Mobilna telefonija
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Dobim SMS sporočilo od prijatelja: "Zaradi vremena je današnji večer prestavljen na jutri." Kdo je že bil, ki je izjavil: "Ta večer ni bil naš dan"...
-
Ja, in to je to. Saje so v bistvu ogljik. In če se izloči, je toliko manj ogljikovega dioksida. In če saje ostanejo v motorju - je torej manj ogljikovega dioksida v izpušnih plinih... Al sem kaj zgrešil...
-
Kje sem pa kaj napisal o blokiranju🧐...daj še enkrat preberi. Pisal sem Pa si preberi svoje objave oz odgovore na praktčno vsak komentar,ki ga kdo z desnega pola napiše v tej temi. Tako "not padeš",da...ma raje ne bom nič napisal. Mi je pa od vse tvoje zagretosti in vehemence včasih res čudno,da me še nisi blokiral-vsa čast! Si pa postal totalno predvidljiv...kadar kaj objavim,takoj si "na mestu"...dva-tri tedne nazaj...skratka pred časom,si imel malce pavze,pa mi je bilo že kar čudno. A vidim,da si zdrav in spet "z nami".
-
Ja sej te nastanejo zaradi dela postopka čiščenja dušikovih oksidov in vračanja dela izpuha nazaj skozi sesalni kolektor. To namreč hladi izgorevalne komore, da ne pride do previsokih temperatur, kjer nastaja največ dušikovih oksidov. Saje pa nastanejo kot stranski efekt, ker izpuh vsebuje saje in te se lahko do neke mere mešajo z oljnimi hlapi, kar povzroči strjevanje na stenah sesalnega kolektorja. Zdaj je tako, če bi avto gonili ko prasca bi bil kolektor čist, ker se pa vozimo varčno je pa to kar pol gledamo na nekaterih slikicah in delamo take face 😳🤔
-
Všeč, takoj ko sem ga pripeljal pokazat, je šel po meter in sva zmerila širino ... gre skozi 227 cm široka garažna vrata. Včeraj sem mu ga ponudil 500€ ceneje, pa nič ... 😀
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.