecih dam otrokom cev pa so oprani oni in avto... Tako da na črpalki potrebujem edinole gorivo. Pa kdaj pa kdaj stranišče... Jaz kavo pijem za užitek🤗 Pritisk pa meni vozniki dvignejo🥴 Vroči pes je za lušt tu in tam, avto pa tudi jaz večinoma perem na roke, ker rad to počnem.... Tudi WC dobiš gratis .... 😉 2 Citiraj
Carot Napisano 13. maj Prijavi Napisano 13. maj pred 10 urami je Z M A J napisal: Kar se tankanja bencina tiče, grem najraje na Shell in sicer mi je najbližji na obrobju Komende, tam imajo še vedno 95 oktanca E5, MOL me je razočaral s prehodom na E10. Raje se peljem malo dlje, v obeh smislih najprej tja tankat in kasneje z večjim dosegom. Na štajerskem je tudi shell E10 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.