Skoči na vsebino

Mazda 3 (2014)

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Ah ni potrebno te?it. Samo na servisu omeni in ?ri?ka morajo uloviti. Tudi jaz sem ga imel in opravili so kar velik poseg, da so ga ulovili. Vse pod garancijo.

Kje pa si urejal?

Napisano

Danes odkril, da Mazda3 Revolution letnik 2017 nima opozorila za manjko teko?ine za pranje vetrobranskega stekla. Starej?i modeli bi-xsenon s pranjem lu?i naj bi to imeli, novi LED pa ne ve?. Malce negativno presene?en. Ali kdo pozna to oz. ve, ?e se da to "dodati"?

LP,

Matej

Napisano

Danes odkril, da Mazda3 Revolution letnik 2017 nima opozorila za manjko teko?ine za pranje vetrobranskega stekla. Starej?i modeli bi-xsenon s pranjem lu?i naj bi to imeli, novi LED pa ne ve?. Malce negativno presene?en. Ali kdo pozna to oz. ve, ?e se da to "dodati"?

LP,

Matej

Joj se obremenjujete z malenkostmi. Ko zmanjka pa? nato?i? in je zadeva re?ena.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Napisano

Lahko te potola?im, da na moji 2016 je to opozorilo, ampak prav ni? ne pomaga, ker vseeno vsaki? ?akam da neha ?pricat (prav danes zjutraj)  :vskalo:

Napisano

Lahko te potola?im, da na moji 2016 je to opozorilo, ampak prav ni? ne pomaga, ker vseeno vsaki? ?akam da neha ?pricat (prav danes zjutraj)  :vskalo:

pa saj to je namen, da je ?e toliko da ne bo zmanjkalo, a je ?as da napolni?. A bi rad da ti v teli sne?ni brozgi in soljo med vo?njo zmanjka?

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

Samo spet, odvisno koliko prej ti javi da bo zmanjkalo. ?e ima? kako dalj?o furo pa ti na za?etku to javi...si v riti.  :) Tako da, najbolje je , vsake toliko malo doliti. Pri moji to ka?e, pa ne vem ?e sem 1x videl to lu?ko, druga?e vedno vsake par mesecev malo dolijem in je re?eno. Pa ne rabim nobenih lu?k :D

Napisano

Zakaj saj mas webasto....razvajenec :)

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

Pismu jaz mam moznost dobit webasto za 50? sam ne vem ce bi sel citroena razdirat, moram res vprasat kako ma tovarnisko predgretje narejeno, ler se hitro segreje

Napisano

Ma to mor? bit mal prepri?an da je res ok. Ker ?e ti za?ne srat in ga ima? nekje zakopanega je problem. Razen, ?e ga ima? kje pri roki. ?e bi bil v moji kje pri roki, bi ga ?e zrihtal, tko pa..:)

Napisano

Smetiva temo :)

• 4 tedne kasneje...
Napisano

Zanima me na koliko km se zamenja zra?ni filter (motor)? Pri drugem servisu? Sem razmi?ljal da bi vzel k&n filter pa ga sam zamenjal...ima kdo izku?nje s tem filtrom?

Napisano

Zanima me na koliko km se zamenja zra?ni filter (motor)? Pri drugem servisu? Sem razmi?ljal da bi vzel k&n filter pa ga sam zamenjal...ima kdo izku?nje s tem filtrom?

Po moje pri vsakem rednem servisu se pravi na 20 000 km v tvojem primeru...

:zoom-zoom:

Napisano

Pri 1. servisu mi ga sigurno niso. Na koliko ?asa pa ga menja? @koroska18? A ta k&n ni suhi filter? Zamenjava je pa menda preprosta...

Napisano

k&n ni suhi filter in ga impregrira? z oljem v spreju. To je tudi njegov najve?ji minus saj ti veselo zapaca senzor pretoka zraka (MAF) in ?e to ne pogrunta? na prvo ?ogo ima? lahko precej stro?kov saj i??e? re?itev drugje in ne tam, kjer dejasnko je.

Jaz sicer imam ta filter ampak ga res ne priporo?am nikomur ve?, ker sem zaradi njega rezal ven DPF, obnavljal injektorje pa ?e kaj bi se na?lo.

33112_1.png

Napisano

Aha, hvala...se mi je zdelo ja, da se ma?e z oljem...?e nekaj...ali lahko zaradi menjave filtra zraka recimo kaj komplicirajo glede garancije, to me ?e skrbi? Zdaj bi vzel kar navadni papirnati filter od BOSCH-a, 20 eur pa ga zamenjam pa je, tako kot sem sam zamenjal tudi filter zraka kabine...to se mi zdijo osnovne stvari, ki jih lahko sam zamenjam. Se mi zdi da ni preve? komplicirana zamenjava, 5 min pa je. Pa brisalce sem si nove nabavil, ker ti, ki so original zraven so naravnost za v smeti...

