Skoči na vsebino

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Včeraj nek čisto pravi DeSuS v krožnem zapeljal pred mene kot da sem NEVIDEN, na srečo peljem s Snežinko na nafto, toliko umirjeno in previdno, da sem že vnaprej predvidel tega Škodilaka.

No kasneje sem mu le pomahal, v smislu PERFEKTNE VOŽNJE, ampak itak ni dojew kaj mu signaliziram, kot ne bi dojew če bi mu nabil hupo na powno. Škoda faking Scout in Desus za volanom.

• Začuden 1
  • Zmeden 1

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano
pred 3 urami je Z M A J napisal:

Škoda faking Scout in Desus za volanom.

A Škode Scout zdaj že Desusi vozjo. Ne morem verjet.?zmeden?

• Haha 2
  • Ljubim 1

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

post-1420-0-86929800-1443681846.png

Napisano
Pred eno uro je Mraušk Mčk napisal:

A Škode Scout zdaj že Desusi vozjo. Ne morem verjet.?zmeden?

KR tablica, pazite se ga.

• 5 tednov kasneje...
Napisano

Zakaj, a zato ker mu niso dali telefona? 🤪

Pri brazilcih je to normalen pojav.

33112_1.png

Napisano

ČISTA JEBA danes popoldne na LJ obroču, stoječi obvoznici.

Napisano
pred 19 minutami je Z M A J napisal:

Ne vprašaj. Danes za pridet v Koper in nazaj v Portorož, bi moral vprašat za nasvet Toma Cruisa (mission imposible).

• Všeč 1
  • Žalosten 1
Napisano
pred 42 minutami je Z M A J napisal:

Sreča bil s kolesom... ampak pogled na obvoznico z mostu je bil šleper pri šleperju. Tolk tovornjakov še nisem videl in res je skrajni čas, da se začne ceno cestnin prilagajat evropskim cenam. Da ne bodo poljaki, litvanci, latvijci, rinili raje po ovinku preko nas namesto preko Nemčije ali Avstrije na zahod.

33112_1.png

Napisano

Fak.. Kaj pa jaz, ki sem moral priti iz KP do Münchna. Štartali smo ob 8.30, prišli smo ob 16.45. Povsod so dela na cesti, Slo-5 x, Avstrija 3 x Nemčija 3x.🙄

Nemči imajo to posrečeno rešeno, pred gradbišče dajo semafor (tega ne ve nihče zakaj) in se je vsakokrat nabrala

7 km kolona. Za 2 kilometra smo potrebovali 2,5 ure. Res pravi žur. 😄

No, sem pa za nagrado dobil na autobahnu  igrico, preizkusi, koli gre ta x motor. Z doseženim sem zelo zadovoljen. Poraba pa je bila takrat preveč litrov/100.😄😄

• Všeč 4
  • Začuden 1

Napisano
pred 4 minutami je Alex napisal:

Poraba pa je bila takrat preveč litrov/100.😄😄

Viš dobr da imaš ICE. Če bi imel EV, ne bi prišel do naslednje polnilnice, če bi top speed probaval na polno.

33112_1.png

Napisano
pred 1 minuto je Boss napisal:

Viš dobr da imaš ICE. Če bi imel EV, ne bi prišel do naslednje polnilnice, če bi top speed probaval na polno.

Mah, tudi tam se vozijo razni električni audiji, tesle in podobno na skrajnem pasu 110/uro. Edino en električni porsche ga je žgal mimo mene krepko preko 200. Najbrž lokalna vožnja. 

• Všeč 1
  • Ljubim 1

Napisano
pred 55 minutami je Alex napisal:

No, sem pa za nagrado dobil na autobahnu  igrico, preizkusi, koli gre ta x motor. Z doseženim sem zelo zadovoljen. Poraba pa je bila takrat preveč litrov/100.😄😄

in kakšen je rezultat 215 ?

Napisano
pred 14 minutami je sportman333 napisal:

in kakšen je rezultat 215 ?

Blizu. 😊

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.