Skoči na vsebino

Post a recent shot of your car

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 23 minutami je Alex napisal:

Pa nisi toliko pomemben, da bi se nanašalo nate. Ali imaš ti edini plavo? 

Seveda :)

Napisano

Ej ej guys... ne tkole no na Alexa. Ni on nič kriv, žena bo odločila, kaj bo vozil v penziji in tko bo pa pika.🤪

• Haha 6
  • Zmeden 1
  • Ljubim 1

33112_1.png

Napisano

A ta prijatelj, za katerega sprasuje, je potem zena? 😄

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano
pred 2 urama je Boss napisal:

Ej ej guys... ne tkole no na Alexa. Ni on nič kriv, žena bo odločila, kaj bo vozil v penziji in tko bo pa pika.🤪

Boss, avtomobile, kitare, smuči, zimsko dopustovanje... izbiram jaz. Tako, da, se bom sam odločil, kakšen oziroma katere znamke kabriolet si bom kupil. 😉

Napisano
pred 52 minutami je Alex napisal:

Boss, avtomobile, kitare, smuči, zimsko dopustovanje... izbiram jaz. Tako, da, se bom sam odločil, kakšen oziroma katere znamke kabriolet si bom kupil. 😉

Ampak žena pa navija za eno ali drugo... da je mir pri bajti naredita kompromis in na konc izbere žena. Priznaj da je tako? Ti sicer praviš, da ti je rdeča res všeč, sam izbrala je žena, pa da so ti SUV-i zdaj full všeč, ampak izbrala ga je pa žena. Glej nej te potolažim, a ti resno misliš, da sem pred leti jaz osebno na mojo željo izbral Citroenovo kapelco? 🤣😂 Pač men ni težko priznat, nekateri pa živite v zanikanju, da ste gospodarji situacije. :hudicek:

33112_1.png

Napisano
Pravkar je Boss napisal:

Ampak žena pa navija za eno ali drugo... da je mir pri bajti naredita kompromis in na konc izbere žena. Priznaj da je tako? Ti sicer praviš, da ti je rdeča res všeč, sam izbrala je žena, pa da so ti SUV-i zdaj full všeč, ampak izbrala ga je pa žena. Glej nej te potolažim, a ti resno misliš, da sem pred leti jaz osebno na mojo željo izbral Citroenovo kapelco? 🤣😂 Pač men ni težko priznat, nekateri pa živite v zanikanju, da ste gospodarji situacije. :hudicek:

No, tako je bilo. Rdečo barvo avtov sem vedno izbral jaz. Najbrž, ker je nisem v določenih kombinacijah prenesel pa da vidim, ali bom spremenil mnenje. 😊

No, rdeči avti so mi še vedno všeč, določeni rdeči simboli pa še vedno ne. 😉 6-ko sem itak sam izbral, tako model kot barvo. Šele, ko sem jo izbral je žena izvedela, da bo rdeča. Rekla je, lahko je vsake barve razen črne. CX-30 je bila šele druga na seznamu. Ko je prva izbira zaradi slabega avtomatskega menjalnika in motorja odpadla, sem se domov pripeljal z rdečo testno cx30, ki je bila edina testna z normalnim ročnim menjalnikom so mi jo odstopili na Avtoplusu. Že z vrat je rekla:" 100% je rdeče barve, ne?".... 

.... Jaz bi tudi takšno izbrala" Tako je prišla k hiši še ena rdeča mazda. V bistvu sva jo  demokratično izbrala oba. 😊

• Všeč 1
  • Haha 1

Napisano
pred 12 minutami je Alex napisal:

No, tako je bilo. Rdečo barvo avtov sem vedno izbral jaz. Najbrž, ker je nisem v določenih kombinacijah prenesel pa da vidim, ali bom spremenil mnenje. 😊

No, rdeči avti so mi še vedno všeč, določeni rdeči simboli pa še vedno ne. 😉 6-ko sem itak sam izbral, tako model kot barvo. Šele, ko sem jo izbral je žena izvedela, da bo rdeča. Rekla je, lahko je vsake barve razen črne. CX-30 je bila šele druga na seznamu. Ko je prva izbira zaradi slabega avtomatskega menjalnika in motorja odpadla, sem se domov pripeljal z rdečo testno cx30, ki je bila edina testna z normalnim ročnim menjalnikom so mi jo odstopili na Avtoplusu. Že z vrat je rekla:" 100% je rdeče barve, ne?".... 

.... Jaz bi tudi takšno izbrala" Tako je prišla k hiši še ena rdeča mazda. V bistvu sva jo  demokratično izbrala oba. 😊

Kakšen je pa nenormalen ročni menjalnik?

Napisano
pred 8 urami je NevLado napisal:

Kakšen je pa nenormalen ročni menjalnik?

