Skoči na vsebino

NOVA MAZDA 3 (2019)

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Sej bom po?akal... voda (?e) ne gori ?eprav je te?ko ostati zbran, ko si ?e tako napaljen (avti al pa babe - ista zgodba).

33112_1.png

Napisano

Ma ne, to te samo na vajajo kako bo zgledalo, ko bo? v trugi. Men tudi nikakor ne sedejo temini stropi in recimo tukaj ima Mazda 3 sedan veliko prednost pred proceedom in zato ?e cincam.

Saj ima trojka tudi temen strop :) ...

IMG_1918_22AF70D8.jpg

Se par slik ...

IMG_9970_22AF7171.jpg

IMG_5282_22AF718F.jpg

IMG_5135_22AF71AD.jpg

IMG_2958_22AF71E4.jpg

IMG_3304_22AF7215.jpg

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

To je bencinc G122 a ne? Kako je primerjat tvojega zrebca z veliko moci in ponija s kratkimi nogami?

Ce po pravici povem, se mi zdi, tale trojka G122 po obcutku bolj poskocna... ceprav je lahko tudi samo tak obcutek, ker ko pogledam na stevec, pa se mi zdi, da sem pocasnejsi kot v CX-5  :) ... Sem se pa tako navadil visokega sedenja in pogleda iz drugega zornega kota na cesto in okolico pri CX-5, da imam obcutek, kot da sedim nekje cisto na tleh in gledam svet iz zabje perspektive :) ... kot v gokartu :) ... 

Moram omenit... so mi vsec brisalci, kjer voda brizga dirketno izpod metlic ... :)

lp

Thomas

image.png

Napisano

Lepa Mazda, lepe slike, pa ne da te ?alim. A je res tako slabo kot eni pravijo, glede motorja-mo?i?

Napisano

Saj sem ze napisal, da meni se sploh ne zdi, da bi bila trojka z G122 motorjem, podhranjena... Vsak naj sicer gre sam probat... ampak komur je to podhranjen motor, bo verjetno moral res pogledati kam drugam in vzeti kaksno bolj sportno razlicico avtomobila (recimo Ford Focus ST, Renault Clio ali Megane RS, Hyundai I30N ... ) :) ... Res pa, da nisem dirka? ... in avto uporabljam za vsakodnevno voznjo in nikoli se nisem vozil na dirkaliscu (razen "turisticni" karting :P  ... ) ... a tudi ne sodim med tiste, ki bi bili ovira na cesti ... 

lp

Thomas

image.png

Napisano

Jaz sem bil prej proti ?rnem stropu. Zdaj ga imam sam.... na sivega oz. belega ne grem nazaj. 

Avto se v salonu res zdi temen, ker je parkiran noter. Zunaj pa je ?isto ok. 

Napisano

Saj ima trojka tudi temen strop :) ...

IMG_1918_22AF70D8.jpg

Limuzina ima bel strop.

33112_1.png

Napisano

Limuzina ima bel strop.

Sem danes vprasal v BTC v salonu, pa je rekel, da imajo ze sedanke, samo se se pripravljajo in bo verjetno naslednji teden ze v salonu ... 

lp

Thomas

image.png

Napisano

Po?asi bo treba rit dvignit in se odpravit mal pogledat. Kako bi me gledal, ?e se prpeljem v salon z biciklom in ruknem sprednje kolo dol pa za?nem sred salona bicikel tla?it v prtlja?nik? :ne vem:

33112_1.png

Napisano

Po?asi bo treba rit dvignit in se odpravit mal pogledat. Kako bi me gledal, ?e se prpeljem v salon z biciklom in ruknem sprednje kolo dol pa za?nem sred salona bicikel tla?it v prtlja?nik? :ne vem:

Ce se zmenis, bi se verjetno dalo... Verjetno pa je bolje, ce se narocis na testno voznjo, pa to potem probas v miru nekje izven obmocja salona :):P >> https://www.mazda.si/obrazci/testna-voznja/ 

lp

Thomas

image.png

Napisano

Na nem?ki strani Mazda.de sem opazil ?e cenik s Skyactive-X motorji, so kar visoke.

Napisano

Link? Kaj pomeni "kar visoke"?

Dodajam: v Avstriji je od 27k dalje, to?no 3k EUR dra?ja od G122 (in z ve? opreme). Meni se ne zdi pretirano dopla?ilo.

Napisano

Evo link do cenika (SkyActive-X motorji):Hatchback: od 26.790 do 34.740 Eurov + metalic barvahttps://www.mazda.de/konfigurator/MAZDA3/5HB/Sedan: od 27.290 do 31.290 Eurov + metalic barvahttps://www.mazda.de/konfigurator/MAZDA3/4SD/

To je pa drag ?pas. Vsi avti so postali bistveno predragi.

Napisano

Hm, a jaz prav vidim da belega usnja ni ve? na voljo v Sloveniji? :/

Baje da so glede na situacijo pri nas prebekslali na rde?e usnje. Tudi ?rno bo po?asi nedobavljivo pri nas.

