Računalništvo
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Sm kmet an s hribu doma, pei ne zastopm lih tanartabl usega tega... Včasih so se ljudje hvalili, da bodo kupili nov avto, nato so se hvalili, da so ga vplačali in po enem letu so se hvalili, ko so končno dobili svojo stoenko, katro, Lado al pa Wartburga... Kaj se je zgodilo, da zdaj nakup novega vozila pristane v Jamralniku? Ni treba odgovarjat, bolj je mišljeno kot parodija na razvoj in napredek...
-
Tole knjigo bi bilo pomoje vredno prebrat. Jo je že kdo? The Third World War (Hackett novels) - Wikipedia EN.WIKIPEDIA.ORG
-
Opolnoči podražitev naftnih derivatov | 24ur.com WWW.24UR.COM Opolnoči se bodo ob nespremenjenih trošarinah zvišale regulirane cene naftnih derivatov. 95-oktanski bencin se bo podražil za 1,5 centa na 1,436 evra, dizelsko gorivo za 0,3 centa na 1,465 evra za liter in...
-
tako je. mene je kot zvestega kupca zgubila že nekaj let nazaj. Prvo , ker imajo v ponudbi samo te nekoristne škatle (beri SUV), neudobne (zame ker je. vse skupaj previsoko in kot da vozim kombi), in s totalno nedinamično vožnjo (kar je pri meni nuja). in drugo z njihovo kvaliteto ki ni niti približno več kar je nekoč bila. Fotr sicer nekaj razmišlja o mazdi ampak ga probam odvrnit in spomnit na probleme moje 6ke dizel. nova 6ka je pa itak kitajc, pa še EV, kar mi sploh ne diši..tako da enga zvestega kupca je zgubila z mano edina mazda ki mi je dejansko še všeč je zadnja takratka 3ka ampak za družino mal premajhna
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.