Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

• Odgovori 575
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Napisano

Meni pa je karavan ta novi zakon in ko bo ura ga bom rabljenega (nikoli novega) nabavil.Pa kaj, ?e gre kak?en kufer?ek manj v prtlja?nik bom pa isto robo kot sedaj spakiral v vre?e.Pa bo problem re?en. :P

Edino kar me skrbi je PDF- moja Mazda I je zakon, ker lahko 20 krat na dan naredim po dva kilometra pa se ni? ne pri?iga. :P

Ta nova naj bi bila brez DPF? Sem na parih koncih ?e prebral to.

Napisano

Ta nova naj bi bila brez DPF? Sem na parih koncih ?e prebral to.

Bullshit ... smo ze tukaj razgljabljali o tem >> http://goo.gl/sSpef

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Mater ?lovek malo odpre temo po nekaj ?asa in ugotovi nekaj...

A obstaja kaka tema, kjer Boss za?ne iti v detajle o porabi? :blink:

Ja jebat ga, nimam renoja, da bi lahko ?e o ?em drugem pisal... sre?a, da imam kapelco, da je vsaj malo pestro. :jezicek:

33112_1.png

Napisano

Bullshit ... smo ze tukaj razgljabljali o tem >> http://goo.gl/sSpef

Ja pol pa tudi strokovi ?lanki pi?ejo bullshit. Rre?eno je bilo, da je mazda prva s tako kompresijo in posledi?no tudi DPF filtra ni. Ok, tam so vam najbr? pravilno predstavili vse skupaj. Upam :)

Napisano

Ja jebat ga, nimam renoja, da bi lahko ?e o ?em drugem pisal... sre?a, da imam kapelco, da je vsaj malo pestro. :jezicek:

Ja in? Saj jaz ga tut nimam :harhar: pa zato pi?em v vsaki temi o porabi in grem v detajle, da ne bi mel karavana zaradi ve?je porabe. :D
Napisano

Ja in? Saj jaz ga tut nimam :harhar: pa zato pi?em v vsaki temi o porabi in grem v detajle, da ne bi mel karavana zaradi ve?je porabe. :D

You're missing the point... sem najprej omenil, da mi karavani tako ali tako niso v?e? - mislim, da si lahko dovolim ta luksuz, da mi nekaj ni v?e? vizualno. ?ele kot naslednje sem napisal, da poleg, da mi ni v?e?, je pa ?e vi?ja poraba zaradi oblike. Kot ka?e sem naredil napako, da sem to omenil in se zdaj obe?a? na to izjavo pa ?eprav vzeto izven konteksa... mater k da bi mel z Lojzijem opravka. :hudicek::jezicek:

33112_1.png

Napisano

You're missing the point... jaz pa nimam francoza. :hohoho:

OK, ima? prav, se umikam iz offtopica. :blush:

EDIT: ?tikli so kul, zaradi poraba pa ne glede na kaka je, je minus in so ljudje samo depresivni tko da ?tikli, in ostalo kar Labi lima v skriti del me ne moti. :hohoho:

Napisano

tale superb ima nekaj, kar noben nima (pa mi ni jasno zakaj)

izgleda kot limuzina, ampak gepek se odpre na dva dela (samo pokrov, ali pa ce dlje drzis tipko se odpre tudi zanjda sipa, pa je tudi boss happy)

sam nazalot volan je brez feelinga, drugace pa kr boljsi od mazde 6 v vseh pogledih

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

dobr kako zgleda volan ni tok pomembno (je pa res da oz prve mazde6 je bil ful carsko, pri mazdi 6 II pa je ze beden in neergonomicen), sam feeling na njem je pomemben, to ma mazda dobr zrihtan...pa kak ford...vw z izjemo audija pa ne

