Zdravo. Hvala za vse informacije.
Danes sem šel na tehnične pomeriti in luči so nastavljene v piko.
So pa rekli, da je možno, da mi ne delujejo senzorji, ki so baje v kolesih za zaznavanje naklona vozila. Ve kdo kaj več o tem, in kako to stestirati?
Dobro napisano. Tukaj se tepejo performansi z porabo. Ko nekdo napiše, da ima z mini dinotom porabo 6 litrov, nam je ostalim ki imamo cx30, takoj jasno, kakšna vožnja je to. 😉
Ker, ko ga voziš, kot je treba in da recimo x motor ali mini dino da kaj od sebe, ne bo več poraba 6 litrov/100.😄
Socer pa, če potegnemo črto, vsak naj kupi tisto kar mu paše in kar si lahko privošči. Ko ne bodo delali več X motorjev, bodo baje bili zelo iskani. 😉
Bomo videli, kako bo pri prodaji cx30 in kateri motor bo držal višjo ceno.
Meni osebno ni nobeden od teh dveh motorjev prav top oziroma sanjski motor. Mi je pa x motor za odtenek in za moje potrebe boljši.
Pa nobenega ne silim niti nisem silil, da mora kupit x motor. Povem moje imnenje in to je to. Kaj me v bistvu briga, kdo bo kakšen motor kupil. Sta pa dva kolega na moje priporočilo kupila cx30 z X motorjem in ga ne moreta pohvaliti. In ja, pri njiju ni bil problem denar. 😉
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.