Gregster Napisano četrtek ob 14:25 Prijavi Napisano četrtek ob 14:25 Sam opravil redni servis in menjal svečke. Stalo me je natanko 110€. Pa še opazil sem, da sem pri prejšnjem servisu slabo zaprl škatlo od zračnega filtra in se je pojavil nek čuden zvok okrog 2000.obratov kot, da bi bilo kaj narobe z izpuhom. No sedaj je vse ok. Pa še s porabo se lahko pohvalim 5.8/100 km. 6 Citiraj
Liuch Napisano včeraj ob 15:59 Prijavi Napisano včeraj ob 15:59 Prvič koristil in klical MES. Žena nepravilno "ugasnila" avto. Aku spraznjen čist oz. zgleda ,da ima neko varovalo, ker je nato v 10min bil poln. Poskušal sem sam polnit vendar ni hotelo zagnati programa. Možakar prišel v malo več, kot pol ure. Vklopil booster in problem rešen. Moram pohvalit MES. Hitra odzivnost in zelo prijazni vsi... od sprejema klica, do potem mehankarja. Kljub temu, upam da jih ne bom več moral klicat. 😄 6 Citiraj
Boss Napisano včeraj ob 18:24 Prijavi Napisano včeraj ob 18:24 pred 2 urama je Liuch napisal: Prvič koristil in klical MES. Žena nepravilno "ugasnila" avto. . . . . Kljub temu, upam da jih ne bom več moral klicat. 😄 Kaj, a si ženo tud zamenjal 4 1 Citiraj
Bini Napisano pred 14 urami Prijavi Napisano pred 14 urami (urejeno) pred 13 urami je Liuch napisal: Prvič koristil in klical MES. Žena nepravilno "ugasnila" avto. Aku spraznjen čist oz. zgleda ,da ima neko varovalo, ker je nato v 10min bil poln. Poskušal sem sam polnit vendar ni hotelo zagnati programa. Možakar prišel v malo več, kot pol ure. Vklopil booster in problem rešen. Moram pohvalit MES. Hitra odzivnost in zelo prijazni vsi... od sprejema klica, do potem mehankarja. Kljub temu, upam da jih ne bom več moral klicat. 😄 Kam se ji je tako mudilo, da ni imela časa pritisnit tipke.... 🤔 Kje se je to zgodilo? Lokacija.... Popravljeno pred 14 urami od Bini Citiraj
x-layer Napisano pred 14 urami Prijavi Napisano pred 14 urami dne 15. 5. 2025 ob 8:32 je godlike napisal: Verjetno je mislil kje je nareto. @x-layer: Je kaj pisalo na paklu? Meni je poznana iz Autodoc-a. Malo je trajalo... 1 1 Citiraj it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it
Liuch Napisano pred 13 urami Prijavi Napisano pred 13 urami @Bini K sreči, ko je prišla domov. In ja... v naglici je prej pritisnila tipko, kot prestavila ročico. Ker je prišla domov je bila toliko manj bila pozorna, če je zaklenil itd. 1 Citiraj
godlike Napisano pred 11 urami Prijavi Napisano pred 11 urami pred 2 urama je x-layer napisal: Malo je trajalo... Druga je tak nalepka paketa. Na prvi pa žal ne piše. Naj dobro služi. 🙂 Citiraj
Hixxy Napisano pred 5 urami Prijavi Napisano pred 5 urami Plus naročil zadnje diske in ploščice Textar 2 Citiraj
Alex Napisano pred 5 urami Prijavi Napisano pred 5 urami pred 38 minutami je Hixxy napisal: Plus naročil zadnje diske in ploščice Textar Jaz tudi. V sredo peljem avto k mehaniku za redni servis in menjavo. Tako bom imel sedaj spredaj in zadaj najboljše zavore, ki sem jih imel. Res so vrhunske. 1 Citiraj
Tilen5 Napisano pred 4 urami Prijavi Napisano pred 4 urami Pobral stvari ven in jo pripravil na spust v Sočo. 4 2 Citiraj
Alex Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama pred 2 urama je Tilen5 napisal: Pobral stvari ven in jo pripravil na spust v Sočo. Baje, da dobro plava. 😉 Citiraj
Tilen5 Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro Pred eno uro je Alex napisal: Baje, da dobro plava. 😉 Upam, da res da jo nese čim dlje v Italijo Citiraj
g.Wankel Napisano pred 48 minutami Prijavi Napisano pred 48 minutami No dej ne jamri, pa vsaj dej enmu da pogleda 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.