Bini Napisano 2. december, 2018 Prijavi Napisano 2. december, 2018 ?al mi je, ampak se bom ?e malo oglasil,ker nimam kaj za po?et,bolj mi je v?e? razlaga in mnenje od Bossa ki je bol otemeljena in pravilna vsaj po mojem mnenju. Je pa takole,da tisi ki je mogo?e danes proti vinjetam mu bo ?e sigurno ?al ko bo ?ez par let enak sistem kot za tovorni promet. Takrat bomo pa ponovno ugotavljali kako je vo?nja predraga po na?ih AC. Poglejmo kako so danes dragi Hrvati! Kaj mislite kako bo pri nas? 2 Citiraj
uklopko Napisano 3. december, 2018 Prijavi Napisano 3. december, 2018 ?ak zelo sem zmeden.....a potem moram kupit novo vinjeto al ne !? hahahahahahahahahah Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Slivka Napisano 3. december, 2018 Prijavi Napisano 3. december, 2018 Ma neee, kak?no novo vinjeto, malo barve pa staro prebarva? in je. ?e ne, jo pa opere? s Perwolom... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Alex Napisano 3. december, 2018 Prijavi Napisano 3. december, 2018 Epilog z dogodiv??inami z mojo vinjeto. V glavnem, pisal sem na Dars in jim poslal sliko natrgane vinjete. Odgovorili so mi,da vinjeta sicer ni neveljavna a tudi v redu ni??Da moram z avtom priti v Lj in bodo oni zamenjali z novo za ceno stro?kov 7?!??.Ok.Grem danes nazaj na AMZS Koper in jim to povem. Gospodi?na, ni?kaj prijazna, mi je dejala, da je govorila z njimi in edino, kar mi gre lahko na roko je to, da mi povrnejo stro?ek 7?,ki ga bom imel z novo. Wtf? Kaj pa stro?ki za gorivo do Lj?Dejala mi je ?e,da ni tako nujno, da to storim, ko bom ?el pa? v Lj. In kaj sedsj ta Vinjeta velja ali ne velja?Na?eloma se lahko vozim po avtocestah a v redu ni, je bil njen odgovor. Sedaj bon napisal en lep dopis vodstvu amzs, pa da vidimo, kaj bo iz tega.Jezen sem kot hudi?. 5 Citiraj
Slivka Napisano 3. december, 2018 Prijavi Napisano 3. december, 2018 Pa kaj ti na obali sploh rabi? vinjeto? Skozi Markovec je ni treba, tista avtocesta od Trsta do Ankarana pa itak sploh nima uporabnega dovoljenja... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Alex Napisano 3. december, 2018 Prijavi Napisano 3. december, 2018 Pa kaj ti na obali sploh rabi? vinjeto? Skozi Markovec je ni treba, tista avtocesta od Trsta do Ankarana pa itak sploh nima uporabnega dovoljenja... Kako da ne?... ko zasuje sneg obalne ceste, gre? lahko damo po hitrih cestah. In ?e to le z zimskimi gumami...ki jih jaz imam. Citiraj
Bini Napisano 3. december, 2018 Prijavi Napisano 3. december, 2018 Bravo,kot bi se zmenla. Klasi?no in s popustom! Citiraj
Boss Napisano 3. december, 2018 Prijavi Napisano 3. december, 2018 Alex, a ma? kako sliko kako ta natrgana vinjeta zgleda? Citiraj
Z M A J Napisano 3. december, 2018 Prijavi Napisano 3. december, 2018 Jaz pa ?e okrog potujem s staro, ampak regularno nalepljeno in brez goljufij. 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Alex Napisano 3. december, 2018 Prijavi Napisano 3. december, 2018 Alex, a ma? kako sliko kako ta natrgana vinjeta zgleda?Ja, evo takole: Citiraj
Boss Napisano 3. december, 2018 Prijavi Napisano 3. december, 2018 Hmm, res zgleda kot da si jo hotel dol limat in kak?en nadobudni nadzornik DARS-a bi res lahko za?util tisti gej moment in bi te lahko posku?al jebat. Citiraj
Z M A J Napisano 4. december, 2018 Prijavi Napisano 4. december, 2018 Tole je pa res grdo za videt in lepili so to jo takoimenovani strokovnjaki. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Jest Napisano 4. december, 2018 Prijavi Napisano 4. december, 2018 Tole je pa res grdo za videt in lepili so to jo takoimenovani strokovnjaki. Se strinjam... in ce so se na AMZS sami ponudili, da jo nalepijo... bi jaz vztrajal, da naj sami uredijo problem... Ker tole definitivno ni OK ... 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
