Razni zanimivi posnetki in članki
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Ja Vrhnika - Logatec je res majka, ko se sam voziš po skrajno desnem Sam je žalostno, da tudi če umirjeno voziš 120 km/h, še vedno prehitevaš one na sredinskem pasu
-
To je t.i. "balkanski"stil vožnje. Vozijo se vsi na prehitevalnem pasu, ni važno koliko kilometrov daleč-do onemoglosti. Dokler mu zadaj ta hitri ne blendajo ali se jim kdo ne nalepi meter za rit, da se končno spravijo na desni pas. Tega je v Italiji zelo malo , tudi v Nemčiji se tega zelo držijo. Namreč , veliko voznikov vozi po skrajnem desnem pasu ,kar je edino prav. Tudi sam se tega držim, ko se bolj "fijakam" in se mi nikamor ne mudi. Pri nas pa,če bi imeli tropasovnico , bi izgledalo nekako takole: 1. Prvi pas bi bil rezerviran za tovornjake (+drugi pas, kjer bi se tovornjaki prehitevali.) 2. Po srednjem bi se cijazili modeli, ki si ne upajo voziti več kot 110, razni električarji, kamperji, prikolice, ki bi se premikali z 100-110 na uro. Vsake toliko bi jim celo kak tovornjak trobil in blendal, naj se umaknejo. Kamperji bi se ob prehitevanju metali na tretji pas, kjer bi s svojimi 110/uro ogrožali tiste za njimi, ki bi vozili malo hitreje. Zopet ne bi bilo tekoče vožnje. 3. Na tretjem pasu bi se "pasli" vsi , tisti, ki spadajo tam in tisti, ki bi spadali na skrajni desni pas. V glavnem bi bil en kaos in gneča poleti enaka kot do sedaj.
-
Ne bo. Tip se zafrkava s svetom. 😉 Sicer pa ni ta njegova politika nič novega. Prejšnji ameriški politiki so delali enako, le da je bilo vse zavito v celofan. Zanimala jih je le Amerika. Ta pa pove na glas vse, kar ima na umu. Je pa ena stvar dobra pri vsem skupaj. Bo končno Evropa stopila skupaj in končno ustanovila svojo vojsko z svojim poveljništvom. Res da nas bo ne to nekaj stalo a nič ni zastonj. Letala in ostalo pa naj nabavijo drugje, lahko tudi od Kitajcev. In upam,da se bolj povežejo z ostalim svetom ( z Kitajci, južno Ameriko, Indijo, Avstralijo ...). Da ne bodo več toliko odvisni od gringosov.Od raznimih kamelarjev in pijančkov pa čim dlje.
-
A veš, da sem to že sam opažal. Prehitim po skrajno levem, ker nekdo vozi po srednjem. Nato se umaknem skrajno desno. In tistemu ne 'potegne', da bi pravzaprav lahko tudi on vozil po skrajno desnem. Sem se že spraševal, če mi hoče s tem kaj sporočit, ker vozi po 'sredincu'...
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.