Skoči na vsebino

Prigode v prometu

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Eno vpra?anje? Kdo vse pazi na promet, ko hodi po plo?niku?

Kaj ho?em povedat, danes lepo hodim po plo?niku, ko pripelje avto in enostavno namesto po cesti v ovinek zapelje ?ez robnik na plo?nik, kot bi hotel sekat ovinek. Po?ilo je kot pri norcih in sploh ne vem kako mi je ratalo odsko?iti za ene pol metra, ker druga?e bi se zna?el najprej na havbi potem pa verjetno v bolni?nici. Le to sem ?e videl, kako je blondinka ?e vedno dr?ala iDareda (al pa nek drug bel telefon) k u?esu, ko je nato zavila s plo?nika spet na cesto. Sej ne privo??im nesre?e drugemu ampak tale si je pa zaslu?ila vsaj to, da bi zjebala feltno ali presekala gumo, da bi ji bil vsaj en mali poduk zakaj ni dovoljeno telefonirat med vo?njo.

33112_1.png

Napisano

Tole se mi pa zdi, da jih je ve? in ve?. Ni mim jasno, zakaj mislijo, da ne rabjo preverit, ?e kdo pride. S kolesarjim je enako.

Joj pa v?eraj LJ in kolesarji, tipo se pelje med vsemi avti, vsi trobjo, vse izsiljuje, se jim me?e pred/za avto, po mojem je mogu kak hipi akcijski film snemat ...

Napisano

Tole se mi pa zdi, da jih je ve? in ve?. Ni mim jasno, zakaj mislijo, da ne rabjo preverit, ?e kdo pride. S kolesarjim je enako.

Joj pa v?eraj LJ in kolesarji, tipo se pelje med vsemi avti, vsi trobjo, vse izsiljuje, se jim me?e pred/za avto, po mojem je mogu kak hipi akcijski film snemat ...

Ker menijo,da se avto ne pelje ?isto ob plo?niku... Neumno,vem...

Ogledalo od kamiona/kombija/trole, pa ravno na pravi vi?ini,da rukne v glavo... Saj mogo?e bi pa to naredilo kak?en reset v glavi...

Napisano

Zmanjkalo teko?ine za ?migavce? 

blinker_fluid_2403B0CC.png

Pa kot ka?e je ?e malo prej bi en tak, ker je bila cesta ?e polna "?repinj" od lu?i :)

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Zmanjkalo teko?ine za ?migavce?

blinker_fluid_2403B0CC.png

Pa kot ka?e je ?e malo prej bi en tak, ker je bila cesta ?e polna "?repinj" od lu?i :)

Ha, Ampak to je bil en navaden Opel.

Napisano

Sej tudi pri Oplih lahko zmanjka te tekocine?  :jupiii:  :vesel: ... 

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Nevem kdaj sem nazadnje videl tako lep sos pas... In to pred prihodom kateregakoli intervencijskega vozila.

Ja,naredil sem fotko v po?asi premikajo?i se koloni..

post-9068-0-72701200-1583088761_thumb.jpg

Napisano

Zelo lepo bi bilo, da bi ?e posebej tisti, ki imajo une nalepke gor za re?evalni pas to najprej sami upo?tevali ali mislijo, da je to namenjeno le drugim.

33112_1.png

Napisano

A si mislil takole?

?e dobr, da mu kasneje le potegne zakaj se ostali tako postavljamo... mogo?e bi moral stopiti ven pa preveriti, kaj pi?e na tisti "?uda?ki" nalepki.

33112_1.png

Napisano

No,jaz sem bil v?eraj prou pozitivno presene?en... Pas se je naredil , ?im je hitrost kolone padla pod 40kmh...

Edino ta captur pred mano ga je nekaj sral in ko je videl,da je samo on zajebal situacijo, se je ?e on spravil tja, kjer mu/nam je mesto.

Napisano

@boss, sem enkrat ze rekel, da teli z nalepkami najbolj jebejo sistem, ima nalepko, ampak je ne uposteva

Ker je bila ?e od prej?njega lastnika.

Napisano

Meni so jo speezdili....magnetno...

magnetna je dobra.... ?e kupuje? avto pa preverja? a je kje kitano.

33112_1.png

Napisano

"Danes zjutraj na avtocesti pri Podmilju: nalet ?estih vozil, ?tiri po?kodovane osebe. Potem pa se na fotografiji najdeta dva, ki ju nesre?a o?itno zabava. Povsem v duhu ?asa"

88093520_1785001188303756_47088763265624

Napisano

Ena beseda za take .... seljacine

Ne ?alit seljakov... :)

"

Danes zjutraj na avtocesti pri Podmilju: nalet ?estih vozil, ?tiri po?kodovane osebe. Potem pa se na fotografiji najdeta dva, ki ju nesre?a o?itno zabava. Povsem v duhu ?asa"

88093520_1785001188303756_47088763265624

To?no to! V duhu ?asa.... Po svoje pa so debilni tudi razni mediji,ki ?e spodbujajo tako po?etje v stilu "Po?ljite nam sliko in objavili jo bomo"...

Ena ve?jih avto revij pri nas celo nagradi take "zanimive" fotke..

• 2 tedna kasneje...
  • 2 tedna kasneje...

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.