Napisano

Pri nas bo torej slabih. 3500 EUR manj.

Sicer pa: 8,2s do 100 in 216 km/h kon?ne hitrosti, kar obetavno...

Glede na obljubljeno konja?o je recimo tam tam nekje - Turbak s tolk konji bi mel 7,5s/100km/h. Ampak , to niti ni tako bistveno, je pa obljubljena poraba fascinantna in v razredu dizlov, ?e seveda vzame? ro?ni menjalnik. Avtomatika je po?re?na.

Sem bil pa danes v salonu in sem ratal bolj kot ne slabe volje. Limo je sicer lep za popizdit ampak luknja v prtlja?niku je tako majhna, kot bi gledal kak?en super?portnik. Tja notri ne stla?i? ni? ve?jega, pa ne glede ?e obvlada? jogo, karikuri, origami, pre?anje grozda in druge take zlagalno stiskalne tehnike. Naslednji minus je vstopanje v kabino - kljub temu, da je stol do konca dol je bilo za moje pojme previsoko in se po doma?e povedano kar rahlo tla?i? notri. Sem nato komaj ?akal, da se vsedem v mojo ?estico, kjer je vstopanje in izstopanje res pravi luksuz.

Sicer nisem imel ve? ?asa za ogledovat, ampak nekako so ravno tiste stvari najve?ji problem zaradi katerih ?e tako ali tako cincam.

Baje da so glede na situacijo pri nas prebekslali na rde?e usnje. Tudi ?rno bo po?asi nedobavljivo pri nas.

Lahko dobi? ?rnega ampak le z rde?imi zvezdami vtisnenimi v usnju.

33112_1.png

Napisano

@Boss: kje si to bil? Ne vem, ?e ne bom sko?u jutr k Selmarju pogleat, ?e ?e majo limo. Pa majo ?e testno tudi?

V BTC-ju sem bil v A-cosmosu. Majo ga tudi pri Interclassu. Za testno pa sploh nisem spra?eval, ker me 122KM sploh ne zanima in bom raje po?akal na jesen, da sprobam ?e to - ampak uporabnost prtlja?nika - jojmene, komu je sploh to namenjeno? Upokojenci ne bodo kupovali ker so na SUV-ih, mladi rabijo prostor za dru?inske potrebe. Za poslovne potrebe je za ?tevilko premajhen. Zaradi poltoge preme ni ve? tisti ?portni ob?utek tako, da edino kar ga ven vle?e je dejansko lepa oblika in fenomenalna notranjost. Komu je to dovolj prakti?no nima problema.

Ja, pono?i pa so zvezde led ambientalno osvetljene. Rde?e seveda

pa v kotu stropa sta rumena srp in kladivo... infotejment pa non stop predvaja propagandana sporo?ila KP in najbolj?e Stalinove govore.

33112_1.png

Napisano (urejeno)

Limuzina ima bel strop.

Ampak pogled nazaj skozi okno.....se tu ?e sploh kaj vidi ...pa C stebri?ek , kot hi?a :ne vem:  :ne vem:

post-8484-0-14015700-1561011066_thumb.jpg

Popravljeno od robertk6

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Sm prišu u svojo sobo pa vidu de povsod leži prah.... Jah, nč, sm se še pa js ulegu...
    • Kje je pa naš prijatelj @tommzy? A je kaj rešil z avtom na uradnem servisu? Ali CX 30 se vozi?🤔
    • Mož in žena, sta si podobna kot jetra in ledvice. Moža enačimo z jetri, žensko z ledvico. Če jetra odpovejo, ledvica odpove. Če ledvice odpovejo, se jetra povežejo z drugo ledvico...
    • - "Eno pico prosim." - "Za tu al za domov?" - "Ne, ne, za Instagram..."
    • Če že imate čas...   Nizke luči so krasne za meglo. Ma za terensko vožnjo bi bilo boljše, če bi bile dodatne luči vkomponirane v pokrov motorja nad hladilnikom (recimo nek LED-bar) ali pa v streho (malo močnejši začetek "sank" in noter skrit reflektor).   Pa na prostor za tablico ne pozabit - in naj ne binglja na zajli od vitla.   Pa poskusi prepričat umetno inteligenco, da bi na risbi uporabila "ARB bumper"... Pa vitlo naj bo Warn, samo ne serija VR EVO, ker te delajo na Kitajskem...   Pa da vidimo, kaj pade ven. Sicer je še vedno glomazno vozilo, ki zaradi svojih gabaritov postane neokretno in nerodno (sploh širina postane problem na kakšnih ozkih kolovozih), ampak če ga omejimo še z dimenzijami, bo hladilnik strežnika zakuhal... Da pa dam željo, naj pokrov motorja ne bo daljši od kabine, da postane vse skupaj bolj kompaktno in krajše, da se zmanjša krog obračanja, bo pa strežnik segrelo ko jedrski reaktor...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.