Točno tako. Najbolj so mi šle pa na organ reklame na youtubu. Ni hujše reklame, kot reklama k ti jo vsilijo sredi predvajane glasbe in to reklama dolga več minut...
Golobu očitno uspelo zamenjati voditeljico Tarče: namesto Erike Žnidaršič na sceno prihaja Igor E. Bergant! - Demokracija
DEMOKRACIJA.SI
Piše: Moja Dolenjska Premierju Robertu Golobu in krogu ljudi blizu njega je pri vodstvu TV Slovenija očitno uspelo...
Revolucija žre lastne otroke.
Je bilo samo vprašanje časa...na "naši" neodvisni,objektivni,"nacionalni" palčkovi RTV-SLO.
...bo zanimivo kaj bo naredila...k to "zdravilo" ji sigurno ne tekne.
V vasi je možakar, ki je pri 89 letih še zelo vitalen in povsem "čist" v glavi. Ima še vedno vozniški izpit in čisto v redu vozi. Ravno v nedeljo sva se srečala in možakar potoži, da zdaj se mu pa res pozna, da se je postaral in da malo težje parkira - a avto parkiran precej boljše od mnogih ostalih na parkirišču.
V ponedeljek popoldan pa je šel po lojtri na skedenj, pa se je lojtra zmaknila in je mož padel dva metra na beton. So prišli z rešilcem in ga odpeljali v bolnico v Šempeter.
Zdaj se grem obleč in grem na njegov pogreb...
Pardon, sem pozabil odgovorit na tole zgoraj 🥴
Vedno resetiram ko tankam, razen, če grem na daljši dopust, ko ga resetiram na koncu!
Na prvi sliki se levo spodaj vidi kako imam dolgoročno porabo cca 6l/100km.
Pri drugi sliki se vidi p. poraba, na levi pa prevoženi km. na desni stanje koliko je še do pumpe,In koliko bi se prevozilo🤔lepa cifra.... 🤗
Na tretji sliki je pa moj rekord na polni tank goriva! Po tankanju sem prevozil že 200km in mi je še vedno prikazovalo 800km.... 😳
Nimam kaj skrivat, tale X motor je" biser"tehnike, če ga še znaš pravilno vozit...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.