Napisano

Ah to ne.... men se je zadeva zgodila, ko sem mel k&n filter notri ?e ve? kot 170kkm

33112_1.png

Napisano

Kateri filter naj vzamem...gledam BOSCH, MANN, MAHLE...ti MAHLE so menda kar dobri?

Napisano

Aha, hvala...se mi je zdelo ja, da se ma?e z oljem...?e nekaj...ali lahko zaradi menjave filtra zraka recimo kaj komplicirajo glede garancije, to me ?e skrbi? Zdaj bi vzel kar navadni papirnati filter od BOSCH-a, 20 eur pa ga zamenjam pa je, tako kot sem sam zamenjal tudi filter zraka kabine...to se mi zdijo osnovne stvari, ki jih lahko sam zamenjam. Se mi zdi da ni preve? komplicirana zamenjava, 5 min pa je. Pa brisalce sem si nove nabavil, ker ti, ki so original zraven so naravnost za v smeti...

Katere brisalce si pa nabavil ? Tudi memi se zdijo original bolj slabi.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Mogoce je pa smrekca cnej na crni petek...
    • Da malo razrahljamo ozracje....na temo sovražnega govora sem jaz (seveda z ekipo, ki je delovala na podobnih podrocjih v evropi) imel direkten predlog naši vladi oz sekretarju in komisiji, ki so takrat imeli čez sistem e razpisov, e volitev itd.   Predlog: uzakonjena uporaba digitalnih certifikatov za prijavo na internet pa ni vazno a je 24 ur, forum, oddaja mnenj oz kakršno koli komentiranje na internetu. Ne samo za podrocje SLO ampak vsaj EU   Zakaj? - vsak se skriva za nadimki, ne samo enem ampak verjetno mnogimi in izliva svoje temne strani, podziga, izziva itdi td vsi vemo kako se ljudje pocutijo varne in pomembne skrite za internetnim alter egom... - vsak bi s certifikatom na internetu bil prisoten le s svojim imenom in priimkom. Vsak bi se obnašal drugače in odgovorno - vsak bi lahko imel le en dostop! - vsak takoj odgovarja s svojo pravo identiteto, tudi za sovražni govor - blokada pomeni res blokada in ne moznost da se nekdo pojavi spet samo z drugim loginom Itd itd   Vpeljava je ozredno enostavna, orodja obstajajo, uzakoniti je treba le da vsak ki posluje na SLO ozemlju mora za internetno prijavo omogociti prijavo s certifikatom....   E volitve in E referendum (kot dopolnilna moznost standardni opciji)   - glasovanje s certifikatom preko euprave - prihranki enormni, govorimo o destinah miljonov, glede na to da je vsak referendum baje miljoncek - moznost posvetovalnih glasovanj z ljudstvom pred formiranjem zakona... Itd itd   Takrat je bila na oblasti JJ vlada (tako je nanesel 4 letni kolobarski cikel...) verjamem pa da bi vsaka vlada podobno ugotovila:   Odgovori pred vsemi na sestanku brez sramu (medsebojna posvetovanja): - ja samo to pomeni da bi glasovali tudi mladi, to pa ni dobr za nas - sam pol ne moremo vec uporabljati glasil in forumov v naso korist, ker se bojo naši ljudje ustrasli - in pa se ena močna: pa na elektronske volitve ne moremo vplivat   Vse padlo v vodo po nekaj sestankih   Nasa (francoska) firma je tudi izdelala sistem vinjet na tablice na Madzarskem desetletja nazaj pred naso papirno vinjeto in po predstavitvi so bile ugotovitve da smo prepoceni (ni bilo prostora za podizvajalce)   Leto 2005. Vemo kdo je bil na oblasti in kdo je na koncu vpeljal vinjeto 2008.   Ampak ponavljam, vse vlade so bile, so in bodo enako delovale dokler bo Slovenija razklana kot je     Lahko pa nastejem tud predloge, ki smo jih desetletja poizkusali vpeljati za sistem izboljsanja cestne varnosti s poudarkom na avtosolah (sistemom ucenja in testiranja kandidatov)   Rezultat: denar>kakovosti
    • Ni se ekzaktnega termina ker se ni trajektov za 2026 ampak vsaj 10 dni Vježbam
    • Ja, seveda imam enako stališče - netoleranco za žaljive izjave drugih. 
    • Ni CX-30, je pa G140:   Vsi žarki iz dežele vzhajajočega sonca WWW.AVTOMANIJA.COM Med tem ko med Evropo in vulkanskim otočjem na daljnem vzhodu raste nova največja...   😀
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.