Razni zanimivi posnetki in članki
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Tašča pozdravi nevesto in ji lepo prvi dan pove par stvari, da ne bo kasneje konfliktov: - "Draga nevesta, imam tako navado: če sem dobre volje si zavežem ruto pod vratom, če si jo zavežem na vrh glave sem tako tako, če sem pa brez rute potem me pa ne tikaj, sem zelo slabe volje." Nevesta ji odgovori: - "Tudi jaz imam ene par navad, zjutraj vstanem in pojem zajtrk, pa spijem en štamperle, pol grem v hlev, obdelam živino, pa spet spijem en štamperle, pol pojužinam pa spet spijem en štamperle, pol sem pa že itak pijana in me boli k**** kje imaš ti ruto..."
-
Sem kupil novi radio, ki ima glasovno upravljanje. Če rečeš "soul", bo poiskal postaje, kjer predvajajo tako glasbo. Če rečeš "rock", bo poiskal tako glasbo. Če rečeš "jazz", bo poiskal tako glasbo. Užival sem v vožnji in vse je bilo v redu, dokler mi ni enkrat skupina kolesarjev izsilila prednost in sem komaj ustavil, da jih nisem vse skupaj naložil na pokrov motorja. V besu sem zakričal: - "PEDRI!" In radio je začel predvajati Sestre...
-
- "Si slišal, da je Bogdana zapustila žena?" - "Res? In kako je prenesel?" - "Zdaj je že precej bolje, prvi teden pa se mu je skoraj zmešalo od veselja..."
-
Stara mamca nasloni bicikl na steno pred trgovino ravno tam, kjer je napis 'Ne naslanjaj koles ob steno'. Policaj to vidi in reče: - "Ja, mamca, kaj ne vidite, kaj tukaj piše?" Pa pravi mamca : - "Ja, na te napise več nič ne dam. Zadnjič je na moji drvarnici pisalo 'Kurc te gleda' in sem vsa drva premetala, pa ga ni blo nikjer..."
-
Ne vem če vse razumem v angleščini. Se pravi med vožnjo bo CO2 namesto v zrak šel v poseben rezervoar, kjer se shrani v vozilu. Ni mi pa jasno, kaj boš potem s tem, kam iz rezervoarja daš potem dalje CO2, ko se napolni ali odsluži (pri nas spustiš nazaj v zrak, na Japonskem pa mogoče pod Fukušimo 😁)?
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.