Boss Napisano 18. januar, 2019 Prijavi Napisano 18. januar, 2019 V bistvu ni car ampak kot pravi tablic KRAL BO - zdej al bo Kralj al bo samo kradu je pa stvar debate. Citiraj
mazdaman Napisano 21. januar, 2019 Prijavi Napisano 21. januar, 2019 Ta je ?e Kral.. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Slivka Napisano 21. januar, 2019 Prijavi Napisano 21. januar, 2019 Vsi parkirani tako, kot je treba, Budala je pa Motal Wolan in avto parkiral po?ez. Zraven pa zaprl ?e prehod s parkiri??a na cesto... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
mazdaman Napisano 22. januar, 2019 Prijavi Napisano 22. januar, 2019 ?e je mislil da ima smarta Poslano z mojega EML-L29 z uporabo Tapatalk Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Slivka Napisano 22. januar, 2019 Prijavi Napisano 22. januar, 2019 VW v ozadju je bil ?e prav parkiran, Citro?n pa bi se lahko pritisnil h VWju v ospredju. Ampak tudi tako se je dalo it mimo. Vse dokler... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Nejc1986 Napisano 27. januar, 2019 Prijavi Napisano 27. januar, 2019 Na tablici pa "geslo",?eprav je ve? kot o?itno teslo. Naj se mu vrne ?imprej Citiraj
Slivka Napisano 6. februar, 2019 Prijavi Napisano 6. februar, 2019 "Pravi izbor barve" ... Napa?en izbor ?oferja. Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Baho Napisano 11. februar, 2019 Prijavi Napisano 11. februar, 2019 Ustavi? se ?ele, ko je rde?a na semaforju druge ni, a ne? Ja, vse to je stalo cel ?as (moje) zelene Citiraj
S'tan Napisano 11. februar, 2019 Prijavi Napisano 11. februar, 2019 Ah, to je pa na Dunajski nekaj normalnega. Pri Plavi Laguni sem enkrat ob 3h-4h popoldne bil prvi na semaforju in stal 2 semaforja kjer sem bil, ?ele tretjega sem lahko ?el skozi kri?i??e. 1 Citiraj Anyone can give up, it's the easiest thing in the world to do. But to hold it together when everyone else would understand if you fell apart, that's true strength. Casual Gearheads
S'tan Napisano 15. februar, 2019 Prijavi Napisano 15. februar, 2019 Kako zaparkirati miato. Dobro da je atletski lastnik lahko pri?el noter tako, da je spustil streho. Citiraj Anyone can give up, it's the easiest thing in the world to do. But to hold it together when everyone else would understand if you fell apart, that's true strength. Casual Gearheads
Scr3am Napisano 15. februar, 2019 Prijavi Napisano 15. februar, 2019 Take bi samo tepu. Zato pa vedno, ko grem v trgovino ali bilo kam ga parkiram cisto na drugo stran parkirisca in sicer na zadnje parkirisce, da mi ga ne zbutajo z vrati. 1min hoje pa tudi se nikomur ni skodila 2 Citiraj
Scr3am Napisano 27. februar, 2019 Prijavi Napisano 27. februar, 2019 Me cisto nic nebi cudilo, ce bi se kaksen italijan tukaj na Bledu najdu in ga vmes stlacil . 2 Citiraj
Nejc1986 Napisano 2. julij, 2019 Prijavi Napisano 2. julij, 2019 Debil(no). Mu je pa ?e nekdo polomil prednje brisalce. Citiraj
Nejc1986 Napisano 29. avgust, 2019 Prijavi Napisano 29. avgust, 2019 ?ez 1navaden parking in 1parking za invalide.... Seveda invalidka zgolj v glavo.... Citiraj
Nejc1986 Napisano 27. oktober, 2019 Prijavi Napisano 27. oktober, 2019 Nekaterih ljudi in njihovih dejanj preprosto ne razumem. Smo se ?e ve?krat lepo zmenili,da bomo parkirali na zelenici (ja,je prepovedano) in upali,da ne dobimo kazni (?e pa jo,jo pa pa? pla?amo) na tak na?in,da ne bomo nikogar neposredno ogro?ali ali ovirali. Na tak nacin nas tudi redarji pustijo na miru... Dokler se tale Peugeot ne odlo?i zajebavati... Vsaki? ista pesem. Na sredi ceste (po par dni), nekomu dopizdi (najve?krat smetarjem,ki ne morejo mimo), redarji pridejo in (seveda) vsem potalajo kazni (ki so,da ne bo nesporazuma, upravi?ene). Ali pa ti pa? odpelje pajek avto,ker si sosedskim psom zasedel zelenico (Peugeot pa veselo odide ta ?as). Smo narisali boxe pred kratkim; vsi lepo med ?rtami... On cez 2 boxa... Namenoma... Citiraj
Eazy-O Napisano 29. oktober, 2019 Prijavi Napisano 29. oktober, 2019 Dokler se tale Peugeot ne odlo?i zajebavati... https://www.youtube.com/watch?v=9TnGjq9mWSI Citiraj Casual Gearheads : Drones, Trikes and Automobiles / General Youtube Shenanigans
Slivka Napisano 11. december, 2019 Prijavi Napisano 11. december, 2019 Da ne bodo samo BMWji in podobni... 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
x-layer Napisano 11. december, 2019 Prijavi Napisano 11. december, 2019 Da ne bodo samo BMWji in podobni...V olaj?avo lahko ?tejem to, da je levo zraven box za vozi?ke. Je pa res, da bi se dalo lepo avto rikverc ?isto do tega boxa stisniti... 1 Citiraj it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it
50keda Napisano 11. december, 2019 Prijavi Napisano 11. december, 2019 to pa so parkplaci, se sajtrge ne mors na enga prkirat xD 3 Citiraj
Nejc1986 Napisano 11. december, 2019 Prijavi Napisano 11. december, 2019 Tu morajo dejansko vsi sodelovati in ?e v ?tartu lepo parkirati, da nima nih?e problemov pri odpiranju vrat. ?e tale ?rn (opel?) je parkiran na ?rti in tudi ?e bi Mazda ?la lepo v box, nekdo tukaj nebi mogel priti v/iz avta. Ampak ljudje ne razumejo, da je za VSE la?je , ?e se parkirajo izmeni?no (en rikverc in nato en kontra); tako so sovoznikova vrata na sovoznikovih vratih od soseda , hkrati pa imata oba voznika tistih 20cm ve? prostora (kar zna sploh pri 3vratnikih priti prav). 1 Citiraj
Slivka Napisano 12. december, 2019 Prijavi Napisano 12. december, 2019 V takem primeru pa tisti, ki so star?i in imajo otroke zadaj, ugotovijo, da so drsna vrata zlata vredna... 3 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Mraušk Mčk Napisano 13. december, 2019 Prijavi Napisano 13. december, 2019 Da ne bodo samo BMWji in podobni...jaz tam ne vidim dveh parkplacev ampak samo enega celega. Na robu enega stoji nadstre?ek, na robu drugega pa betonski ko? za smeti. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
MazdaBoy Napisano 14. marec, 2023 Prijavi Napisano 14. marec, 2023 Zakaj? To res ne bom nikol razumel 😁 Daleč naokoli vse frej, a on tko pusti avto 😁 5 1 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.