Imaš prav...po noje v bistvu itak bolj odvisno,kaj potrebuješ.
Sem bolj mislil,k sem se resno zanimal za tisti Xiaomijev 212W powerbank,pol pa razočaranjw na testu,in v bistvu moj še ne tako stari Xiaomijev 50W powerbank po cca.5 minutah pljune ven enako amperažo kot tisti z kao 212W....tukaj pa je po tem dvojna cena dejansko neopravičena pri 20.000 vs 25.000mAh
Dober kanal
Sem gledal teste in je istocasno filal laptop s 100W in drugo napravo s 65W. Nism pa nikjer zasledil da bi bil padec moci po dolocenem casu. Prednost je tudi to, da ta isti output daje v casu ko se powerbank fila. Torej se lahko fila in istocasno polni naprave
Drgac pa ne me za besedo drzat, ampak ponavadi ravno naprava omeji s koliko W se bo baterija polnila glede na stanje napolnjenosti.
Primer: Ce je baterija na telefonu napolnjena na 70% in ce jo priklopim na 100W polnilec se ne bo polnila s 100W, ampak bo naprava (telefon) omejila moc na nevem cca. 45-65W. Ima pa to vsaka naprava neke svoje parametre.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.