Skoči na vsebino

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

To brco ti bo zamerila :D .

Evo, klima ?e dela. Kriva je bla pa radkapa :D

Napisano

pobarval zavorne ?eljusti na ?rno :)

post-11-1372177540_thumb.jpg

post-11-1372177548_thumb.jpg

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

Napisano

Prvi? (po nekaj dneh lastni?tva) spucal stekla, armaturko in notranjost + malce posesal prah :) Hkrati obudil spomine na to, kako neudobno je ?i??enje notranje strani zadnje ?ipe pri 4-vratnem vozilu.

Plin je za kuhanje, elektrika je za razsvetljavo, diesel je za oranje, bencin... bencin pa je za vozit.

Napisano

vgradil komfort blinker modul!!!!!!!!!!! :)

to je goli luksuz, ki ga opazi? ?ele ko ga nima? :)

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

Napisano

V?eraj jo malo hitreje peljal iz Logarske ?ez GG in v Kamnik, pa malo "posmodil" zavore. :D

Dans pa jo opral in naredu 6 slikc, ki jih lahko vidite v predstavitvi ?lanov. :lol:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Opral sem jo za na randi, ampak itak bo spet vsak usrana :angry:

Pa olje pregledal, ni? ve? ga ne pije :blink: Mogo?e je kej prehlajena :hohoho: oz. to bi pomenilo da je zdej ?e zdrava! :D

Napisano

Peljal sem jo na "sprehod" v gozd. Spotoma sva nazaj grede privlekla 4 metre polen za kurjavo pozimi. Ker sva se imela tako fino, sva "sprehod" ?e enkrat ponovila...

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano

Pognal jo kar precej preko omejitve na AC, medtem ko sem lovil Mazda kolono v smeri Maribora. :D

Napisano

Ne rabis kamenjaka, prid sam k men na obisk...verjetno ima xedoska tud neki makadama za obdelat...bogi kabinski filtri... <_<

:hohoho::hohoho: Je bil menjan letos, pa se vseeno prah nabira na armaturi :angry:

Ja res ma cca 500m makadama.

Upam da bo kmal druga? :)

Napisano

Opral, o?istil prah, posesal, odi?avil :wub: , napumpal gume, dodal stelex, nalo?il do amena in prek.... mooooorje, :ouje::ouje::ouje: .

Napisano

Novo stanje na ?tevcu; 328.000 km. :cheers:

Napisano

a jebemu ti si spelu astro?

Nope..je prsu sam po avto..ker mam potem se 2druga za rihtat tko da bo sam menjal potem..

www.trziskisladoled.si

Napisano

po enem mesecu se vsedel v mazdo 6...

prvi vits: bjak, k da gres iz avta (mx5) v avtobus (6) :ninja:

no, pol je prisla avtocesta, pa sem mal spremenil mnenje :)

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

Snel prevleke s sede?ev in jih dal v pralni stroj. :D

Napisano

Danes sem v tanovo sestico zmotniral kamerco ... prej je bila samo provizoricno... sedaj pa sem jo povezal preko skatlice Power Magic, da bo delovala tudi v parkirnem nacinu ...

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Na Mazdah sicer dons naredu nic, na daihatsuju sm pa zamenju obe masete na zglobu, porihtal smo avspuh in stabilizator :)

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.