Skoči na vsebino

NOVA MAZDA 3 (2019)

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 2 minutama je NevLado napisal:

Haha, vprašanje koliko bi se jih drugače prodalo. :D 

Nekaj pa že. Saj se je že vozilo kar nekaj MPS - skna naših cestah. Celo moj sodelavec je imel 3-ko MPS. Še sedaj pravi, da je bil to najboljši avto, ki jih je kadarkoli imel. In da, če bi zopet prišla na trg, bi jo kupil spet. Tisti avto je res letel. 😏

Napisano

V Sloveniji bi se mogoce prodalo najvec do 50 takih trojk... Za to se jim pomoje skoraj ne splaca delat homologacije... bi jim pa verjetno precej pokvarilo povprecje izpustov, ki nabijejo dodatni eko davek...

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

V Sloveniji bi se verjetno res prodalo malo teh M3 Turbo, ampak po celi EU pa verjamem da bi se jih kr dost nabralo.

Ekologija in stroge zahteve v EU so pač terjale svoj davek, da je vse več proizvajalcev skrčilo svoj program modelov za EU.:(

2008 Mazda 6

2004 Mazda 3

Napisano

Prvi skyactiv diesli so imeli težave z turbinami, oz loputo za regulacijo med turbinama. Drugače pa turbo ni nek bav bav.
Zgražamo se nad mini turbo mlinčki

Poslano z mojega SM-G986B z uporabo Tapatalk

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

• 2 tedna kasneje...
Napisano
On 1/22/2021 at 9:20 AM, Jest said:

Mazda 3 (2021) bencin, turbo, 2.5, 250 PS, AWD ... zal kot kaze samo v Ameriki ... 

Celo malo hruli iz cevi

• 2 tedna kasneje...
Napisano
pred 19 minutami je Boki-koki napisal:

Živjo,

Ali kdo pozna avto?

Mazda 3

Avto zgleda super je pa cena previsoka. Bolj zaspan motor ima od moje prejšnje 3ke g120 ampa je odvisno kaj pričakuješ .:zoom-zoom:

Napisano

Baje je lastnik imel previsok znesek za placevanje avtomobila, mazdino financiranje, obrok cc420€. Ker je sel v gradnjo hise ni dobil kredita, zato je pri njih vzel avto v vrednosti 2000€.

tako so mi povedali.

Napisano
pred 1 uro je Bini napisal:

Avto zgleda super je pa cena previsoka. Bolj zaspan motor ima od moje prejšnje 3ke g120 ampa je odvisno kaj pričakuješ .:zoom-zoom:

Ja zgleda super, zakaj mislis previsoka?

Kaksna bi bila recimo solidna cena?

Napisano
Živjo,
Ali kdo pozna avto?

Mazda 3

samo glede na to da piše da je style pa nima zadnjih dodatno zatemnjenih stekel mislim da je to plus...

Sent from my iPhone using Tapatalk
Napisano
pred 25 minutami je Cx-3 napisal:

samo glede na to da piše da je style pa nima zadnjih dodatno zatemnjenih stekel mislim da je to plus...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tako je plus je

Napisano
pred 2 urama je Boki-koki napisal:

Tako je plus je

Novo dobiš za 22k €, tako da jaz nebi dal toliko. Poglej še malo po netu kake so cene. Ji pa ful paše tale barva!👍

Napisano

Ok, lahko je nešteto razlogov zakaj se prodaja pri Fordu. Mogoče je dal staro za novo za večji družinski avto... 

Če zbije še za 500eur,se meni niti ne zdi tako drago. 

Se pa nikakor ne morem navaditi na novo trojko. Kakor mi je 4vratna res top, mi je tole totalno mimo.. 

Napisano
pred 34 minutami je Bini napisal:

Novo dobiš za 22k €, tako da jaz nebi dal toliko. Poglej še malo po netu kake so cene. Ji pa ful paše tale barva!👍

Bela barva ji res paše. Čeprav bele še nisem opazil na cesti. 

Napisano

Iz izkušenj poznanstev lahko povem da tisti ki ima Mazdo, ponavadi kupe, ob povečanju družine kupi Ford Mondeo.

To da se pa nemoreš navaditi na novo trojko ti pa povsem verjamem, saj ni ne kombilimuzina, ne SUV, skratka nemogoče je določiti obliko karoserije, hkrati pa je zelo nizka oziroma že preveč, saj mi je znanec rekel da je enkrat podrajsal ležečega policaja oziroma ji že po enem letu uporabe pridelal kar nekaj prask.

Če bi bilo možno bi raje nabavil CX-3 ali pa kakšen višji avto.

Žal so zlati časi ko smo imeli kupeje in športnike že zdavnaj mimo, enako je z družinskimi vozili, limuzine in enoprostorci, obstaja le nekaj izjem.

Svoje je naredil tudi kvazi COVID, hkrati pa se je število družin zmanjšalo, grbine pa so za vsakim vogalom...

Napisano
Pred eno uro je Bini napisal:

Za 17300€ jo dobim, glede na prevozene km je cena se primerna, vsaj meni se zdi

Napisano
pred 1 minuto je DonFelipe napisal:

A si se že zmenil?

Imaš mogoče link?