jacques33 Napisano 4. december, 2018 Prijavi Napisano 4. december, 2018 Se strinjam... in ce so se na AMZS sami ponudili, da jo nalepijo... bi jaz vztrajal, da naj sami uredijo problem... Ker tole definitivno ni OK ... +1Poleg tega bi jaz zahteval do pridobitve nove vinjete ?e potrdilo AMZS o "strokovni" vgradnji, ?e bi se Darsovci kaj bunili. Citiraj Mazda6 Sport CD 129 TE Plus-ex Mazda6 SPC CD 150 Revolution
Matick Napisano 4. december, 2018 Prijavi Napisano 4. december, 2018 Tole jest od tm ne bi su dokler mi ne bi zamenjali vinjete. Oni so lepil, oni naj zrihtajo. Glede teh stvari pa znam bit kr fejst tecn, in tud generalno je tko, k en tkole zajebe mors bit kr tezk, drugac ne bos nc dosegu. Citiraj
Alex Napisano 4. december, 2018 Prijavi Napisano 4. december, 2018 Se strinjam... in ce so se na AMZS sami ponudili, da jo nalepijo... bi jaz vztrajal, da naj sami uredijo problem... Ker tole definitivno ni OK ... Ne da se zafrkavati z temi pacienti... je ?e romal dopis na zvezo potro?nikov.Po?akam odgovor in potem gremo naprej.Poznam poti oz. postopke proti takim strokovnjakom. Citiraj
Gelipter Napisano 4. december, 2018 Prijavi Napisano 4. december, 2018 Ej..Alex..dr?imo pesti da zrihta? to VINJETO..jebemliga to je res grdo nalep.vinjeta..kaj je imel prepih z burjo v mazdi..to so mogli takoj zamenjat na AMZS -ju..noro kak?na jeba...lp Citiraj
Matick Napisano 5. december, 2018 Prijavi Napisano 5. december, 2018 Tolk slabo mi pa pomoje ne gre no Iz Lesc Al si sam z Loke? Citiraj
Alex Napisano 6. december, 2018 Prijavi Napisano 6. december, 2018 Evo, zgodba z vinjeto se je ugodno kon?ala. Poklical me je ?ef amzs, mi podaril brezpla?ni tehni?ni pregled, eno storitev pri njih (bilo katero izberem zastonj), vrnejo mi stro?ke pritrditve nove 7? in ?e na kavico sem vabljen.Tako, da bom imel v bistvu novo brez stro?kov, ker itak sem imel namen to it v kratkem v Lj. Sre?en konec, vsi prijatelji nazaj. 6 Citiraj
Bini Napisano 6. december, 2018 Prijavi Napisano 6. december, 2018 Dobra reklama in dobro zate,superca! Evo, zgodba z vinjeto se je ugodno kon?ala. Poklical me je ?ef amzs, mi podaril brezpla?ni tehni?ni pregled, eno storitev pri njih (bilo katero izberem zastonj), vrnejo mi stro?ke pritrditve nove 7? in ?e na kavico sem vabljen.Tako, da bom imel v bistvu novo brez stro?kov, ker itak sem imel namen to it v kratkem v Lj. Sre?en konec, vsi prijatelji nazaj. Citiraj
Gelipter Napisano 6. december, 2018 Prijavi Napisano 6. december, 2018 Ej...Alex..super da se je re?lo in da ti bojo strokovno nalepli NOVO Vinjeto.so pa rabli na AMZS-ju..... Lp Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 6. december, 2018 Prijavi Napisano 6. december, 2018 Poklical me je ?ef amzs, mi podaril brezpla?ni tehni?ni pregled, eno storitev pri njih (bilo katero izberem zastonj), vrnejo mi stro?ke pritrditve nove 7? in ?e na kavico sem vabljen. Kje to vse dobi? ?e kupi? vinjeto pri njih? Jaz bi tud. 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Alex Napisano 6. december, 2018 Prijavi Napisano 6. december, 2018 Kje to vse dobi? ?e kupi? vinjeto pri njih? Jaz bi tud. Ne bi... zgubi? prej preve? ?ivcev. To je samo uteha. Citiraj
Alex Napisano 8. december, 2018 Prijavi Napisano 8. december, 2018 Evola,zamenjana vinjeta.Nalepil sem jo sam. ?e vztraja? do konca, se vse ugodno re?i. . Nauk te zgodbe:?e ho?e? narediti stvar prav, jo naredi, ?e je le mogo?e, sam. 3 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.