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

tale superb ima nekaj, kar noben nima (pa mi ni jasno zakaj)

izgleda kot limuzina, ampak gepek se odpre na dva dela (samo pokrov, ali pa ce dlje drzis tipko se odpre tudi zanjda sipa, pa je tudi boss happy)

Superba vedno dajem kot primer, kako se lahko re?i v enem ?usu tako limuzinsko obliko kot uporabnost petih vrat. ?al pa kljub FL-ju, ki je bolj posre?en kot prej vseeno Superb ostaja precej neeleganten. Kot, da ?kodi ne dovolijo, da bi naredila kak oblikovalski prese?ek. ?e znata KIA in Hyundai zakaj ne bi znali ?ehi... al se pa VW boji, da bo naenkrat ?koda lep?a kot ljudski avto.

Ampak vseeno, ko bo treba avto menjat in ?e bo slu?ajno spet kaka nehumano ugodna akcija, kot nazadnje, ko so res lepo opremljenega Superba dajali za 22k? ... hmmm ne vem :ne vem:

33112_1.png

Napisano

caki, superb ti ni lep, kia in hyundai pa ja?

sam je res uno beauty is in the eye of the beholder :)

Napisano

caki, superb ti ni lep, kia in hyundai pa ja?

Primerjaj Superba, Optimo in i40... ne vem sam men je ?koda en ?iv dolg?as narejen bolj po tistem strumnem Nem?kem ein, zwei, drei sistemu brez ?ustev in ob?utka za ?ivost. Vse skup neka hladna prera?unljivost.

33112_1.png

Napisano

@Boss, se precej strinjam, men so ?kodojci eni najgr?ih proizvajalcev, oba na?teta Korejca (Optma & I40)pa sta mi svetovna. :wub:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

i40 pa optima meni grda to konca, superb tudi grd ampak ni kicast, kot una dva

Napisano

ja pa ne limuzine

sej je napisal 3 in 5GT.. to sta le 5-vratna tako kot A5 in A7 pri olimpijcih. Jebemu ?e Porsche ve, da je treba imet veliko luknjo - Panamera. :harhar:

33112_1.png

Napisano

dobr, zakaj se morajo napisat klobase za vsako stvar

limuzina ima 4 vrata in superb je edini, ki ima narejeno tako, da se poleg prtljaznih vrat, odpira tudi zadnje steklo...gademit, kaj ni razumljivo :P

Napisano

dobr, zakaj se morajo napisat klobase za vsako stvar

limuzina ima 4 vrata in superb je edini, ki ima narejeno tako, da se poleg prtljaznih vrat, odpira tudi zadnje steklo...gademit, kaj ni razumljivo :P

Seveda ni razumljivo, ker ni ni ?ist tko... tudi 5GT ima isti sistem dvojnega odpiranja prtlja?nika tako kot Superb.

33112_1.png

Napisano

Seveda ni razumljivo, ker ni ni ?ist tko... tudi 5GT ima isti sistem dvojnega odpiranja prtlja?nika tako kot Superb.

Samo 5GT ni limuzina... Se mi zdi, da Labi ravno to povdarja... Da je edina limuzina, ki ima tak nacin odpiranja... :harhar:

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Ko se ?e pogovarjamo tukaj o M 6 III; a se pri vas vozi po cestah kaj teh avtov?

Tukaj na obali jaz videvam edino ta rde?o testno druge pa ?e nisem videl. :whatever:

Napisano

Alex, verjetno so jih malo zadr?al s prodajo, ravno zaradi tega E-loopa. :D

Je pa zanimivo, ko poudarjate bistvo 5-vratne makine, no pri meni se je zaradi LPG bojlerja (name??enega direkt za zadnjo klop) povsem izgubila ta funkcionalnost 5-vratne izvedbe, tako da bi zlahka kupil 4-vratnega v nadaljevanju. Ob nakupu pralnega stroja bom pa prisiljen kerga fehtat ali pa pla?ati dostav, v kolikor ne bo brezpla?na. :cheers:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.