Obstaja normalni- ročni in ta drugi. 😉

Napisano (urejeno)

Normalni ročni, AT in premium. 

Popravljeno od Shrek
Napisano
pred 3 minutami je g.Wankel napisal:

Imposter 😮

Sam ni spuščena 😀

received_477962594544612.jpeg

Alexov prijatelj? 🤣

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano (urejeno)

20230216_164624.jpg

Slikano s S20FE, seveda urejeno v Lightroomu, ampak po LG G4, končno spet nek sposoben telefon s fotoaparatom. Kakor je Huawei hvalil P20, tam ni bilo nič :D

Popravljeno od g.Wankel

• 3 tedne kasneje...
Napisano (urejeno)
pred 1 uro je FuManchu napisal:

Barva čist huda?zmeden?

Ja huda huda

Popravljeno od TiEn

Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah.

Napisano
pred 7 urami je ignacij napisal:

Petarda na tehničnem.

20230222_152707.jpg

na AMZS v Kranju....so bili navdušeni nad japonko ? :), sploh če dela en starejši majstr, ki vozi Accorda gen.8 in je čist happy, ko dobi na pregled kak dober japonski voz :)

Napisano
pred 14 urami je NevLado napisal:

Si jo poliral da se tako blešči? :D

Glih izpod tuša je bila.

pred 10 urami je sportman333 napisal:

na AMZS v Kranju....so bili navdušeni nad japonko ? :), sploh če dela en starejši majstr, ki vozi Accorda gen.8 in je čist happy, ko dobi na pregled kak dober japonski voz :)

To je na Laborah.

Napisano
pred 23 urami je ignacij napisal:

Petarda na tehničnem.

20230222_152707.jpg

Kaj je to za ena barva, taka čokolino? 👍 Verjetno jih je bolj malo na cesti. Zanimiva, ni črna, ni rjava. 

Napisano
pred 48 minutami je MazdaBoy napisal:

Kaj je to za ena barva, taka čokolino? 👍 Verjetno jih je bolj malo na cesti. Zanimiva, ni črna, ni rjava. 

Najlepša, titanium gray, jaz imam tudi takšni, meni najlepša 🙂

20210804_131315.jpg

• Všeč 4
  • Ljubim 2
Napisano

Ej ne vem zakaj, ampak men je tud čedalje bolj všeč. 😜

• Všeč 2
  • Haha 1

33112_1.png

Napisano
pred 29 minutami je scania napisal:

20210804_131315.jpg

Daj novejšo sliko s pobarvanimi čeljustmi!

Napisano
pred 30 minutami je scania napisal:

20210804_131315.jpg

To barvo sem hotel imet na 3ki takrat pa so mi rekli,da je možna samo pri 1.6 3kah....☹️

Napisano
pred 19 minutami je NevLado napisal:

Daj novejšo sliko s pobarvanimi čeljustmi!

Tu se malo vidi, nimam nobene novejse, moram slikat ko bom menjal gume.

IMG_20221226_171031.jpg

• Všeč 4
  • Haha 1
Napisano
pred 3 urami je scania napisal:

20210804_131315.jpg

Ful dobro izpade 😊

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• A imamo sploh koga na forumu z dizelsko mazdo3 nove generacije?   Jaz bi ti svetoval da bodi previden pri teh avtih iz uvoza (naj bo servisna knjižica poštempljana z vsemi žigi) če kupuješ dizla, ker so bolj občutljivi motorji. Tudi servisni interval 20kkm za dizla je predolg.
    • Razumem, samo, če bi bil kdo drug kot Američani bi bilo enako. Večini je glavno samo, da so Madurota vrgli in tu se konča razmišljanje.
    • Tako je. Tisti, ki so imeli koristi od narkiča , sedaj žalujejo za njim. Večina folka v Venezueli pa ima žurko. Prav tako tisti Venezuelci , ki živijo v tujini. Naša levica, ki je bila na usposabljanju pri njih pa žganja paniko. In zraven še par diktatorjev.
    • Ok-štekam...samo...za kaj pa pol toliko njih rine v ZDA? Razen če jih eni od njih sovražijo,drugi pa ne...keri so keri pa si lahko vsak zase misli... Zmeraj je tako,da bi eni radi gore cvenka za nič dela...pogosto tako,da "zjebejo" ostalo rajo,in si jo podjarmijo....je pri nas isto...in tudi pri nas imamo ene in druge...zmeraj ista fora.   Normalno,da sedaj tisti Madurotovi (pri njih,kot tudi drugje) zganjajo cirkus...nič presenetljivega... Tudi pri nas se bo levim odpulilo,bomo spet biciklirali in ne vem kaj še,če pridejo desni na oblast...nič novega niti tam,niti pri nas...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.