Zaenkrat sem, v cetrtek grem na ogled

Pravkar je Boki-koki napisal:

Zaenkrat sem, v cetrtek grem na ogled

Mazda 3

Napisano
pred 1 minuto je DonFelipe napisal:

Aha.

A si jo v Celju našel?

Murska Subota

Pravkar je Boki-koki napisal:

Murska Subota

Naceloma iscem mazdo 6 bencinarja, od 2016 naprej, glede na to da jo ze nekaj casa ni na netu, sem se odlocil za nakup 3, manj prevozenih mlajsa...

Napisano
pred 54 minutami je DonFelipe napisal:

Iz izkušenj poznanstev lahko povem da tisti ki ima Mazdo, ponavadi kupe, ob povečanju družine kupi Ford Mondeo.

To da se pa nemoreš navaditi na novo trojko ti pa povsem verjamem, saj ni ne kombilimuzina, ne SUV, skratka nemogoče je določiti obliko karoserije, hkrati pa je zelo nizka oziroma že preveč, saj mi je znanec rekel da je enkrat podrajsal ležečega policaja oziroma ji že po enem letu uporabe pridelal kar nekaj prask.

Če bi bilo možno bi raje nabavil CX-3 ali pa kakšen višji avto.

Žal so zlati časi ko smo imeli kupeje in športnike že zdavnaj mimo, enako je z družinskimi vozili, limuzine in enoprostorci, obstaja le nekaj izjem.

Svoje je naredil tudi kvazi COVID, hkrati pa se je število družin zmanjšalo, grbine pa so za vsakim vogalom...

Meni je velikostno cisto ok.. Ja, manjka karavanska izvedba ampak to je že druga zgodba. Preprosto me moti predebel C-stebriček. Zadaj mi je na isto varianto kot alfa brera (ja, vem, da je to kupe) ; preprosto preveč zavaljeno deluje zadaj. 

Napisano
pred 23 minutami je Nejc1986 napisal:

Meni je velikostno cisto ok.. Ja, manjka karavanska izvedba ampak to je že druga zgodba. Preprosto me moti predebel C-stebriček. Zadaj mi je na isto varianto kot alfa brera (ja, vem, da je to kupe) ; preprosto preveč zavaljeno deluje zadaj. 

Zaradi tega je meni limuzina 3ka bomba.:bravo:

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Če boš uporabljal Forscan, potem poglej kaj priporočajo na njihovi strani.   Jaz sem po njihovem priporočilu kupil iz Amazona.
    • Zanimivo, res ekstra donosi posvecenih. Po drugi strani pa vsi ti insiderji (razen enega ali dveh) niso dosegali rasti zlata, ki je šlo v zadnjem letu gor za 70+%...
    • Zadnjič je nekdo govoril, da ima prijatelja, ki je 2,5 leti obnavljal hišo iz 70-tih. Potem se je odločil, da jo poruši in zgradi novo.   Znanec je pred 2 letoma obnavljal hišo iz 80-tih, tri etaže (tipična hiša iz tega časa), žena arhitektka. Hiša je bila po 2 letih dela obnovljena, strošek pa cca 220.000 € (pričakoval je 180.000). Je pa temeljito "prerukana" in izgleda lepo. Podrli je niso, ker imajo spomine na starše ...   Spet drugi znanci so kupili hišo, ki je 20 let stala v 3. gradbeni fazi in jo predelali v gostilno. Če bi lahko zavrteli čas nazaj, bi jo podrli in zgradili novo.    Lado, odvisno od potreb. Hiše zastarajo fizično, funkcionalno in ekonomsko. Pri tvoji prvi del ni problematičen, ker je zgrajena solidno (treba bi jo bilo le izolirat in osvežit), tretji tudi ne (super lokacija - noben moteč infrastrukturni objekt se ni in se v bližnji prihodnosti verjetno ne bo nasral zraven). Če ti je hiša funkcionalno ustrezna, potem je smiselno razmišljati o obnovi, pri večjih spremembah konstrukcije, pa je fino razmislit še o kakšni drugi varianti.   Tudi sam sem v tvojih letih razmišljal "za 100 let naprej", danes pa razmišljam drugače. Verjetno smo preveč mahnjeni na te naše nepremičnine ... potem se pa otroci zaradi njih med seboj še skregajo.                
    • ima to že betonsko plato?   Sicer moje osebno mnenje brez hudega razmišljanja -> jaz bi to podrl.....naredil montažno in imaš mir za naslednjih 50 let....(če se ti da pa zidati, pa narediš novo). (glavno vodilo pri tem je, ker vseh teh naštetih zadev ne bo naredil en mojster ampak jih boš moral najti vsaj 10, vsak bo kompliciral, nihče ne bo imel časa, ko bodo napake in težave se bo vsak izgovarjal na drugega, ti boš na koncu doživel živčni zlom in porabil boš ogromno svojega časa, ki ga nisi dal v kalkulacijo). pod črto, četudi vse prenoviš, boš imel 50 let staro bajto, ki bo renovirana, kar je še vedno daleč od nove.....
    • Jaz bi še vedno rad vedel zakaj so nonotu v Kanalu jebali četniško mater? Tukaj je tud men logika odšla v 3PM.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.