Računalništvo
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Hja, vidiš, ČE bi poznal koga iz okolice Ptuja, pa pri njemu postavil šotor, bi lepo kampiral, imel "počitnice", zraven z Mazdašem pokomentiral marsikaj ob gajbah piva in čevapčičih, zraven pa še opravil fizioterapijo... Samo kaj, ko bi te pivo in čevapčiči spet koštali, pa smo tam...
-
Do smrti se učimo😄😉👍 Bi kdo rekel,da če imaš na obeh koncih tudi coax-spdif,da je boljje kot optični,a temu v tem primeru ni tako,ker je TV in eventuelne nanj priključene naprave (SAT,kabelska ipd.) pogosto vir povratne zanke,čemur se pa z optiko elegantno izigneš😃 Tudi pri meni nekaj novega-starega...za sobo za goste,kjer je pristal stari Onkyo RZ-900, mi je ratalo dobiti nuBox CS-330. Vrhunski center,ki seveda paše k obstoječim dvem parom nuBox 310 (sem že predstavil tukaj). Just a moment... WWW.HIFI-WIKI.DE Na eBay predlagal ceno 130€+ptt,in je tip sprejel😃 1x NUBERT nuBox Centerspeaker CS-330, 2-Wege-Bassreflex, magnetisch abgeschirmt | eBay EBAY.US Nubox CS-330. -- Sollte mir dennoch einmal ein Fehler unterlaufen sein, oder ich etwas...
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.