Skoči na vsebino

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano (urejeno)

Ko lizike za mulce. Pa kdo si je izmislil to pakiranje. Pa z zobmi, pa z nožem, pa žena z nohti, pol ti pa pade pa se zdrobi, pa mulc v jok.

Popravljeno od ignacij
  • Všeč 1
  • Haha 2
  • Žalosten 1
Napisano

E, točno tako! 

Saj pravim, če bi cigarete tako pakirali, jih polovica neha kaditi, ker bi jih prej minilo...

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano
pred 5 urami je Slivka napisal:

E, točno tako! 

Saj pravim, če bi cigarete tako pakirali, jih polovica neha kaditi, ker bi jih prej minilo...

Res je sploh ženska bo rekla: "ne moreš odpret kondoma zato ti ga ne morem pokadit" in je nehala kadit. 🤪

33112_1.png

Napisano

Nadrejenega prijavil za mobing! Večina oddelka je žal tipičnih Slovencev, ki jamrajo, izpostaviti se pa nimajo poguma (mentaliteta; bodimo tiho in veseli, da imamo službo). Ker sam nisem te sorte in načina razmišljanja, sem pač prevzel pobudo in to kot novinec, v poskusni dobi. Tak sem in si ne želim biti evnuh. :)

• Všeč 11
  • Začuden 2
  • Ljubim 1

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano
pred 28 minutami je Z M A J napisal:

Nadrejenega prijavil za mobing! Večina oddelka je žal tipičnih Slovencev, ki jamrajo, izpostaviti se pa nimajo poguma (mentaliteta; bodimo tiho in veseli, da imamo službo). Ker sam nisem te sorte in načina razmišljanja, sem pač prevzel pobudo in to kot novinec, v poskusni dobi. Tak sem in si ne želim biti evnuh. :)

Svaka ti čast! 

Moje izkušnje. Večkrat, ko sem na sestankih izpostavil stvari, ki so težile vse sodelavce, me ti na sestankih niso podprli - bili so tiho, šele po sestanku so mi potiho posamezniki povedali, da se z menoj strinjajo, da sem dobro povedal. Rezultat je bil pa ta, da sem postal trn v peti šefov, bil deležen tudi groženj ... napredovali pa so nesposobni ritolizniki.

Po mojem, je v večini primerov tako. Nesposobni šefi tudi konstruktivno kritiko jemljejo kot oseben napad nanje. In takih "drekačev" se okoli sebe bojijo.

Napisano
pred 12 urami je ignacij napisal:

Za kakšen mobing pa je šlo.

Neprimerna komunikacija oz. nivo, klicanje in pritiskanje izven delovnega časa, na osebni telefon, zanikanje evidentne lastne napake, itd.

Napisano

Itak da ne poznam zadeve, bom pa podal moje splošno mnenje.

Pravilno, podpiram prijavo, ampak samo v primeru, da se je nadrejeni sploh zavedal svojih napak in se je imel možnost spremeniti.

Namreč nekateri so prepričani da delajo vse vredu, zato ker jim nikoli nihče ni povedal, da ni čisto tako. 

Torej sam sem mnenja, da je potrebno pred kakrsno koli prijavo poizkusiti zadevo rešiti s pogovorom, kajti razni "mobingi" se dogajajo na dnevni bazi, tudi s strani podrejenih, ki se tudi tega ne zavedajo. Zadeva lahko hitro preraste v obračunajavnje, vlacenje po sodiščih tudi vec let, epilog bo pa en kup stresa in izgubljenih živcev vseh vpletenih.

Torej, v kolikor se bo prijava reševala interno  znotraj firme s pogovori in različnimi ukrepi, je to vsekakor prava pot, v kolikor pa je bila prijava npr. kaznivega dejanja na prvo žogo na sodišče, to pa ni prava pot. Vsak se mora imeti nožnost prvo spremeniti, če pa ne gre, no potem pa dalje z ukrepi.

Napisano

Dotična oseba ima že več odprtih primerov tovrstnih očitkov, skratka nisem odkril tople vode in da sem jaz tisti delikaten, ki bi preveč intenzivno doživljal povsem običajne zadeve. :)

Napisano

Tega je ohohooo, samo prijavlja se ne, ker se bojijo zaposleni za službe (razni krediti zadaj) ampak tega bo vedno manj, ker potrebe po delavcih so vedno večje in posledično se bodo morali odnosi konkretno spremeniti na bolje.... :nevem:

Napisano

druga stran resnice je pa tudi, da vsak zaposleni danes zelo dobro pozna svoje pravice :) (kot da bi bili vsi pravniki in še odvetniki zraven), po drugi strani pa hitro pozabljajo na dolžnosti.... vsekakor pa "šefi" ki mislijo da imajo ljudi za lutke ne sodijo na take pozicije, a kaj ko je večina nastavljenih tako ali drugače....in mislijo, da bo najbolj pomembni na svetu :), pa vodijo neko po možnosti državno firmo ali neko ministrstvo.....

Napisano

Ma goni jih u.....

Vsak dan dobim v nabiralnik za en zvezek reklam. Ko pa pridem v trgovino, pa nihče nič nima...

• Haha 2
  • Začuden 1

serviser.gif

Napisano

Ja tak je to, preden ti s tistih hribov prideš in se še vmes odločiš s kiro ropotarnico boš šel v dolino ti roba že.... :danzoman:😉

Napisano

Samo eno ropotarnico imam in ta ni primerna, da grem po kakšno robo 

Z avtom sem pa v 35 do 45 minutah v dolini, odvisno od vremena.

Edino, če toliko traja, da reklame pridejo do mojega nabiralnika. Pošta Slovenije ima Rene v svojem voznem parku...

serviser.gif

• 2 tedna kasneje...
Napisano
WWW.24UR.COM

Zadeva Balkanski bojevnik, v kateri so krivdo z izjemo 45-letnega Đemajlija Mandjuka priznali vsi obtoženi, ki so jim očitali trgovanje z drogo, je januarja dokončno zastarala. Pričakovati je, da bo Mandjuka...

Napisano
WWW.24UR.COM

Na onkološkem inštitutu so januarja operirali pacienta, ki naj bi imel raka na želodcu, in mu želodec tudi odstranili. A kot kaže, se je zgodila huda napaka in so operirali napačnega pacienta, ki raka sploh ni imel...

• Začuden 2
  • Zmeden 1
  • Žalosten 1

Napisano

Enostavno naj zdravniška zbornica ovrže, da je šlo za napako in naj izrežejo želodec pravega bolnika z rakom in ga dajo nazaj k temu, ki je zdaj brez. Tako bo imel tudi ta po novem raka in so v bistvu naredili dobro delo saj so pravilno preventivno odstranili želodec, ki se je izkazal, da ima zdaj raka. Pa nagrado za dobro delo in povišico naj tud dobijo.

Pa še resno vprašanje. Ta, ki je bil zdrav in je zdaj brez želodca je podpisal izjavo za operacijo, da se strinja s tveganjem. Se pravi po tej logiki torej ni upravičen do odškodnine, ker se je pisno strinjal z operacijo pa čeprav je ta bila nepotrebna in stvar napake. Pa da se to men zgodi, se mi zmeša.

• Všeč 1
  • Haha 1

33112_1.png

Napisano
Pred eno uro je Boss napisal:

Pa še resno vprašanje. Ta, ki je bil zdrav in je zdaj brez želodca je podpisal izjavo za operacijo, da se strinja s tveganjem. Se pravi po tej logiki torej ni upravičen do odškodnine, ker se je pisno strinjal z operacijo pa čeprav je ta bila nepotrebna in stvar napake. Pa da se to men zgodi, se mi zmeša.

Zmeša se ti zagotovo, kaj veliko pa narediti ne bi mogel, ok z odvetnikom, tožba, itd., itd....in po kakih 10letih pravdanja bi dobil kako mizerno odškodnino....če bi pa v afektu naredil dramo bi šel pa na koncu še v zapor.....(še kako drži rek "manj jih vidiš (zdravnike) bolje je").

Napisano

Moj pokojni sosed je rad rekel:

- "Pri nas je tak Texas zato, ker ljudje nimajo orožja. Če bi vsak za pasom nosil pištolo, zagotovo ne bi bil tak Texas..."

serviser.gif

Napisano

Toliko novic o raku kot sem pa zdej v zadnjih par mesecih slišal, zdej pa še tole...ubistvu samo še čakam, kdaj bom naslednji.

• Všeč 1
  • Žalosten 1

Napisano

Kamniško urgenco nam hočejo ukinit! 

Napisano

DRHAL;

WWW.24UR.COM

Po incidentu na tekmi 21. kroga slovenske lige Maribora proti Muri je bilo zaradi odvrženega eksplozivnega telesa poškodovanih pet nogometašev, član strokovnega štaba Mure in mladoletni pobiralec...

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Emmm, ni mi jasno. Berem in berem, ampak mi kljub temu ni jasno.   Pa kdo so Američani, da bodo "vrgli" predsednika neke države? Niti ne sosednje države. Sem jaz kaj zamudil? Mislim, glejte, Goloba in Musarjevo prav nič ne občudijem. Ampak kljub temu bi se jima postavil v bran, če bi recimo Nemci prišli, da ju "vržejo". Če ju bomo vrgli, ju bomo sami, ne pa da se drugi vmešavajo. Ja, vem, komunisti so trdovratna nadloga in se jih je težko znebiti. Ampak notranje stvari določene države ne more urejat druga država. Če so Venezuelci želeli "vreč" svojega predsednika - kaj se Trap tja meša. In če je že poslal enoto, da aretirajo človeka, ki je povezan z mamili - svoje so dobili, Venezuela naj se zdaj sama rihta. Ne more Amerika kar razglasit, da je Venezuela zdaj pod njihovo oblastjo in da jo bodo oni upravljali. Pa saj to je okupacija in edino pravilno bi bilo, da zavezniki Venezuele stopijo skupaj in Ameriki pojasnijo, kako in kaj. Samo kaj, ko je svet zadnje čase precej "egoističen" - vsak se briga zase in za druge jih ne briga. Če bi bilo kaj odločnih, ne bi Putin že štiri leta ropotal po Ukrajini in ne bi Trump "urejal" po Venezueli.   Da se včasih človeku kar stoži po hladni vojni, ko so vsi nadzirali vsak korak vseh in je vsak prej dobro premislil, preden je poskusil narediti kakšno neumnost...
    • Mislim, da smo to že razpucali....  Dobro, zelo dobro moraš vedet zakaj bi imel ravno dizla.... 🤔
    • No, sigurno ni tako hudo, da bi moral bežat od dizla, saj je na forumu kar nekaj uporabnikov, ki že leta vozijo dizle. Naj mu tisti dajo kakšen nasvet, na kar mora biti pozoren...
    • Bejži od dizla..... 
    • A imamo sploh koga na forumu z dizelsko mazdo3 nove generacije?   Jaz bi ti svetoval da bodi previden pri teh avtih iz uvoza (naj bo servisna knjižica poštempljana z vsemi žigi) če kupuješ dizla, ker so bolj občutljivi motorji. Tudi servisni interval 20kkm za dizla je predolg.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.